65" 4K QLED-TV med djup svärta från alla vinklar

Samsung QE65Q80RATXXC

  Art.nr: 1012658
 • Quantum HDR 1500
 • Direct Full Array 6X-panel
 • Ultra Viewing Angle
 • 4K-processor med AI
 • Real Game Enhancer
Paketpris

Kombinera med

Samsung QE65Q80RATXXC
Produkt du tittar på: 65" 4K QLED-TV med djup svärta från alla vinklar

13 990:-


 • Andersson WMF 3.0, 60-100 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M Black
  (-108:-)
 • Paketpris: 17 870:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev den perfekta bild med djupare svärta från varje vinkel i stilren, boundless design. Samsung QE65Q80R är en 4K QLED-TV som kan förvandla alla dina filmer och serier till 4K UHD. Njut av otrolig kontrast och fantastiska detaljer när HDR-tekniken optimerar varje bild. Med Real Game Enhancer i din Samsung Q80R får du en TV med omärkbar fördröjning som passar lika bra till gaming som till mysiga filmkvällar.

Ta del av optimerat bildmaterial

För att du skall få bättre bild i din TV tar man med hjälp av Quantum 4K processor och integrerad artificiell intelligens. Samsung har tidigare bearbetat enorma mängder data i olika typer av bildmaterial och processorn i Q80R använder AI för att identifiera segment i bilden som kontinuerligt optimeras. Du får mer detaljer och förbättrad djupkänsla med ett slående realistiskt intryck.

Se bilden - inte TV:n

Den bästa TV-designen skall rimligen låta dig hålla ögonen på det viktigaste - bilden. Q80Rs Boundless Design har minimala kanter som inte stör din upplevelse. Se det du vill se.

Realistisk bild med HDR 1500

Med finjusterade färger och nivåer på svärtan framställs en levande bild med naturlig bildåtergivning. Spel, filmer och serier med klara och framträdande detaljer kan visas sömlöst i ljusa och mörka områden samtidigt och ljusstyrkan ger ett bra intryck i ljusare områden i bilden.

Ultra Viewing Angle

Du behöver inte sitta rakt framför TV:n för att ha en fantastisk bild. QLED med Ultra Viewing Angle reducerar ljusläckage och sprider färgerna jämnt i en bred betraktningsvinkel. Det ger hög bildkvalitet även när du sitter snett framför TV:n.

Stöd för optimal färgvolym

Color Volume 100% by Quantum Dot är precis vad namnet beskriver. Du får stöd för att visa optimal färgvolym i formatet DCI-P3 - framtaget för de flesta bioskärmar och HDR-filmer framtagna för TV. Ta del av ljusa scener och exceptionellt klara samt intensiva färger. Oavsett vilken ljusstyrka det är i scenen du tittar på så får du alltid 100% färgrymd med klanderfri färgåtergivning.

Automatisk anpassning efter omgivningen

För att du skall få så behaglig bild som möjligt får du du valmöjligheten att kunna låta din TV anpassa ljusstyrkan i förhållande till ljuset i dess omgivning. Allt för att du skall få en klarare bild, men främst när det väl behövs som vid olika tider på dygnet beroende på ljusinsläpp i rummet.

Real Game Enhancer

Med Real Game Enhancer i din TV från Samsung får du en automatisk omkoppling till ett spelläge som ger omärkbar fördröjning. Ljudet och bilden anpassas för att ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen vilket gör att du får ett ljud med tydlig riktningsbestämning och en bild med mjuka skarpa rörelser. I Samsung Q80R finns också stöd för Freesync (VRR) som ger dig en  snabb och störningsfri anslutning med de bästa kompatibla spelkonsolerna.

1012658 Samsung Samsung QE65Q80RATXXC QE65Q80RATXXC Upplev den perfekta bild med djupare svärta från varje vinkel i stilren, boundless design. Samsung QE65Q80R är en 4K QLED-TV som kan förvandla alla dina filmer och serier till 4K UHD. Njut av otrolig kontrast och fantastiska detaljer när HDR-tekniken optimerar varje bild. Med Real Game Enhancer i din Samsung Q80R får du en TV med omärkbar fördröjning som passar lika bra till gaming som till mysiga filmkvällar. Ta del av optimerat bildmaterial För att du skall få bättre bild i din TV tar man med hjälp av Quantum 4K processor och integrerad artificiell intelligens. Samsung har tidigare bearbetat enorma mängder data i olika typer av bildmaterial och processorn i Q80R använder AI för att identifiera segment i bilden som kontinuerligt optimeras. Du får mer detaljer och förbättrad djupkänsla med ett slående realistiskt intryck. Se bilden - inte TV:n Den bästa TV-designen skall rimligen låta dig hålla ögonen på det viktigaste - bilden. Q80Rs Boundless Design har minimala kanter som inte stör din upplevelse. Se det du vill se. Realistisk bild med HDR 1500 Med finjusterade färger och nivåer på svärtan framställs en levande bild med naturlig bildåtergivning. Spel, filmer och serier med klara och framträdande detaljer kan visas sömlöst i ljusa och mörka områden samtidigt och ljusstyrkan ger ett bra intryck i ljusare områden i bilden. Ultra Viewing Angle Du behöver inte sitta rakt framför TV:n för att ha en fantastisk bild. QLED med Ultra Viewing Angle reducerar ljusläckage och sprider färgerna jämnt i en bred betraktningsvinkel. Det ger hög bildkvalitet även när du sitter snett framför TV:n. Stöd för optimal färgvolym Color Volume 100% by Quantum Dot är precis vad namnet beskriver. Du får stöd för att visa optimal färgvolym i formatet DCI-P3 - framtaget för de flesta bioskärmar och HDR-filmer framtagna för TV. Ta del av ljusa scener och exceptionellt klara samt intensiva färger. Oavsett vilken ljusstyrka det är i scenen du tittar på så får du alltid 100% färgrymd med klanderfri färgåtergivning. Automatisk anpassning efter omgivningen För att du skall få så behaglig bild som möjligt får du du valmöjligheten att kunna låta din TV anpassa ljusstyrkan i förhållande till ljuset i dess omgivning. Allt för att du skall få en klarare bild, men främst när det väl behövs som vid olika tider på dygnet beroende på ljusinsläpp i rummet. Real Game Enhancer Med Real Game Enhancer i din TV från Samsung får du en automatisk omkoppling till ett spelläge som ger omärkbar fördröjning. Ljudet och bilden anpassas för att ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen vilket gör att du får ett ljud med tydlig riktningsbestämning och en bild med mjuka skarpa rörelser. I Samsung Q80R finns också stöd för Freesync (VRR) som ger dig en  snabb och störningsfri anslutning med de bästa kompatibla spelkonsolerna. 63 - 69 tum 4,8 12 13990 SEK 13990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 63 - 69 tum