Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

43" 4K Smart-TV med HDR och golvstativ i valfri färg

Hitachi 43HL8000 + Andersson ATS Svart/Valnöt

  Art.nr: C459_9
 • Se på Netflix och YouTube med Wi-Fi
 • Stöd för HDR och Dolby Vision
 • Utmärkt bildpanel med UltraHD-upplösning
 • PVR för inspelning och pausa live-TV
 • Spegla dina mobila enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Hitachi 43HL8000 + Andersson ATS Black/dark wood
 • Hitachi 43HL8000
 • Andersson ATS - Svart/Valnöt
43" 4K Smart-TV med HDR och golvstativ i valfri färg

6 280:-

Med Hitachi 43HL8000 får du en välutvecklad variant av deras Elite-serie som nu inte bara ger en knivskarp bild i 4K-upplösning, utan är nu även vässad med stöd för HDR och Dolby Vision som ger optimerad och ökad kontrast samt färgåtergivning. Dess lättöverskådliga gränssnitt ger direkt åtkomst till appar som Netflix och YouTube, men du kan även spegla din smartphone samt surfplatta, eller använda FollowMe TV för att ta med dig bilden i din handhållna enhet till andra rum.

Paketlösning med golvstativ i olika färgalternativ

Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ett golvstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt golvstativ i valfri färg till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som kommer stå stabilt på dess tre ben som även har speciellt halkskydd. Häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning.

Denna paketlösning finns med golvstativet i flera olika färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp.

Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med golvstativ och TV föreställer en 55" TV monterad.

Hitachi 43" Smart-TV med HDR och 4K-upplösning

4 290:-

Med Hitachi 43HL8000 får du en välutvecklad variant av deras Elite-serie som nu inte bara ger en knivskarp bild i 4K-upplösning, utan är nu även vässad med stöd för HDR och Dolby Vision som ger optimerad och ökad kontrast samt färgåtergivning. Dess lättöverskådliga gränssnitt ger direkt åtkomst till appar som Netflix och YouTube, men du kan även spegla din smartphone samt surfplatta, eller använda FollowMe TV för att ta med dig bilden i din handhållna enhet till andra rum.

Få en optimerad tittarupplevelse med 4K, HDR och Dolby Vision

UHD-upplösning ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och du får förtrollande skärpa i minsta detalj med ett naturligt flöde i bilden. Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i UltraHD finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix 4K och YouTube som även finns integrerat i din nya TV. Du kan även spela upp Ultra HD-innehåll genom att använda USB-minnen eller externa hårddiskar med samma anslutning i USB 3.0 ingången som är lättillgänglig på vänster sida TV:n.

Med stöd för HDR (High Dynamic Range) och HLG (Hybrid Log Gamma) får du ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar där du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Dolby Vision hjälper till med att ge dig ytterligare verklighetstrogen färgåtergivning med miljarder av färger samt utökad ljusstyrka från ursprungssignalen och i slutändan levererar en otrolig detaljnivå. 

DTS för bättre ljudåtergivning

För att du skall få en bättre helhetslösning direkt ur din TV har HL8000-serien även DTS-HD för att kunna ge dig klart och kraftfullt ljud utan extra enheter anslutna. Du får även stöd för DTS TruSurround som kan ge dig virtuellt surroundljud för en bättre dynamik och omslutande känsla.

Snygg design på både insidan och utsidan

Inte nog med att ha producerats med en stilfull utsida har Hitachi även ett snyggt gränssnitt med smarTVue inuti din nya TV. Du navigerar snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är

Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då behovet inte är lika stort för portabla enheter med mindre skärm och för att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande.

Enkel anslutning till ditt nätverk och tillgång till webbläsare

När du vill koppla upp din TV mot nätet väljer du mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Den dedikerade internetknappen på din fjärrkontroll öppnar en portalsida där du når många internetbaserade program med bland annat en webbläsare. Du kan även med rätt mjukvara spela upp media-filer som finns sparade på en dator ansluten i samma nätverk för att på ett enkelt sätt ta del av ditt sparade mediabibliotek. 

Spegla din skärm från både android-mobil och dator

Ansluten till samma nätverk kan du enkelt spegla allt som händer på dina handhållna enheter med hjälp av Miracast. Perfekt när du vill dela med dig av dina bilder eller filmer på en större skärm.

Integrerad mediaspelare för film, musik och bilder genom USB

Anslut ett USB-minne eller extern hårddisk och dela enkelt ditt innehåll på den stora skärmen. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för exempelvis .MKV-format kan du titta på högupplöst material utan krångel.

Gott om varierande anslutningsmöjligheter

För att kunna täcka de flesta behov har denna TV det mesta möjligheter att vara kompatibel med mer än bara genom trådlöshet. Du får exempelvis HDMI, VGA, YPBPR (komposit), komponent för bild men även ljud, SPDIF för optiskt ljud, bashögtalar-anslutning för ännu kraftigare ljud och slutligen Ethernet för internet och data samt CI-anslutning för programkort.

