75" 4K Ultra HD-TV med utmärkt bildåtergivning

Hitachi 75HL7000

  Art.nr: 1006939
  • HDR10 & Dolby Vision
  • Appar som Netflix, SVT Play & YouTube
  • Fylligt ljud med inbyggd subwoofer
  • Mediaspelare och stöd för inspelning
  • Kompatibel med Alexa

Kombinera med

Hitachi 75HL7000
Produkt du tittar på: 75" 4K Ultra HD-TV med utmärkt bildåtergivning

9 990:-


  • Pris: 12 878:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Hitachi 75HL7000 får du en 75" stor smart-TV med fokus på att ge dig bild med utmärkt skärpa och realistisk färgåtergivning på en högkvalitativ bildpanel. Smart gränssnitt med appar som Netflix, YouTube, SVT Play och en webbläsare ger dig oändligt med underhållning i stort format. Anslut extern lagringsmedia för användning av mediaspelare samt spela in eller pausa live-sändningar och se på TV när det passar dig som bäst.

Skarp bild som imponerar med HDR10 och Dolby Vision

Utöver att denna TV med 4K UHD-upplösning kan ge dig fyra gånger så detaljrik bild som Full HD kan ge, får du även stöd olika varianter av HDR-material. Du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden.

Vid uppspelning av kompatibelt material ger stödet för det vanligt förekommande formatet HDR10 (High Dynamic Range) och Wide Color Gamut dig ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar. 

Med stöd för det optimala formatet Dolby Vision kan du även få ytterligare verklighetstrogen färgåtergivning med miljarder av färger samt utökad ljusstyrka från ursprungssignalen som i slutändan levererar en otrolig detaljnivå. 

Högkvalitativ bildpanel

Att se på TV gör man bäst rakt framifrån men om du skulle hamna snett framför behöver du inte oroa dig. Med 178 graders betraktningsvinkel får du lika bra bildkvalitet oavsett placering i rummet.

Bildmaterial i hög kvalitet genom HDMI

För att säkerställa så du får bästa tänkbara bildkvalitet från externa enheter som exempelvis Blu-ray-spelare och spelkonsoler är de tre HDMI-anslutningarna i version 2.0. Vid användning med rätt kablar mellan enheterna har du vetskapen om att du får bra bildgenomföring och kvalitet.

Lättnavigerat gränssnitt med trevliga appar

Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i 4K finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix, YouTube och Prime Video som finns integrerat i din nya TV. Du får även appar som SVT Play, Facebook, en webbläsare samt Opera Store som låter dig installera flertalet andra appar vid behov.

Navigeringen går snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick. Anslut din TV mot internet med kabel eller trådlöst genom WiFi och ta del av oändligt med underhållning.

Du kan även trådlöst spegla din Androidenhet för att få samma bild som din smartphone eller surfplatta direkt på din TV.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är

Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. 

Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVB-T2- eller via ComHem DVB-C-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då det inte finns behov för portabla enheter och för att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande.

Ha din smartphone som fjärrkontroll

Ladda ner kostnadsfria appen "Hitachi Smart Remote" till din Android- eller iOS-enhet och upplev lättsam kontroll över enkla men även smarta funktioner i din TV. Skriv in webbadresser, byt kanal eller hantera inspelning direkt i din trogna och handhållna enhet som ger dig snabb och smidig navigering bland program och tjänster.

Mediaspelare och inspelningsfunktion

Genom att ansluta ett USB-minne eller en extern hårddisk med bilder, video- och ljudfiler kan du spela upp innehållet direkt utan att behöva en extra mediaspelare utöver den som finns i din TV. Se på dina bilder på stor skärm, spela upp film och serier eller lyssna på musik.

Stöd finns för filformat som .MKV och det avancerade H.265/HEVC codec som nu visar 50% ytterligare information i jämförelse mot vad som tidigare var möjligt med H.264/AVC. Du får utökad realism och kan ta del av ännu mer detaljer i allt som spelas upp.

Vid användning av programkort kan du även använda PVR-funktionen som möjliggör inspelning till extern lagringsmedia. Spela in dina favoritprogram eller pausa live-TV för att återuppta precis när det passar dig.

Navigera till det önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använd sökfunktionen så du slipper leta och du bekräfta ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket.

Få ljud i hög kvalitet direkt ur din TV

För att du skall få en bättre helhetslösning direkt ur din TV har denna även integrerad subwoofer för att ge dig fylligare ljud. Stöd för Dolby Digital +, DTS-HD och DTS TruSurround spelar upp och skickar även ljudsignaler i hög kvalitet till exempelvis din anslutna hemmabio när du tittar på film och serier i din TV. 

Du kan få massivare underhållning med ännu klarare och kraftfullare ljud som tar ditt TV-användande till en ny nivå både med film och musik.

Du kan även ställa in ljudet efter din egen smak genom en 5-kanals equalizer och har även möjlighet att ansluta hörlurar med kabel och styra volymen i båda enheterna var för sig.

Med öppen Bluetooth har du även möjlighet att exempelvis ansluta hörlurar trådlöst till din TV för optimal rörelsefrihet om du inte vill störa din omgivning eller själv inte blir störd.

Stöd för röststyrning med Alexa

Om du har en smart högtalare som exempelvis Amazon Echo Dot 3 med röstassistenten Alexa, så kan denna TV bli en del av ditt smarta hem. Sammankoppla din TV till ditt hemnätverk genom WiFi, sammankoppla din högtalare med din TV genom "Amazon Alexa"- & "Smart Center"-appen för att kunna styra din TV med rösten.

Du kan exempelvis starta upp/stänga av din TV, justera volymen, växla kanal och kontrollera uppspelning av media. Fler exempel på tillgängliga kommandon finns i en .pdf-fil som du hittar för nedladdning här.

