65" 4K UHD-TV med kraftfull Crystal 4K-Processor

Samsung UE65TU8005KXXC

  Art.nr: 1012242
  • 4K UHD-upplösning
  • 3-sidig Boundless Design
  • Snabbare gaming med Game Enhancer
  • Smart Hub och One Remote Control
  • Stöd för röstassistenter

Kombinera med

Samsung UE65TU8005KXXC
Produkt du tittar på: 65" 4K UHD-TV med kraftfull Crystal 4K-Processor

10 990:-


  • Pris: 12 878:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Luta dig tillbaka i soffan och njut av en tittarupplevelse i alla lägen - även när den är avstängd. Samsung UE65TU8005 är en Crystal UHD 4K Smart TV med en imponerande bildkvalitet och kontrollerad färgåtergivning som kommer att förgylla din vardag. Upplev känslan av att befinna sig mitt i den spännande, actionfyllda filmen tack vare en verklighetstrogen 4K UHD-upplösning. Eller varför inte koppla av till ett bildspel med fina semesterbilder som rullar på i bakgrunden? Samsung TU8005 anpassar sig efter dig och dina behov.

Imponerande skärpa och färgåtergivning

Låt dig uppslukas av en bild med stort färgomfång. Crystal Display ger noggrant kontrollerad färgåtergivning så att du kan se varje nyans.

Mäktig bildkvalitet

Bildkvalitet som imponerar baserat på en kraftfull Crystal 4K-processor som koordinerar färg, anpassar kontrastförhållandet och styr HDR.

Upplev verklighetstrogen 4K UHD-upplösning

4K UHD TV går ett steg längre än vanlig FHD med 4 gånger fler pixlar och ger dina ögon den skarpa och kristallklara bilden som de förtjänar. Fantastiskt realistisk bildkvalitet.

Häpnadsväckande detaljrikedom

HDR (High Dynamic Range) lyfter fram detaljerna i det ljusa och mörka, så att du kan uppleva ett enormt spektrum av färger och visuella detaljer, även i mörka scener.

Se bilden - inte TV:n

En slimmad och elegant boundless design som kompletterar den rena bildkvaliteten. Minimalistisk design som sätter en ny standard. Njut av en extremt uppslukande hemmabioupplevelse.

Dekorera med dina favoritfoton

När du presenterar dina foton på TV-skärmen smälter TV:n in med inredningen. Du kan göra ett kollage med flera bilder eller välja att visa dem som ett bildspel.

Snabbare gaming

Ge dig in i spelet snabbare med Game Enhancer som automatiskt justerar inställningarna så att du får bättre kontroll med superlåg ingångslatens. Upplev jämnare spelgrafik utan störande rörelseoskärpa och ryckighet.

Bli av med trasslet

Samsung UHD erbjuder en smidig lösning som håller ordning på dina TV-kablar snyggt och leder ned dem i stativet. Det minskar antalet synliga kablar så att din snygga TV:n kommer till sin rätt.

Knacka lätt för att spegla

En lätt knackning är allt som behövs för att spegla filmer och musik från din mobil till din TV. När du knackar lätt på TV:n med mobilen känner den av knackningen och speglar innehållet automatiskt. Det går snabbt och enkelt att växla till TV:n och fortsätta njuta av innehållet.

En fjärrkontroll för allt innehåll

Det är allt som behövs för tillgång till massor av innehåll samlat på ett ställe för maximerad underhållning. Smidiga One Remote Control håller allting enkelt så att du snabbt hittar innehåll på din kompatibla digitalbox, spelkonsol, appar och direktsänd TV.

1012242 Samsung Samsung UE65TU8005KXXC UE65TU8005KXXC Luta dig tillbaka i soffan och njut av en tittarupplevelse i alla lägen - även när den är avstängd. Samsung UE65TU8005 är en Crystal UHD 4K Smart TV med en imponerande bildkvalitet och kontrollerad färgåtergivning som kommer att förgylla din vardag. Upplev känslan av att befinna sig mitt i den spännande, actionfyllda filmen tack vare en verklighetstrogen 4K UHD-upplösning. Eller varför inte koppla av till ett bildspel med fina semesterbilder som rullar på i bakgrunden? Samsung TU8005 anpassar sig efter dig och dina behov. Imponerande skärpa och färgåtergivning Låt dig uppslukas av en bild med stort färgomfång. Crystal Display ger noggrant kontrollerad färgåtergivning så att du kan se varje nyans. Mäktig bildkvalitet Bildkvalitet som imponerar baserat på en kraftfull Crystal 4K-processor som koordinerar färg, anpassar kontrastförhållandet och styr HDR. Upplev verklighetstrogen 4K UHD-upplösning 4K UHD TV går ett steg längre än vanlig FHD med 4 gånger fler pixlar och ger dina ögon den skarpa och kristallklara bilden som de förtjänar. Fantastiskt realistisk bildkvalitet. Häpnadsväckande detaljrikedom HDR (High Dynamic Range) lyfter fram detaljerna i det ljusa och mörka, så att du kan uppleva ett enormt spektrum av färger och visuella detaljer, även i mörka scener. Se bilden - inte TV:n En slimmad och elegant boundless design som kompletterar den rena bildkvaliteten. Minimalistisk design som sätter en ny standard. Njut av en extremt uppslukande hemmabioupplevelse. Dekorera med dina favoritfoton När du presenterar dina foton på TV-skärmen smälter TV:n in med inredningen. Du kan göra ett kollage med flera bilder eller välja att visa dem som ett bildspel. Snabbare gaming Ge dig in i spelet snabbare med Game Enhancer som automatiskt justerar inställningarna så att du får bättre kontroll med superlåg ingångslatens. Upplev jämnare spelgrafik utan störande rörelseoskärpa och ryckighet. Bli av med trasslet Samsung UHD erbjuder en smidig lösning som håller ordning på dina TV-kablar snyggt och leder ned dem i stativet. Det minskar antalet synliga kablar så att din snygga TV:n kommer till sin rätt. Knacka lätt för att spegla En lätt knackning är allt som behövs för att spegla filmer och musik från din mobil till din TV. När du knackar lätt på TV:n med mobilen känner den av knackningen och speglar innehållet automatiskt. Det går snabbt och enkelt att växla till TV:n och fortsätta njuta av innehållet. En fjärrkontroll för allt innehåll Det är allt som behövs för tillgång till massor av innehåll samlat på ett ställe för maximerad underhållning. Smidiga One Remote Control håller allting enkelt så att du snabbt hittar innehåll på din kompatibla digitalbox, spelkonsol, appar och direktsänd TV. 63 - 69 tum 1 1 10990 SEK 10990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 63 - 69 tum