Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

82" Smart 4K UHD-TV och soundbar med subwoofer

Samsung UE82RU8005UXXC + Samsung HW-R660/XE

  Art.nr: P762
 • Avancerad UHD-bildprocessor
 • Real Game Enhancer
 • En miljard färgnyanser med Dynamic Crystal Color
 • Utmärkt kontrast med HDR10+
 • Soundbar och subwoofer med kraftfull bas
Paketpris

Kombinera med

 Samsung UE82RU8005UXXC + Samsung HW-R660/XE
Produkt du tittar på: 82" Smart 4K UHD-TV och soundbar med subwoofer

20 980:-


 • Andersson WMF 3.0, 60-100 tum+ HDMI 2.0 Premium 4K - 2M Black
  (-108:-)
 • Paketpris: 21 870:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 1 st
  Samsung UE82RU8005UXXC
 • 1 st
  Samsung HW-R660/XE
Samsung 82" Smart 4K UHD-TV med intensiv HDR-upplevelse

17 990:-

Samsung UE82RU8005 är en 82-tums smart 4K UHD-TV framtagen för att ge en uppslukande bildupplevelse i allt från film till spel. RU8005 har en avancerad UHD-processor som ger dig en otrolig skärpa och ökad realism i det du tittar på. Tillsammans med funktioner som UHD-Dimming, Real Game Enhancer och Dynamic Crystal Color får du en stor TV  som levererar riktigt bra bildkvalitet.  

Samsung UE82RU8005

4K Ultra HD-upplösning

Samsung RU8005 är en stilren TV med en tunn design som passar perfekt in i det moderna hemmet. Meden 4K Ultra HD-upplösning (3840 x 2160) kan du njuta av fyra gånger högre pixeldensitet jämfört med en vanlig Full HD-upplösning. Du får en kristall klar bild oavett om du tittar på serier via Netflix eller startar i gång en av dina bästa Blu-ray-filmer. Tack vare UHD-kvaliteten kan du även ta del av underhållning i Full HD, HD Ready och vanliga HD-tvsändningar med ännu högre kvalitet. 

Samsung Ru8005 med avancerad UHD-Processor

Kraftfull bildprocessor

Med en 4K-panel och en avancerad  UHD-processor från Samsung får du fyra gånger skarpare bild än vad man tidigare fått med en Full HD-TV. Detta gör att du får en ökad realism i det du tittar på. Med teknik som UHD-dimming behandlas skärmens innehåll i hundratals mindre delar med en stor noggrannhet för att förstärka och optimera skärpa, färg och kontrast i det du tittar på. Nu kan du njuta av dina bästa filmer och serier i en otrolig bildkvalitet. 

Samsung RU8005 med spelläget

Förbättrad spelupplevelse

När du startar upp en ansluten spelkonsol får du användning av Automatic Game Mode. Inställningarna i din TV optimeras för att ge dig en trivsam spelupplevelse i stort format. Du får mindre input lag och och en snabb uppdateringsfrekvens för att reducera eventuellt brus vid rörelser i bilden. Genom användningen av AMD Radeon FreeSync 2™ (VRR) teknologi elimineras även eftersläpningar samt hackiga rörelser.

Samsung Ru8005 har naturlig bildåtergivning med fantastiska färger

Detaljrik bild med otroliga färger

Tack vare Dynamic Crystal Color kan du njuta av en kraftfullare färgåtergivning med över en miljard olika färgnyanser. Tillsammans med stödet för HDR-material lyfts detaljerna fram i dina filmer med ett brett färgspektrum, tack vare det dynamiska ljusomfånget, för att synliggöra de minsta detaljerna i de mörkaste scenerna. 

Samsung RU8005 i vardagsrummet

Smart TV med smart fjärrkontroll

Det lätthanterliga gränssnittet i din nya Samsung TV samlar allt det viktigaste för att du på ett snabbt och enkelt sätt kan navigera precis dit du vill. Du hittar allt från inställningar till appar som Netflix och Youtube inom ett par klick.

Samsung RU8005 är en smart 4K-UHD TV

Med den medföljande One Remote-fjärrkontrollen kan du styra både din TV och andra anslutna enhet som exempelvis Blu-ray-spelare och ljudsystem. Du slipper med andra ord en uppsjö av olika fjärrkontroller på vardagsrumsbordet. På One Remote-fjärrkontrollen hittar du även fysiska knappar som låter dig ta snabba genvägar till populära  streaming-tjänster som Netflix, Rakuten TV och Amazon Prime.

Samsung UE82RU8005 har stöd för Alexa

Amazon Alexa

Starta och stäng av, byt kanal eller varför inte styra volymen på din Samsung TV med din Alexa enhet? RU8005 är förberedd med stöd för Alexa och funktionen finns tillgänglig på utvalda marknader. För närvarande inte i norden.  

Samsung UE82RU8005 har stöd för Airplay

AirPlay 2

Om du har en Apple/iOS-enhet kan du använda stödet för AirPlay 2 i din TV från Samsung för att strömma dina favoritfilmer, lyssna på bra musik eller titta på roliga semesterbilder tillsammans med familjen. 

Samsung UE82RU8005 har stöd för Google Assistant

Google Assistant

Med RU8005 kan du byta kanal, styra volymen och din uppspelning med hjälp av dina uppkopplade Google Assistant enheter i hemmet. Funktionen är tillgänglig på utvalda marknader och fungerar bland annat i Sverige och Norge.

Samsung Soundbar med trådlös subwoofer

2 990:-

Samsung HW-R660/XE ger dig ett högpresterande 3.1-system med soundbar och trådlös subwoofer. För att du skall få en surround-upplevelse finns en separat centerkanal, utmärkt spridning av ljudet och du får möjlighet att komplettera med trådlösa bakre högtalare för ett utökat surround-system.

Få bra ljud med bra hårdvara

I ett hemmabiosystem är alltid centerhögtalaren viktig av olika skäl. Denna soundbar har en dedikerad centerkanal som alltid håller röster och dialog klara tvärs över rummet. Det finns ytterligare fyra separata högtalare för spridning av ljudet och subwoofern med dess 6,5" högtalarelement ger gott om bas med trivsam känsla.

Ännu bättre ljud med intelligent mjukvara

Med intelligent analys av vad som visas på din TV får du alltid optimerat ljud anpassat för innehållet. Allt sker automatiskt och kontinuerligt för att ge dig en förbättrad ljudupplevelse för vad du än väljer att se och höra på.

Funktionen Surround Sound Expansion möjliggör ett virtuellt surroundljud med de olika högtalarna och oavsett ljudkälla.

Trådlös anslutning till kompatibel Samsung-TV

Ditt nya 3.1-system kan du enkelt sammankoppla trådlöst via Bluetooth med utvalda Samsung TV med Bluetooth-kompatibilitet. Du får en sömlös installation och slipper tänka på ytterligare kablar utöver ström till din soundbar.

Lyssna på musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din kompatibla smartphone eller laptop.

Enkelt med Samsung One Remote och app

Till dig med en kompatibel Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. 

Använder du en Android smartphone eller surfplatta kan du även styra din soundbar med en app. Ladda ner appen, sammankoppla med Bluetooth och få kontroll över allt som spelas upp direkt i din handhållna enhet.

Möjlighet för större surround

Skulle du vilja ha ännu mer uppslukande surround-känsla kan du enkelt i efterhand komplettera med Samsung Wireless Surround Kit SWA-8500S. Då kan du få ett par bakre högtalare som ger äkta surroundljud genom att en modul trådlöst kommunicerar mellan de bakre högtalarna och din soundbar.

Du slipper dra extra kablar genom rummet och får en ökad inlevelse i underhållningen.

P762 Samsung UE82RU8005UXXC + Samsung HW-R660/XE 70 tum och större 4 1 20980 SEK 20980 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 70 tum och större