Snabbstartsguide och E-manual

Skulle du behöva information om funktioner i din TV har du alltid även E-manual tillgänglig som du kan få fram genom huvudmenyn. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden.

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

1006939 Hitachi Hitachi 75HL7000 Med Hitachi 75HL7000 får du en 75" stor smart-TV med fokus på att ge dig bild med utmärkt skärpa och realistisk färgåtergivning på en högkvalitativ bildpanel. Smart gränssnitt med appar som Netflix, YouTube, SVT Play och en webbläsare ger dig oändligt med underhållning i stort format. Anslut extern lagringsmedia för användning av mediaspelare samt spela in eller pausa live-sändningar och se på TV när det passar dig som bäst. Skarp bild som imponerar med HDR10 och Dolby Vision Utöver att denna TV med 4K UHD-upplösning kan ge dig fyra gånger så detaljrik bild som Full HD kan ge, får du även stöd olika varianter av HDR-material. Du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Vid uppspelning av kompatibelt material ger stödet för det vanligt förekommande formatet HDR10 (High Dynamic Range) och Wide Color Gamut dig ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Med stöd för det optimala formatet Dolby Vision kan du även få ytterligare verklighetstrogen färgåtergivning med miljarder av färger samt utökad ljusstyrka från ursprungssignalen som i slutändan levererar en otrolig detaljnivå.  Högkvalitativ bildpanel Att se på TV gör man bäst rakt framifrån men om du skulle hamna snett framför behöver du inte oroa dig. Med 178 graders betraktningsvinkel får du lika bra bildkvalitet oavsett placering i rummet. Bildmaterial i hög kvalitet genom HDMI För att säkerställa så du får bästa tänkbara bildkvalitet från externa enheter som exempelvis Blu-ray-spelare och spelkonsoler är de tre HDMI-anslutningarna i version 2.0. Vid användning med rätt kablar mellan enheterna har du vetskapen om att du får bra bildgenomföring och kvalitet. Lättnavigerat gränssnitt med trevliga appar Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i 4K finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix, YouTube och Prime Video som finns integrerat i din nya TV. Du får även appar som SVT Play, Facebook, en webbläsare samt Opera Store som låter dig installera flertalet andra appar vid behov. Navigeringen går snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick. Anslut din TV mot internet med kabel eller trådlöst genom WiFi och ta del av oändligt med underhållning. Du kan även trådlöst spegla din Androidenhet för att få samma bild som din smartphone eller surfplatta direkt på din TV. Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill.  Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVB-T2- eller via ComHem DVB-C-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då det inte finns behov för portabla enheter och för att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande. Ha din smartphone som fjärrkontroll Ladda ner kostnadsfria appen "Hitachi Smart Remote" till din Android- eller iOS-enhet och upplev lättsam kontroll över enkla men även smarta funktioner i din TV. Skriv in webbadresser, byt kanal eller hantera inspelning direkt i din trogna och handhållna enhet som ger dig snabb och smidig navigering bland program och tjänster. Mediaspelare och inspelningsfunktion Genom att ansluta ett USB-minne eller en extern hårddisk med bilder, video- och ljudfiler kan du spela upp innehållet direkt utan att behöva en extra mediaspelare utöver den som finns i din TV. Se på dina bilder på stor skärm, spela upp film och serier eller lyssna på musik. Stöd finns för filformat som .MKV och det avancerade H.265/HEVC codec som nu visar 50% ytterligare information i jämförelse mot vad som tidigare var möjligt med H.264/AVC. Du får utökad realism och kan ta del av ännu mer detaljer i allt som spelas upp. Vid användning av programkort kan du även använda PVR-funktionen som möjliggör inspelning till extern lagringsmedia. Spela in dina favoritprogram eller pausa live-TV för att återuppta precis när det passar dig. Navigera till det önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använd sökfunktionen så du slipper leta och du bekräfta ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket. Få ljud i hög kvalitet direkt ur din TV För att du skall få en bättre helhetslösning direkt ur din TV har denna även integrerad subwoofer för att ge dig fylligare ljud. Stöd för Dolby Digital +, DTS-HD och DTS TruSurround spelar upp och skickar även ljudsignaler i hög kvalitet till exempelvis din anslutna hemmabio när du tittar på film och serier i din TV.  Du kan få massivare underhållning med ännu klarare och kraftfullare ljud som tar ditt TV-användande till en ny nivå både med film och musik. Du kan även ställa in ljudet efter din egen smak genom en 5-kanals equalizer och har även möjlighet att ansluta hörlurar med kabel och styra volymen i båda enheterna var för sig. Med öppen Bluetooth har du även möjlighet att exempelvis ansluta hörlurar trådlöst till din TV för optimal rörelsefrihet om du inte vill störa din omgivning eller själv inte blir störd. Stöd för röststyrning med Alexa Om du har en smart högtalare som exempelvis Amazon Echo Dot 3 med röstassistenten Alexa, så kan denna TV bli en del av ditt smarta hem. Sammankoppla din TV till ditt hemnätverk genom WiFi, sammankoppla din högtalare med din TV genom "Amazon Alexa"- & "Smart Center"-appen för att kunna styra din TV med rösten. Du kan exempelvis starta upp/stänga av din TV, justera volymen, växla kanal och kontrollera uppspelning av media. Fler exempel på tillgängliga kommandon finns i en .pdf-fil som du hittar för nedladdning här. Snabbstartsguide och E-manual Skulle du behöva information om funktioner i din TV har du alltid även E-manual tillgänglig som du kan få fram genom huvudmenyn. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden. Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen? Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden: 70 tum och större 5 8 9990 SEK 9990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 70 tum och större