Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

65" OLED-TV med soundbar och trådlös subwoofer

Philips 65OLED854 + Philips HTL3325/10

  Art.nr: P581
 • 3rd generationens P5 för fantastisk bildkvalitet
 • Android TV och inbyggd Chromecast
 • Tredimensionellt surroundljud
 • Strömma musik trådlöst
 • 3-sidigt Ambilight-system

Kombinera med

55
Produkt du tittar på: 65" OLED-TV med soundbar och trådlös subwoofer

22 990:-


 • Pris: 23 488:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Philips 65OLED854
 • Philips HTL3325/10
Philips 65" OLED-TV med 4K UHD och äkta färgåtergivning

21 990:-

Med Philips OLED854 får du en verklighetstrogen bild i överlägsen kvalitet. Oavsett om du tittar på din favoritserie eller följer ditt fotbollslag till seger levererar OLED854 en äkta färgåtergivning, jämna rörelser och en otrolig detaljrikedom. Med stöd för Dolbys otroliga ljud- och bildformat får du den kontrast, ljusstyrka, färg och ljud som var tänkt när inspelningen gjordes. Tack vare Philips intelligenta LED-belysning Ambilight skapas en perfekt stämning i vardagsrummet och du får en TV-upplevelse utöver det vanliga. 

Philips OLED854 med stämningsfull Ambilight
reddot award 2019 för oled854
IF design award för oled 854

Fantastisk bild med OLED och Ultra HD-upplösning

Med Ultra HD-upplösning på en glastunn OLED-panel med HDR10+ återskapas mer färg, bättre kontrast och djupare svärta i bilden där mätning visar att man lyckas nå hela 99% av färgrymden genom upplysning av över åtta miljoner oberoende bildpunkter. Storslagen och  blixtsnabb rörelseförbättring ihop med Perfect Natural Motion blir möjligt även vid extremt höga hastigheter så du får naturlig uppspelning - fylld med detaljer. Med en Philips OLED-TV kan även enskilda bildpunkter dämpas eller stängas av, vilket ger djupare svärta, levande färger och otrolig kontrast.

Philips OLED854 med ambilight i vardagsrummet

4K-upplösningen ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD, vilket ger dig fantastisk skärpa och verklighetstrogna bilder som återfinns på utvalt material lättast tillgängligt på exempelvis Netflix eller YouTube. Uppskalning av material från lägre upplösning optimerar ditt tidigare material som DVD, Blu-ray eller analoga TV sändningar för bättre bild oavsett bildkälla.

Picture Perfect P5 optimering med Philips OLED854

Optimering av bilden för bättre kvalitet

Philips exklusiva och avancerade bildkvalitetsmotor P5 Pro Perfect Picture Engine optimerar och skalar upp bildkällor som inte är UHD och ser till att du får en verklighetstrogen bildåtergivning med utsökt noggrannhet i detaljerna. P5 har i denna välutvecklade tredje generation fått rörelseoptimering, en förbättrad brusreducering, välutvecklad optimering av skärpa, uppgraderad färgåtergivning samt ytterligare möjligheter att öka kontrasten. Philips 5-i-1 bildprocessor korrigerar även brister i bilden som kan uppstå vid exempelvis streaming i låg kvalitet. Detta gör att skärpa, detaljer och färger presenteras i en fantastisk kvalitet på din skärm. 

Perfekt stämning med Ambilight

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härlig ljussken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett. Om du föredrar en ren TV-bild kan du ställa in funktionen på diskret vitt ljus eller koppla ifrån Ambilight helt.

Android TV med Philips OLED854

Spännande funktioner med Android TV

Med Android TV och en inbyggd Chromecast i OLED854 får du många nya spännande Smart TV-funktioner. Google Play Butik och Philips App-galleriet ger dig ett stort utbud av film, musik, spel och appar. Den dubbla TV-mottagaren och paus-/inspelningsfunktionen via USB ger dig även full kontroll över när du själv önskar att se dina favoritprogram. 

Google Assistant gör allting ännu lättare

För att du på enklast möjliga sätt snabbt skall få tillgång till appar och funktioner använder du röststyrningsfunktionen för att ge kommandon eller ställa frågor till Google Assistant som finns integrerat i din TV. Du kan exempelvis starta rätt app utan att leta eller styra belysningen i ditt kompatibla smarta hem - allt direkt med en och samma kontroll.

Röststyrning med Philips OLED854

Du får möjlighet till röststyrning när du använder den slimmade handkontrollen som även har intuitiv touch-navigering på ytan som syns under mikrofonsymbolen. Vill du få snabbare åtkomst till särskilda inställningar och funktioner använder du dig av den klassiska handkontrollen som visserligen nu även fått ett trivsamt tangentbord på baksidan så du slipper att alltid knappa dig fram till rätt symbol i ett virtuellt tangentbord i din TV.

Philips 3.1-system med soundbar och trådlös subwoofer

3 990:-

Med Philips soundbar HTL3325/10 och trådlösa subwoofer med djup bas kan du njuta av ett kraftfullare ljud från din TV. Förtrollas av ett häftigt tredimensionellt surroundljud tack vare Dolby Audio, streama musik trådlöst via Bluetooth och välj mellan att placera din soundbar på tv-bänken eller hänga upp den på väggen. Möjligheterna är många med Philips HTL3323/10.

Philips soundbar HTL3325/10 med trådlös subwoofer i vardagsrummet

Låg profil, kraftfull ljud

Med sin slimmade design med flexibel placering passar Philips HTL3325/10 in i alla hem. Trots sitt kraftfulla ljud är soundbaren enkel att dölja. Du kan välja mellan att placera soundbaren på din TV-bänk under din TV eller hänga upp den på väggen med de medföljande väggfästena. 

Dolby skapar magi

Med Dolby Digital i din Philips soundbarhögtalare får du ett tredimensionellt surroundljud som omfamnar dig. Oavsett om det är ett rytande lejon, en helikopter som cirkulerar över huvudet eller en hejande fotbollsarena kommer HTL3325/10 göra dig uppslukad.

Philips soundbar HTL3325/10 i vardagsrummet

Streama din musik trådlöst

Med din soundbar från Philips kan du enkelt streama musik direkt med Bluetooth 4.2 från din telefon eller annat enhet utan att behöva lämna soffan. Du sammankopplar snabbt din telefon med din soundbar HTL3325/10 för att sedan vara redo att njuta av dina favoritlåtar. 

En fjärrkontroll med Easylink

Tack vare funktionen Easylink i din soundbar kan du styra flera enheter som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, din soundbar och TV-apparater med en enda fjärrkontroll. Easylink använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan olika enheter som kopplas genom en HDMI-kabel. Du kan med andra ord sammankoppla dina enheter med stöd för CEC i hemmet och slipper flera olika fjärrkontroller på ditt vardagsrumsbord.

P581 Philips Philips 65OLED854 + Philips HTL3325/10 OLED 22990 SEK 22990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. OLED