Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

70" 4K UHD LED Android-TV med Ambilight

Philips 70PUS8545/12 - The one

  Art.nr: 1013430
  • Stöd för HDR10+
  • Dolby Vision och Dolby Atmos
  • Inbyggd Google Assistant
  • Philips P5-processor
  • Stöd för Alexa
Skärmstorlek: 70 tum
70
65
58
43
58+S
65+S
70+S

Abonnemang

9 990:-

Delbetala från 872:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Paketpris

Kombinera med

Philips 70PUS8545/12
Produkt du tittar på: 70" 4K UHD LED Android-TV med Ambilight
Philips 70PUS8545/12 - The one

9 990:-

Andersson FDW 2.3 - Black

299:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


  • Andersson FDW 2.3, 37-70 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M
    (-99:-)
  • Paketpris: 10 489:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Få perfekt bildkvalitet och skapa en god stämning i hemmet med en TV från Philips. Philips The One 70PUS8545 är en 70" 4K UHD LED Android-TV med Ambilight. Med stöd för HDR10+ får din underhållning en skarp kontrast med fylliga färger. Philips PUS8545 har en 3-sidig Ambilight som ger känslan av en bredare skärm samtidigt som det skapar en trivsam känsla i vardagsrummet. Du kan välja att styra din TV genom fjärrkontrollen eller genom rösten med inbyggda Google Assistant. Oavsett om du tittar på film, serie eller spelar spel kommer du att få en livfull och detaljrik bild med ett förstklassigt ljud tack vare stödet för Dolby Vision och Dolby Atmos.

The One – Performance-serien 8545

Det är lätt att välja nästa TV. Philips Performance-serie har fantastiska TV-teknologier såsom P5-bildprocessorn, 4K Ultra HD samt Dolby Vision & Dolby Atmos. Philips unika Ambilight fyller hela rummet och skapar en starkare TV-upplevelse. Performance-serien har dessutom smarta egenskaper via Android TV, DTS Play-Fi, Google Assistent eller Amazon Alexa. The One har allt, helt enkelt. 

Philips The One 70PUS8545 är en 70

Skräddarsy din Andrioid-TV

Med Philips Android-TV, kan du göra din TV till din egen, med personliga anpassningar. Det tydliga och intuitiva gränssnittet gör att du enkelt och smidigt kan lyfta fram det innehåll som du tycker om. Oavsett om det är serier på Netflix idag eller videos på söta katter på Youtube imorgon.

Android-TV med stöd för HDR10+

Utöver den skarpa 4K UHD-upplösningen får du även stöd för High Dynamic Range i HDR10+ där du får du ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar för bättre bildkvalitet med utökad livfullhet i både färg och ljus. Du kan nu ta del av en ökad detaljrikedom i både ljusa och mörka områden samtidigt, skuggorna blir djupare och ljusa områden lyser. Kontrast, färg och ljusstyrka justeras från bildruta till bildruta för att du ska kunna njuta av bästa möjliga bild med verklighetstrogna färger. 

Kraftfull processor för perfekt bild

Med Philips P5-processor, P5 Perfect Picture Engine, i din PUS8545  från Performance-serien kommer du att få en perfekt bild med ett otroligt djup i detaljerna. Processorn ger dig livfulla färger och hudtonerna får en naturlig färgåtergivning. Med den skarpa kontrasten kommer du inte att gå miste om någon detalj, oavsett om du tittar på en fotbollsmatch eller ser den senaste filmen via Philips appgalleri.

Smart TV med röststyrning

Din Philips PUS8545 har en inbyggd Google Assistant för att du ska kunna styra din Android TV med hjälp av din röst. Tala om för din TV när du vill spela ett spel, titta på Netflix eller bläddra bland apparna i Google Play Butik. Om du har andra Google Assistant-kompatibla enheter i hemmet kan du även styra dessa genom din TV. Du kan även använda din röst till att styra din Philips Smart TV via enheter med stöd för Alexa som Amazon Echo. Med Alexa kan du exempelvis slå på din tv, byta kanal och växla till din spelkonsol.  Sätt dig bekvämt i soffan, tala om för din Philips TV att du vill skruva ner ljuset och starta sedan en film - utan att lämna soffan. Perfekt för dig med en fjärrkontroll som tenderar att gömma sig. 

DTS Play-Fi. Ljud i flera rum

Med DTS Play-Fi på din Philips-TV kan du ansluta till kompatibla högtalare i alla rum. Har du trådlösa högtalare i köket? Lyssna på filmen medan du gör tilltugg eller håll koll på sportsändningen medan du fixar dryck till alla.

TV med Dolby Vision och Dolby Atmos 

Philips PUS8545 har stöd för Dolbys förstklassiga ljud- och videoformat vilket innebär att det du tittar på i HDR-kvalitet får en otroligt äkta känsla i både ljud och bild. Oavsett om du streamar video eller tittar på din favoritfilm på Blu-ray så får du den framställning som regissören tänk vid inspelning vad gäller kontrast, ljusstyrka och färg. Dolby ger dig ett nyanserat ljud med en otrolig klarhet, detaljrikedom och djup på en och samma gång.

Vad är Ambilight?

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Philips PUS8545 har en 3-sidig Ambilight som skapar god stämning i ditt hem. Med ett härlig ljussken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett.