Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

55" OLED-TV med soundbar och trådlös subwoofer

Philips 55OLED754 + Philips HTL3325/10

  Art.nr: P578
 • SAPHI Smart-TV
 • P5-processor för fantastisk bildkvalitet
 • Tredimensionellt surroundljud
 • Streama musik trådlöst
 • Ambilight LED-belysning

Kombinera med

 Philips 55OLED754 + Philips HTL3325/10
Produkt du tittar på: 55" OLED-TV med soundbar och trådlös subwoofer

12 990:-


 • Pris: 13 488:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Philips 55OLED754
 • Philips HTL3325/10
Philips 55" OLED-TV med 4K UHD och inbyggd röststyrning

11 990:-

Med Philips OLED754 får du en TV med skarpa detaljer, fylliga färger och jämna rörelser oavsett vad du tittar på. SAPHI Smart-TV ger dig tillgång till ett stort utbud av appar och du kan ta del av filmer och serier från exempelvis Netflix. Tack vare Philips intelligenta LED-belysning Ambilight skapas en perfekt stämning i vardagsrummet och du får en TV-upplevelse utöver det vanliga. 

Fantastisk bild med OLED och Ultra HD

Med Ultra HD-upplösning på en glastunn OLED-panel med HDR10+ återskapas mer färg, bättre kontrast och djupare svärta i bilden där mätning visar att man lyckas nå hela 99% av färgrymden genom upplysning av över åtta miljoner oberoende bildpunkter. Storslagen och  blixtsnabb rörelseförbättring ihop med Perfect Natural Motion blir möjligt även vid extremt höga hastigheter så du får naturlig uppspelning - fylld med detaljer. Med en Philips OLED-TV kan även enskilda bildpunkter dämpas eller stängas av, vilket ger djupare svärta, levande färger och otrolig kontrast.

Philips OLED754 med Ultra HD-upplösning

4K-upplösningen ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD, vilket ger dig fantastisk skärpa och verklighetstrogna bilder som återfinns på utvalt material lättast tillgängligt på exempelvis Netflix eller YouTube. Uppskalning av material från lägre upplösning optimerar ditt tidigare material som DVD, Blu-ray eller analoga TV sändningar för bättre bild oavsett bildkälla.

Optimering för bättre bild

Philips exklusiva och avancerade bildkvalitetsmotor P5 Perfect Picture Engine optimerar och skalar upp bildkällor som inte är UHD och ser till att du får en verklighetstrogen bildåtergivning med utsökt noggrannhet i detaljerna. P5 har i denna välutvecklade tredje generation fått rörelseoptimering, en förbättrad brusreducering, välutvecklad optimering av skärpa, uppgraderad färgåtergivning samt ytterligare möjligheter att öka kontrasten. Philips 5-i-1 bildprocessor korrigerar även brister i bilden som kan uppstå vid exempelvis streaming i låg kvalitet. Detta gör att skärpa, detaljer och färger presenteras i en fantastisk kvalitet på din skärm. 

Android TV i Philips OLED754

Smart-TV med SAPHI

Med det snabba operativsystemet SAPHI i din OLED754 får du åtkomst till många olika Philips Smart-TV-appar. Navigera genom en tydlig ikonbaserad meny och välj ut kvällens underhållning i appar som exempelvis Youtube och Netflix. 

Höj stämningen med Ambilight

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härlig ljussken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett. Om du föredrar en ren TV-bild kan du ställa in funktionen på diskret vitt ljus eller koppla ifrån Ambilight helt.

Inbyggd Alexa i Philips OLED754

Styr med Alexa

Med en inbyggd Alexa i din Philips Smart-TV kan du nu använda din röst för att styra funktioner. Byt kanal genom att säga kanalens namn eller styr dina andra smarta uppkopplade enheter hemma genom att använda din röst som fjärrkontroll. 

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

Philips 3.1-system med soundbar och trådlös subwoofer

3 990:-

Med Philips soundbar HTL3325/10 och trådlösa subwoofer med djup bas kan du njuta av ett kraftfullare ljud från din TV. Förtrollas av ett häftigt tredimensionellt surroundljud tack vare Dolby Audio, streama musik trådlöst via Bluetooth och välj mellan att placera din soundbar på tv-bänken eller hänga upp den på väggen. Möjligheterna är många med Philips HTL3323/10.

Philips soundbar HTL3325/10 med trådlös subwoofer i vardagsrummet

Låg profil, kraftfull ljud

Med sin slimmade design med flexibel placering passar Philips HTL3325/10 in i alla hem. Trots sitt kraftfulla ljud är soundbaren enkel att dölja. Du kan välja mellan att placera soundbaren på din TV-bänk under din TV eller hänga upp den på väggen med de medföljande väggfästena. 

Dolby skapar magi

Med Dolby Digital i din Philips soundbarhögtalare får du ett tredimensionellt surroundljud som omfamnar dig. Oavsett om det är ett rytande lejon, en helikopter som cirkulerar över huvudet eller en hejande fotbollsarena kommer HTL3325/10 göra dig uppslukad.

Philips soundbar HTL3325/10 i vardagsrummet

Streama din musik trådlöst

Med din soundbar från Philips kan du enkelt streama musik direkt med Bluetooth 4.2 från din telefon eller annat enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar HTL3325/10 för att sedan vara redo att njuta av dina favoritlåtar. 

En fjärrkontroll med Easylink

Tack vare funktionen Easylink i din soundbar kan du styra flera enheter som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, din soundbar och TV-apparater med en enda fjärrkontroll. Easylink använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan olika enheter som kopplas genom en HDMI-kabel. Du kan med andra ord sammankoppla dina enheter med stöd för CEC i hemmet och slipper flera olika fjärrkontroller på ditt vardagsrumsbord.

Titta även på

(0 st)
 • 3rd generationens P5 för fantastisk bildkvalitet
 • Android TV och inbyggd Chromecast
 • Tredimensionellt surroundljud

15 990:-

Titta även på

(0 st)
 • 3rd generationens P5 för fantastisk bildkvalitet
 • Android TV och inbyggd Chromecast
 • Tredimensionellt surroundljud

15 990:-

P578 Philips Philips 55OLED754 + Philips HTL3325/10 OLED 12990 SEK 12990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. OLED