Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

65" 4K OLED-TV och soundbar med högupplöst ljud

LG OLED65GX6LA + LG SL9YG

  Art.nr: P716
 • Med Zero Gap-väggfäste
 • Intelligent α9 Gen 3 4K-processor
 • Högupplöst 24-bit ljud
 • Dolby Vision IQ och Dolby Atmos
 • G-SYNC-kompatibel och FreeSync

Kombinera med

55
Produkt du tittar på: 65" 4K OLED-TV och soundbar med högupplöst ljud

39 990:-


 • Pris: 43 078:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • LG OLED65GX6LA
 • LG SL9YG
LG 65" 4K OLED-TV i galleridesign med AI-processor

39 990:-

Förvandla ditt vardagsrum till ett konstgalleri med en elegant OLED-TV från LG. Låt din LG OLED65GX6LA bli ett vackert konstverk i ditt vardagsrum med det medföljande Zero Gap-väggfästet. LG:s OLED GX6LA har flera miljoner OLED-pixlar som verkar oberoende av varandra. Du får en bild med en djup svärta och över en miljard intensiva färger som ger dig en otrolig konstrast. Upplev en äkta bioupplevelse i hemmet med Dolby Vision IQ, Dolby Atmos och Filmmaker-läget. Den intelligenta α9 Gen 3-processorn levererar inte enbart en knivskarp bild och ett bra ljud, utan förbättrar även din bild med AI-stödd uppskalning. 

LG OLED GX6

Unik teknologi

LG:s OLED TV använder en unik självbelysningsteknik med mer än 100 miljoner självupplysta pixlar för att ta din tv till en ny nivå. Njut av djup svärta, intensiva färger och en realistisk bild. 

Kraftfull, intelligent processor

Den 3:e generationens a9-processor med en lärande AI-algoritm ger dig otroligt detaljrika bilder och ett anpassat ljud för att du ska kunna njuta av dina favoritfilmer och serier på din tv. Det är den kraftfullaste intelligenta 4K-processorn som LG har. Processorn optimerar klarhet, skärpa, detaljer och ljusstyrka tack vare avancerade algoritmer som analyserar innehållet och omgivningsljuset vilket ger dig otroligt skarpa bilder på din tv. 

Intelligent a9 gen 3-processor i LG OLED GX6

Svart som natten med OLED

Tekniken bakom OLED med sina organiska pixlar är att det är den enda i sitt slag som kan visa en perfekt svärta och ett riktigt mörker. En OLED-tv har självupplysta pixlar som styr hela 8 miljoner individuella ljusskällor (4K) för att du ska få uppleva en riktig svärta. Den svarta färgen är otroligt viktig för att kunna få fram alla detaljer och färger för en så naturtrogen bildupplevelse som möjligt i din tv.  

LG OLED GX6 passar utmärkt till gaming

Perfekt för gaming

Med G-SYNC®- och FreeSync™-kompabilitet får du snabb svarstid och låg ingångslag som kan ta ditt spelande till nästa nivå. I actionfyllda spel är reaktionshastigheten avgörande, låt inte din TV hålla dig tillbaka. Ta del av funktioner som en snabb responstid på 1 ms, 48 Gbps bandbredd, VRR, ALLM och eARC med HDMI 2.1-stöd.  Njut av blixtsnabb responstid och flytande rörelser i ditt spelande utan eftersläpningar i bilden. 

LG OLEDGX6

Upplev en äkta bioupplevelse

Dolby Vision IQ och Atmos är världens mest berömda teknik för HDR och ljud. Med Dolby Vision IQ i din tv får du ett större spektrum av färger och bildkvalitén optimerats dynamiskt i varje bildruta. Dolby Atmos gör ljudet objektbaserat och ger en surroundeffekt då det låter som att ljudet kommer från flera håll, även ovanför huvudet. Ett flerdimensionellt ljud placerar soffan mitt i filmen istället för framför. Tack vare Dolbys avancerade bild- och ljudteknik kan du få en bioupplevelse i hemmet.

LG Soundbar med högupplöst ljud och inbyggd chromecast

4 990:-

LG SL9YG soundbar har en smal och upphängningsbar design som ger dig många placeringsmöjligheter. Med Meridian-teknik, Dolby Atmos och DTS:X får du ett flerdimensionellt högupplöst ljud som ger dig en bioupplevelse ut över det vanliga direkt i hemmet. Den inbyggda Chromecasten låter dig enkelt och smidigt att streama musik via din telefon och stödet för Google Assistant gör att du kan styra din soundbar genom enkla röstkommandon. 

Upphängningsbar design

Med soundbarens smala och flexibla design kan du välja mellan att placera din soundbar på ett stativ, direkt på tv-bänken eller hänga upp den på väggen. Om du monterar soundbaren på väggen känner den smarta tekniken automatiskt av riktningen och ljudfältet optimeras. 

Dimensionellt ljud

För att du ska få en fantastisk ljudupplevelse och kunna njuta av dina favoritfilmer fullt ut använder SL9YG både Dolby Atmos och DTS:X. Dolby Atmos gör ljudet objektbaserat och ger en surroundeffekt då det låter som att ljudet kommer från flera håll, även ovanför huvudet. Ett flerdimensionellt ljud placerar soffan mitt i filmen istället för framför. Tack vare Dolbys avancerade bild- och ljudteknik får du en bioupplevelse i hemmet. 

Dolby Atmos och DTS Virtual:X finns i LG SL9YG soundbar

Soundbarens flexibla och smarta design gör att stativläget stöttar 4.1.2ch Dolby Atmos med en upfiring-högtalare och det upphängda läget stöttar 4.1.(2)ch Dolby Atmos med en downfiring-högtalare. Med andra ord kan du vara säker på att du får den bästa ljudupplevelsen oavsett hur du väljer att placera din soundbar. 

DTS Virtual:X är ett kraftfullt multidimensionellt surroundljudformat med en höjddimension som ger stämningsfulla effekter både ovanifrån och runtom dig. Du får ett rikt ljud och en fantastisk ljudupplevelse genom din soundbar från LG. 

LG Soundbar SL9YG använder Meridian-teknik

Meridian-teknik

Soundbaren SL9YG använder även Meridians avancerade digitala signalbehandling för att du ska kunna uppnå ett bredare ljud och höja ljudet till öronnivå. Meridian skapar innovativa och högpresterande ljudlösningar och står bakom ett av världens mest avancerade ljud- och bildsystem. Nu har du möjligheten att njuta av Meridians enastående ljudupplevelse genom din LG soundbar direkt i hemmet.

Utmärkt högupplöst ljud

LG SL9YG har en total uteffekt på 500 watt. Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 192 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på. SL9YG kan även spela upp 4K HDR och Dolby Vision-video utan att kvaliteten på det du tittar och lyssnar på försämras.

Inbyggd Chromecast i LG SL9YG soundbar

Inbyggd Chromecast

LG SL9YG har en inbyggd Chromecast-app där du trådlöst kan streama din favoritmusik. Öppna upp en kompatibel app som exempelvis Spotify eller Google Play Music, tryck på sändningsknappen och sedan är din LG soundbar redo att spela upp dina favoritlistor. 

Stöd för Google Assistent

SL9YG från LG är världens första soundbar som stöttar både Google Assistent och Dolby Atmos. Med hjälp av enkla röstkommandon som "Okej Google" kan du nu styra din soundbar för att hitta information och mycket mer. 

Flexibla anslutningsmöjligheter

Med din soundbar från LG får du flera olika ingångar och praktiska anslutningsalternativ som HDMI, optisk kabel och Bluetooth. Med Bluetooth kan du enkelt streama musik direkt från din telefon eller annan digital enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar SL9YG och sedan är du redo att njuta av dina favoritlåtar. 

Många anslutningsmöjligheter med LG soundbar SL9YG
P716 LG OLED65GX6LA + LG SL9YG OLED 39990 SEK 39990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. OLED