LG OLED77G1 - 77" OLED evo-TV med Gallery Design
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

77" OLED evo-TV med Gallery Design

LG OLED77G1

  Art.nr: 1017894
  • Intelligent α9 Gen 4 4K-processor
  • AI Picture Pro och AI Sound Pro
  • G-SYNC®- och FreeSync™-kompabilitet
  • webOS, ThinQ AI med Magic Remote
  • Perfekt svärta och intensiva färger
Färg/Variant: 77 tum
65
55
77

Abonnemang

52 990:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

LG OLED77G1
Produkt du tittar på: 77" OLED evo-TV med Gallery Design
LG OLED77G1

52 990:-

Andersson BHM 2.0 Svart

499:-


  • Pris: 55 478:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG OLED77G1 är allt det du vill att en TV ska vara; hemmabiograf, en portal till spelvärldar och en grym åskådarplats till alla stora sportevenemang. Den slimmade designen gör den dessutom till en självklar del av din inredning. Gallery Design TV:n hänger tätt in mot väggen på samma sätt som en tavla och adderar därmed elegans till ditt vardagsrum. 

Unik teknologi ger djup svärta och realistisk bild

LG:s OLED TV använder en unik självbelysningsteknik med mer än 100 miljoner självupplysta pixlar för att ta din tv till en ny nivå. Tekniken bakom OLED med sina organiska pixlar är den enda i sitt slag som kan visa en perfekt svärta och ett riktigt mörker. Pixlarna styr hela 8 miljoner individuella ljusskällor för att du ska få uppleva en riktig svärta, vilket är nödvändigt för att få fram bildens alla detaljer och färger.  Det globala kvalitetssäkringsföretaget Interek har bekräftat att LG OLED-skärmar har 100 % färgåtergivning, vilket betyder att färgerna du ser på skärmen matchar dem på originalbilden. 

LG OLED G1 ger dig 100 % färgåtergivning.

LG OLED evo sätter ny standard

Med LG OLED evo får du en ljusare, skarpare bild med ett tydligare innehåll. OLED-panelen har fått ny design och försetts med ett extra lager och ett starkare material som avger ljus. Det leder till att panelens struktur optimeras, ljusets våglängder förfinas och effektiviteten ökar. Det är med andra ord inte bara skärmen som har utvecklats, utan hela din tittarupplevelse. 

AI Picture Pro och AI Sound Pro 

Den 4:e generationens a9-processor är här! Tack vare en omfattande databas kan den ständigt lärande AI-algoritmen känna igen innehåll, rörelser och ljud, och därmed leverera en fantastisk ljud- och bildupplevelse. Processorn optimerar klarhet, skärpa, detaljer och ljusstyrka, oavsett vad du tittar på. 

Upplev en äkta bioupplevelse 

Dolby Vision IQ och Atmos är världens mest berömda teknik för HDR och ljud. Med Dolby Vision IQ i din tv får du ett större spektrum av färger, och bildkvalitén optimeras dynamiskt i varje bildruta. Dolby Atmos gör ljudet objektbaserat och ger en surroundeffekt. Ett flerdimensionellt ljud placerar soffan mitt i filmen istället för framför den, och ger dig en bioupplevelse i ditt vardagsrum.

LG OLED G1 ger dig en äkta bioupplevelse med Dolby Visioin IQ och Dolby Atmos.

Perfekt för gaming

LG OLED77G1 har G-SYNC®- och FreeSync™-kompabilitet, vilket ger dig snabb svarstid och låg ingångslag. I actionfyllda spel är reaktionshastigheten avgörande, så låt inte din TV hålla dig tillbaka! Ta ditt spelande till nästa nivå med snabb responstid på 1 ms, 48 Gbps bandbredd, VRR, ALLM och eARC med HDMI 2.1-stöd. Njut av blixtsnabb responstid, hög uppdateringsfrekvens och flytande rörelser i ditt spelande utan eftersläpningar i bilden. 

LG OLED G1 är perfekt för gaming.

Snäll mot miljön, och mot dig

OLED-skärmar har flera fördelar jämfört med LED-skärmar, som sträcker sig bortom tittarupplevelsen. OLED är säkrare än LED eftersom de inte använder någon bakgrundsbelysning, det går åt mindre plast och färre skadliga material vid tillverkning, och risken för att det produceras föroreningar i inomhusluften är lägre. LG OLED TV-apparater är dessutom certifierat flimmerfria, och den låga mängden av blått ljus skadar inte dina ögon och innebär ingen fotobiologisk risk. Så luta dig tillbaka och njut av det du ser, utan oro. 

LG OLED G1 är snäll mot miljön och mot dina ögon.