Spela in dina program på extern källa och pausa Live-TV

Går programmet du vill se exempelvis på natten eller när du är arbetar och du använder programkort i din TV kan du använda PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du navigerar enkelt till önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använder sökfunktionen så du slipper leta och du bekräftar bara ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket. Skulle du bli avbruten i ditt TV-tittande eller själv vill ta ett avbrott kan du även pausa i direktsändning då innehållet tillfälligt lagras på det anslutna lagringsmediet.

Andersson Golvstativ till TV i modern och högkvalitativ valnöt-design

1 990:-

Andersson Artstand är ett TV-ställ för hemmet, kontoret eller studion, Med sin unika design med eleganta träben och en höjd på 138,5 cm får du ett snyggt TV-ställ som passar in överallt, perfekt för dig som kanske har tappat bort TV-foten eller som vill att din TV ska passa in bättre bland övriga möbler. Stativet monteras enkelt ihop på ett par minuter och du får möjlighet att rotera din TV samt döljer dess kablar elegant längs det bakre benet.

Nedanför ser ni när Orvar Säfström kör en klassisk unboxing och visar hur snabbt och lätt det går att skruva ihop ett Andersson ATS TV-stativ.

Andersson Art Stand

Passar de flesta TV-modeller

Golvstativet har en VESA-standard upp till 600x400 mm och passar till TV-modeller från 32 till 65 tum som har en maximal vikt på 35 kg. De stabila träbenen har särskilda skydd i ändarna som förhindrar stativet från att glida runt och är skonsamt mot dina golv. För att göra monteringen lätt och smidig medföljer ett installations-kit med skruvar i olika storlekar och en bruksanvisning.

Andersson Art Stand

Unikt TV-ställ för både hem och kontor

Andersson Artstand är unikt designat för att passa för både hemmet och på kontoret. Ställets ben är i starkt hållbart trä och själva stativet är byggt i slitstark metall. Utformad med utsökt valnöt-design i kombination med svart metall gör din TV till en unik och häpnadsväckande inredningsdetalj.

Roterbart i 360 grader för den perfekta vinkel

Andersson Artstand är anpassat för såväl hemmet som för arbetslivet. TV-stativet är snurrbart från 0 till 360 grader vilket gör att varje plats får en perfekt betraktningsvinkel. 

Perfekt för möten på kontoret eller när du vill hitta den perfekta vinkeln mot soffan i vardagsrummet.

Praktisk kabeldöljning

Med TV-ställets smarta kabeldöljning slipper du bekymra om tråkiga sladdar som hänger ner. Fäst enkelt sladden längs ställets ben och få ordning och reda i hemmet eller på kontoret.

För dig som vill känna dig extra trygg i placeringen medföljer även en säkerhetsvajer som du valfritt kan använda till förankra stativet i väggen bakom.

Andersson Art Stand

Produktinformation

 • Passar TV från 32 till 65 tum
 • Maxvikt: 35 kg
 • VESA upp till 600x400
 • Dimensioner: 1385 x 873 x 420 mm
 • Benlängd: Bakre ben: 610 mm, Främre ben: 740 mm
 • Vikt: 4,68 kg
 • Går att snurra 360 grader
 • Halkskydd
 • Integrerad kabeldöljning

Detaljerad VESA-kompatibilitet

 • 200x200
 • 300x200
 • 300x300
 • 400x200
 • 400x300
 • 400x400
 • 600x300
 • 600x400

I förpackningen finns

 • TV-ställ
 • Installations-kit med skruvar i olika storlekar (M5X14, M6X14, M6X30, M8X30, M8X50)
 • Användarmanual
 • Säkerhetsvajer
ATS - Svart/Valnöt Tillbehör

Observera att bilderna illustrerar TV monterad på stativet som inte medföljer vid köp.

C459_9 Hitachi 43HL8000 + Andersson ATS Svart/Valnöt Med Hitachi 43HL8000 får du en välutvecklad variant av deras Elite-serie som nu inte bara ger en knivskarp bild i 4K-upplösning, utan är nu även vässad med stöd för HDR och Dolby Vision som ger optimerad och ökad kontrast samt färgåtergivning. Dess lättöverskådliga gränssnitt ger direkt åtkomst till appar som Netflix och YouTube, men du kan även spegla din smartphone samt surfplatta, eller använda FollowMe TV för att ta med dig bilden i din handhållna enhet till andra rum. Paketlösning med golvstativ i olika färgalternativ Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ett golvstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt golvstativ i valfri färg till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som kommer stå stabilt på dess tre ben som även har speciellt halkskydd. Häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning. Denna paketlösning finns med golvstativet i flera olika färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp. Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med golvstativ och TV föreställer en 55" TV monterad. TV och stativ 6280 SEK 6280 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. TV och stativ