Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

70" 4K UHD LED-TV med Alexa och Ambilight

Philips 70PUS7855/12

  Art.nr: 1013429
  • Philips P5-processor
  • Stöd för HDR10+
  • Dolby Vision och Dolby Atmos
  • SAPHI operativsystem
  • Ambilight
Skärmstorlek: 70 tum
70
65
58
50
55
75
43

Abonnemang

6 990:-

Delbetala från 622:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Paketpris

Kombinera med

Philips 70PUS7855/12
Produkt du tittar på: 70" 4K UHD LED-TV med Alexa och Ambilight
Philips 70PUS7855/12

6 990:-

Andersson FDW 2.3 - Black

299:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


  • Andersson FDW 2.3, 37-70 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M
    (-99:-)
  • Paketpris: 7 489:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Se på film med skarp kontrast och fylliga färger. Philips 70PUS7855 är en 70" UHD LED-TV med 4K och Ambilight som passar perfekt i hemmet. Ultra HD ger fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och kommer göra alla dina filmer och serier skarpa. Via operativsystemet SAPHI får du enkel åtkomst till populära Philips Smart-TV-appar som YouTube, Netflix och Amazon Prime Video.

Philips PUS7855 4K UHD LED-TV

Kraftfull processor för perfekt bild

Med Philips P5-processor, P5 Perfect Picture Engine, i din PUS7855  från Performance-serien kommer du att få en perfekt bild med ett otroligt djup i detaljerna. Processorn ger dig livfulla färger och hudtonerna får en naturlig färgåtergivning. Med den skarpa kontrasten kommer du inte att gå miste om någon detalj, oavsett om du tittar på en fotbollsmatch eller ser den senaste filmen via Philips appgalleri.

UHD LED-TV med 4K

Ultra HD ger fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Skärmen lyses upp av över 8 miljoner pixlar och vår Ultra Resolution-teknik som förbättrar upplösningen. Du får bättre bildkvalitet oberoende av innehåll och en skarpare bild med överlägset djup, kontrast, naturliga rörelser och livfulla detaljer.

Philips PUS7855 4K UHD LED-TV

TV med Dolby Vision och Dolby Atmos 

Philips PUS8545 har stöd för Dolbys förstklassiga ljud- och videoformat vilket innebär att det du tittar på i HDR-kvalitet får en otroligt äkta känsla i både ljud och bild. Oavsett om du streamar video eller tittar på din favoritfilm på Blu-ray så får du den framställning som regissören tänk vid inspelning vad gäller kontrast, ljusstyrka och färg. Dolby ger dig ett nyanserat ljud med en otrolig klarhet, detaljrikedom och djup på en och samma gång.

Använd din röst som fjärrkontroll

Nu kan du använda din röst för att styra din Philips Smart-TV. Du kan be Alexa byta kanal, växla till din spelkonsol eller styra smarta enheter hemma som lampor och termostat. Du kan göra allt detta – och mer – med Alexa.

Philips PUS7855 4K UHD LED-TV

Åtkomst till appar

SAPHI är ett snabbt och intuitivt operativsystem som gör din Philips Smart-TV ett sant nöje att använda. Njut av fantastisk bildkvalitet och få åtkomst till en tydlig ikonbaserad meny med endast en knapp. Använd TV:n enkelt, och navigera snabbt till populära Philips Smart-TV-appar som YouTube, Netflix och Amazon Prime Video.

Philips PUS7855 4K UHD LED-TV

Vad är Ambilight?

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Philips PUS7855 har en 3-sidig Ambilight som skapar god stämning i ditt hem. Med ett härlig ljussken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett.