Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" 4K QLED-TV med precisionsstyrd bakgrundsbelysning

Samsung QE55Q95TATXXC

  Art.nr: 1012252
  • Kraftfull Quantum 4K-processor
  • Object Tracking Sound
  • Panel med antireflex-skikt
  • Optimering med Quantum HDR 2000
  • Direct Full Array
Skärmstorlek: 55 tum
65
75
55
65+S

Abonnemang

14 990:-

Delbetala från 1 288:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung QE55Q95TATXXC
Produkt du tittar på: 55" 4K QLED-TV med precisionsstyrd bakgrundsbelysning
Samsung QE55Q95TATXXC

14 990:-

Andersson MWM 1.0 for Samsung Q-serie 49"-65"

390:-

Andersson HDMI - HDMI 2.0 Premium 4K - 2M - Black

299:-


  • Pris: 15 679:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta del av en äkta 4K-upplevelse. Samsung QE55Q95T är en 4K QLED-TV som kan förvandla alla dina filmer och serier till 4K UHD. Med Direct Full Array lyfts alla detaljer fram i både mörka och ljusa scener. Ett effektiv antireflex-skikt på panelen gör enorm skillnad när du vill se på TV utan att störas av ljus och speglingar från omgivningen. Upplev ett uppslukande och realistiskt ljud från Samsungs OTS-teknik med fyra inbyggda högtalare som ger dig en slående ljudupplevelse. 

Samsung Q95TATXXC

"Utmärkt" enligt Ljud & Bild

Samsung Q95T har testats av Ljud & Bild. I testet kammar modellen hem 5 av 6 möjliga stjärnor, med motiveringen "Samsung Q95T är en välutrustad TV med imponerande kontrast och saftig ljusstyrka".
Läs hela testet här (betalvägg)

"Snyggt utformad och extremt välgjord"

"Samsung Q95T är en utmärkt 4K-TV, trots att inte allt som finns på företagets 8K-TV-apparater finns med, lyckas den fortfarande leverera en fantastisk bild, bra ljud och ett solid paket med funktioner."

Läs hela testet här (engelska)

Upptäck världen i 4K

Den nya snabba och kraftfulla Quantum 4K-processorn med artificiell intelligens förbättrar bildkvaliteten på allt ditt innehåll för en otrolig bildupplevelse. Tack vare Samsungs uppskalningsteknik analyseras samtliga scener från alla vinklar för att säkerställa att alla dina filmer och serier förvandlas till 4K UHD. Ta del av världen i 4K-upplösning med en detaljrik bild och ett slående realistisk intryck. 

Direct Full Array i Samsung Q95T

Upplev alla detaljer

Gå inte miste om viktiga detaljer i mörka scener. Se detaljerna väckas till liv med stark kontrast tack vare Direct Full Array. Genom att kunna kontrollera ljusstyrkan i koncentrerade zoner med precisionsstyrd bakgrundsbelysning uppnås en fantastisk kontrast med djup svärta och gnistrande ljusstyrka i din TV.

Samsung Q95TATXXC med adaptive picture

Anpassningsbar bild

Samsungs funktion Adaptive Picture justerar TV-inställningarna automatiskt efter ljust från sol, fönster och lampor. Njut av en perfekt bild i din Q80T oavsett vilket ljus du har i rummet. 

Samsung Q95TATXXC med quantum hdr 2000

Quantum HDR-teknik

Med Quantum HDR 2000-teknik optimeras varje bild och gör alla detaljer synliga oavsett ljusnivån i bilden. Spel, filmer och serier med klara och framträdande detaljer kan visas sömlöst i ljusa och mörka områden.

Antireflex-skikt i Samsung Q95T

Inga mer reflektioner

Har du som många andra ett fönster i ditt vardagsrum? Med ett effektiv antireflex-skikt på panelen på Q95T slipper du att störas av ljus och speglingar från en lågt stående sommarsol eller andra ljuskällor i rummet.

Samsung Q95TATXXC med 100% färgvolym

100% färg

QLED-teknik, baserad på Quantum Dots, ger dig livliga och färgrika bilder i din tv. Du får stöd för att visa optimal färgvolym i formatet DCI-P3 - framtaget för de flesta bioskärmar och HDR-filmer framtagna för TV. Ta del av ljusa scener och exceptionellt klara, intensiva färger. Oavsett vilken ljusstyrka det är i filmen får du alltid 100% färgrymd med klanderfri färgåtergivning.

Samsung Q95TATXXC med OTS-teknik

Uppslukande och realistiskt ljud

Samsungs OTS-teknik använder högtalare i bildens alla hörn för att skapa ett ljud som tycks följa varje rörelse i bilden. Hänförs av ett fågelkvitter i skogen eller hör en racerbil slira från vänster till höger. Med riktade högtalare kan du uppleva ett häftigt, realistiskt tredimensionellt ljud för en otrolig ljudupplevelse.

Active Voice Amplifier i Samsung Q95T

Active Voice Amplifier

Titta ostört på TV även om dammsugaren är i gång i rummet bredvid. Med hjälp av en buller-sensor kan Active Voice Amplifier (AVA) lyfta fram och förstärka talet och dialogen i filmen så att du inte missar någonting viktigt. Låt inte störande ljud förstöra din filmstund.

Real game enhancer + i Samsung Q95TATXXC

Real Game Enhancer +

Med Real Game Enhancer+ i din TV från Samsung får du en automatisk omkoppling till ett spelläge som ger omärkbar fördröjning. Ljudet och bilden anpassas för att ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen vilket gör att du får ett ljud med tydlig riktningsbestämning och en bild med mjuka skarpa rörelser. I Samsung Q95T finns också stöd för Freesync (VRR) som ger dig en snabb och störningsfri anslutning med de bästa kompatibla spelkonsollerna.

Samsung Q95TATXXC