LG OLED55C9PLA - 55" OLED-TV med kraftfull och intelligent a9-processor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" OLED-TV med kraftfull och intelligent a9-processor

LG OLED55C9PLA

  Art.nr: 1009310
  • 4K Cinema HDR
  • Dolby Vision & Atmos
  • Avancerad röststyrning
  • 2:a generationens α9-processor med AI
  • Snabb svarstid och låg ingångslag
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG OLED55C9 är med sin kraftfulla och intelligenta a9-processor en enastående tv som ger dig levande bilder och en otrolig detaljrikedom. Den uppgraderade processorn har en lärande AI som analyserar din omgivning för att ge dig bästa möjliga ljud och bild. Upptäck hur en perfekt svärta kombinerat med ett flerdimensionellt ljud från Dolby Vision och Atmos gör en verklig skillnad för din tittarupplevelse. Med de senaste funktionerna från LG med snabb svarstid, låg ingångslag och 4K HDR anpassat för gaming kan du ta ditt spelande till nästa nivå och njuta av en fantastisk spelupplevelse. 

LG OLED C9 i vardagsrummet
Ljud & Bild utser LG OLED C9 till

Särskilt rekommenderad

"LG-skärmen har ett djupperspektiv som överträffar det mesta vi har sett. OLED65C9 åstadkommer en fenomenal kontrast, knivskarpa detaljer och mjuka rörelser."
Läs hela testet här

100% rekommenderar

Av 40 testande medlemmar hos Buzzador rekommenderar samtliga 100% LG:s TV OLEDC9.

Kraftfull processor möter AI

Den 2:a generationens a9-processor som är uppgraderad med en lärande AI-algoritm ger dig otroligt detaljrika bilder och ett anpassat ljud för att du ska kunna njuta av dina favoritfilmer och serier på din tv. Det är den kraftfullaste 4K-processorn som LG har. Processorn optimerar klarhet, skärpa, detaljer och ljusstyrka tack vare avancerade algoritmer som analyserar innehållet och omgivningsljuset vilket ger dig otroligt skarpa bilder på din tv. Du får en optimerad ljusstyrka i bilden som automatiskt ser till att du får en ljus och skarp bild oavsett belysningen som befinner sig i rummet.

Svart som natten med OLED

Tekniken bakom OLED med sina organiska pixlar är den enda i sitt slag som kan visa en perfekt svärta och ett riktigt mörker. En OLED-tv har självupplysta pixlar som styr hela 8 miljoner individuella ljusskällor (4K) för att du ska få uppleva en riktig svärta. Den svarta färgen är otroligt viktig för att kunna få fram alla detaljer och färger för en så naturtrogen bildupplevelse som möjligt i din tv.  

4K Cinema HDR i LG OLEDC9

Levande färger med 4K Cinema HDR

Utöver en perfekt svärta som ger din bild en enastående kontrast har OLED55C9 även 4K Cinema HDR som gör att din tv har stöd för Dolby Vision, Advanced HDR by Technicolor, HDR 10 Pro och HLG. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt tack vare stöd för för de olika formaten där film och serier får en optimal kvalité oavsett vilken plattform du använder. Med en dynamisk HDR kan du uppleva vackra realistiska solnedgångar från soffan.

Styr din TV med rösten

Med den integrerade röstassistenten kan du ta kontroll med din röst över din tv. Du kan enkelt och smidigt starta din favoritserie genom ett snabbt röstkommando istället för att klicka dig fram igenom menyer. Med AI och den inbyggda röstassistenten kan du ställa frågor och lära din nya saker medan du tittar på din tv men även kontrollera dina smarta hem produkter genom din tv. Med ett enkelt tryck på mikrofonknappen på fjärrkontrollen startar du röstassistent. 

Bättre ljud med AI-teknik i LG OLED C9

Bättre ljudkvalitet med AI

Med den intelligenta 2:a generationens a9-processor optimeras ljudet via en ljudgenre genom att röst, effekt och frekvens identifieras i din tv. Du får ett optimalt ljud då 2.0-ch ljud mixas till ett fantastiskt virtuellt 5.1-surroundljud för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse. Tekniken för rumsigenkänning bidrar även till att erbjuda dig ett balanserat ljud som passar ditt rum, oavsett om du tittar på tv i ditt vardagsrum eller sovrum. Med OLED55C9 från LG kan du vara säker på att du får det bästa ljudet oavsett hur du har möblerat ditt rum.

Upplev Dolby Vision och Atmos med LG OLED C9

Bioupplevelse med Dolby Vision & Atmos

Dolby Vision och Atmos är världens mest berömda teknik för HDR och ljud. Med Dolby Vision i din tv får du ett större spektrum av färger och bildkvalitén optimerats dynamiskt i varje bildruta. Dolby Atmos gör ljudet objektbaserat och ger en surroundeffekt då det låter som att ljudet kommer från flera håll, även ovanför huvudet. Ett flerdimensionellt ljud placerar soffan mitt i filmen istället för framför. Tack vare Dolbys avancerade bild- och ljudteknik kan du få en bioupplevelse i hemmet.

Organiserade kablar

Den ultratunna OLED-panelen har en design som lätt lurar ögat. Panelen är fäst på en ram gjord i glas och skapar illusionen av att TV:n ser ut att sväva ovanför TV-bänken eller framför väggen i rummet. Med den smidiga kabelhanteringen på baksidan hålls alla anslutningar välorganiserade så att ditt vardagsrum blir fritt från irriterande kabeltrassel. LG:s OLED55C9 ger dig en vacker och organiserad tv. 

4K HDR för den perfekta spelupplevelsen

Med 4K HDR gaming ser du levande färger från alla vinklar och du får även uppleva en häpnadsväckande nedsänkning i de svarta detaljerna i ditt spelande vilket gör att du kommer nå en helt ny nivå av realism i ditt spelande. LG:s OLED TV ger dig gaming i HDR med den färgbredd och kontrast som de bästa spelen och konsollerna kräver. Tillsammans med 5.1 Virtual Surround Sound som omsluter dig med ett dramatiskt ljud får du en komplett och realistisk spelupplevelse.

Gaming för framtiden med 4K HDR I LG OLED C9

Få flytande rörelse med snabb svarstid

De senaste funktionerna från LG med snabb svarstid och låg ingångslag kan du ta ditt spelande till nästa nivå. I actionfyllda spel är reaktionshastigheten avgörande, låt inte din TV hålla dig tillbaka. Med en svarstid på endast 1 ms och 12,9 ms input lag kommer du få blixtsnabb responstid och flytande rörelser i ditt spelande utan eftersläpningar i bilden. Med VRR och ALLM stöd på HDMI 2.1 får du även den bästa grafiken med minimalt hackande på de snabbaste hastigheterna.

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden:

Vilken storlek ska jag ha på min nya TV? Får den plats på TV-bänken? Hur ser den ut på väggen?

Testa själv med AR (augmented reality), klicka på bilden: