Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

75" 4K UHD-TV med kontrollerad färgåtergivning

Samsung UE75TU7005KXXC

  Art.nr: 1012238
  • 4K UHD-upplösning
  • Detaljrikedom med HDR
  • Stort färgomfång med Crystal Display
  • Game Enhancer
  • Stöd för röstassistenter
Skärmstorlek: 75 tum
65
75

Abonnemang

9 990:-

Delbetala från 872:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Paketpris

Kombinera med

Samsung UE75TU7005KXXC
Produkt du tittar på: 75" 4K UHD-TV med kontrollerad färgåtergivning
Samsung UE75TU7005KXXC

9 990:-

Andersson FDW 2.3 - Black

299:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


  • Andersson FDW 2.3, 37-70 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M
    (-99:-)
  • Paketpris: 10 489:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tänk dig att uppleva vit sand och turkost, kristallklart vatten i ditt vardagsrum. Med Samsung UE75TU7005 kan du nu njuta av din drömsemester hemifrån. En Crystal 4K-Processor ser till att du får en imponerande bildkvalitet i en verklighetstrogen 4K UHD-upplösning. Inte långt från att känna sanden mellan tårna. Tack vare Crystal Display får du uppleva alla nyanser av det turkosa vattnet genom en noggrant kontrollerad färgåtergivning. 

Mäktig bildkvalitet

Bildkvalitet som imponerar baserat på en kraftfull Crystal 4K-Processor som koordinerar färg, anpassar kontrastförhållandet och styr HDR.

Imponerande skärpa och färgåtergivning

Låt dig uppslukas av en bild med stort färgomfång. Crystal Display ger noggrant kontrollerad färgåtergivning så att du kan se varje nyans.

Upplev verklighetstrogen 4K UHD-upplösning

4K UHD TV går ett steg längre än vanlig FHD med 4 gånger fler pixlar och ger dina ögon den skarpa och kristallklara bilden som de förtjänar. Fantastiskt realistisk bildkvalitet.

Bli av med trasslet

Samsung UHD erbjuder en smidig lösning som håller ordning på dina TV-kablar snyggt och leder ned dem i stativet. Det minskar antalet synliga kablar så att din snygga TV:n kommer till sin rätt.

Snabbare gaming

Ge dig in i spelet snabbare med Game Enhancer som automatiskt justerar inställningarna så att du får bättre kontroll med superlåg ingångslatens. Upplev jämnare spelgrafik utan störande rörelseoskärpa och ryckighet.

Häpnadsväckande detaljrikedom

HDR (High Dynamic Range) lyfter fram detaljerna i det ljusa och mörka, så att du kan uppleva ett enormt spektrum av färger och visuella detaljer, även i mörka scener.

Smart Hub & One Remote funktion

Allt du behöver är en fjärrkontroll som låter dig upptäcka massor av innehåll. Kontrollera kompatibel digitalbox, spelkonsol, appar och t.o.m. live TV.

Knacka lätt för att spegla

En lätt knackning är allt som behövs för att spegla filmer och musik från din mobil till din TV. När du knackar lätt på TV:n med mobilen känner den av knackningen och speglar innehållet automatiskt. Det går snabbt och enkelt att växla till TV:n och fortsätta njuta av innehållet.