Samsung UE65TU8305KXXC - 65" välvd 4K Smart-TV med Crystal-display
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

65" välvd 4K Smart-TV med Crystal-display

Samsung UE65TU8305KXXC

  Art.nr: 1014514
  • 4K UHD-upplösning
  • Tizen OS Smart TV
  • Livfulla färger och verklighetstrogna bilder
  • HDR 10+, Dolby Digital Plus
Skärmstorlek: 65 tum
65
55

Abonnemang

7 990:-

Delbetala från 705:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Paketpris

Kombinera med

Samsung UE65TU8305KXXC
Produkt du tittar på: 65" välvd 4K Smart-TV med Crystal-display
Samsung UE65TU8305KXXC

7 990:-

Andersson HDMI - HDMI 1,5m 18Gbps - Black

199:-


  • Väggfäste +HDMI-kabel
    (-99:-)
  • Paketpris: 10 379:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung UE65TU8305KXXC är en smart 4K-TV som omfamnar kurvans skönhet med en lätt välvd bildpanel och en storlek på 65". TV:n ger dig en riktigt uppslukande bild med ljusa och naturliga färger tack vare en display med Crystal-teknik och en förbättrad prestanda med Crystal 4K-processor. Se dina filmer, tv-program och spel med förbluffande livfulla och verklighetstrogna färger med optimerad kontrast i knivskarp UHD-upplösning. Förutom en vacker bild bjuder Samsung TU8305 på flera smarta funktioner, såsom spelläge, Ambient Mode och ett riktigt intuitivt gränssnitt. Det är inte konstigt att Samsung har rankats som bästsäljande TV-märke i 14 år i rad!*

Snygg välvd utformning

Med dess design i välvt format och okomplicerat utseende får du en TV som passar bra vart du än väljer att placera den.

Crystal UHD

Njut av livfulla färger och ännu mer verklighetstrogna bilder med denna Crystal UHD-TV. Förbered dig på att bli förvånad! Crystal Display ger noggrant kontrollerad färgåtergivning så att du kan se varje nyans. En kraftfull Crystal 4K-processor bearbetar bilder optimalt genom att optimera kontrastförhållandet och kontrollera ljusstyrkan.

Högupplöst bildkvalitet i 4K

Njut av en bild som är fyra gånger mer detaljerad och exakt än i full HD. Se även de minsta detaljerna. 4K UHD TV går ett steg längre än vanlig Full HD med fyra gånger fler pixlar och ger dina ögon den skarpa och kristallklara bilden som de förtjänar. Du får med andra ord en fantastiskt skarp och realistisk bildkvalitet.

Bättre detaljrikedom med HDR

HDR (High Dynamic Range) lyfter fram detaljerna i det ljusa och mörka, så att du kan uppleva ett enormt spektrum av färger och visuella detaljer, även i mörka scener.

Dekorera med dina favoritfoton

När du presenterar dina foton på TV-skärmen smälter TV:n in med inredningen. Du kan göra ett kollage med flera bilder eller välja att visa dem som ett bildspel.

Samsung TV med Ambient Mode

AirPlay 2

Med den inbyggda AirPlay 2 kan du strömma eller dela innehåll från Apple-enheter till din stora skärm. Spela enkelt videor, musik, foton och mer från din iPhone, iPad och Mac på din Samsung TV.

Använd din Samsung-TV som datorskärm

Använd TV'n som datorskärm

Vad sägs om en 65" datorskärm i hemmakontoret? Få kontorsarbete gjort på din hem-TV. Fjärråtkomst låter dig trådlöst spegla datorns skärm till TV-skärmen. Du kan till och med gå till din stationära dator för att komma åt filer eller arbeta med dokument med Microsoft Office 365, allt från din soffa.

Smart kabelhantering

Låt inte TV-upplevelsen störas av massa kablar som hänger ner bakom skärmen. Samsung TU8305 erbjuder en smidig lösning som håller ordning på dina TV-kablar snyggt och leder ned dem i stativet. Det minskar antalet synliga kablar så att din snygga TV kommer till sin rätt.

En fjärrkontroll för allt innehåll

Det är allt som behövs för tillgång till massor av innehåll samlat på ett ställe för maximerad underhållning. Smidiga One Remote Control håller allting enkelt så att du snabbt hittar innehåll på din kompatibla digitalbox, spelkonsol, appar och direktsänd TV.

Samsungs universalguide ger dig en organiserad lista med innehåll från TNT och streamingapplikationer, anpassade för dig. Nu är det enkelt att enkelt komma åt ditt favoritinnehåll utan att behöva öppna en app.

Samsung One Remote Control är en fjärrkontroll för allt innehåll

*Källa – Omdia, januari 2020. Rankningarna avser fabriksleveranser. Resultaten kommer inte från Samsung.