Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

43" 4K Smart-TV med HDR och bordsstativ i olika utföranden

Hitachi 43HL8000 + Andersson BHM 2.0 Svart

  Art.nr: C459_1
 • Se på Netflix och YouTube med Wi-Fi
 • Stöd för HDR och Dolby Vision
 • Utmärkt bildpanel med UltraHD-upplösning
 • PVR för inspelning och pausa live-TV
 • Spegla dina mobila enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Hitachi 43HL8000 + Andersson BHM 2.0 Black
 • Hitachi 43HL8000
 • Andersson BHM 2.0 Black
43" 4K Smart-TV med HDR och bordsstativ i olika utföranden

5 089:-

Med Hitachi 43HL8000 får du en välutvecklad variant av deras Elite-serie som nu inte bara ger en knivskarp bild i 4K-upplösning, utan är nu även vässad med stöd för HDR och Dolby Vision som ger optimerad och ökad kontrast samt färgåtergivning. Dess lättöverskådliga gränssnitt ger direkt åtkomst till appar som Netflix och YouTube, men du kan även spegla din smartphone samt surfplatta, eller använda FollowMe TV för att ta med dig bilden i din handhållna enhet till andra rum.

Paketlösning med bordsstativ i olika utföranden

Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ytterligare ett bordsstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt bordsstativ i valfri färg och form till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som även kommer stå stabilt med din TV monterad. Anpassa höjd och lutning, häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning.

Denna paketlösning finns med bordsstativ olika form- och färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp.

Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med det extra bordsstativet och TV föreställer en 55" TV monterad.

Hitachi 43" Smart-TV med HDR och 4K-upplösning

4 290:-

Med Hitachi 43HL8000 får du en välutvecklad variant av deras Elite-serie som nu inte bara ger en knivskarp bild i 4K-upplösning, utan är nu även vässad med stöd för HDR och Dolby Vision som ger optimerad och ökad kontrast samt färgåtergivning. Dess lättöverskådliga gränssnitt ger direkt åtkomst till appar som Netflix och YouTube, men du kan även spegla din smartphone samt surfplatta, eller använda FollowMe TV för att ta med dig bilden i din handhållna enhet till andra rum.

Få en optimerad tittarupplevelse med 4K, HDR och Dolby Vision

UHD-upplösning ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och du får förtrollande skärpa i minsta detalj med ett naturligt flöde i bilden. Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i UltraHD finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix 4K och YouTube som även finns integrerat i din nya TV. Du kan även spela upp Ultra HD-innehåll genom att använda USB-minnen eller externa hårddiskar med samma anslutning i USB 3.0 ingången som är lättillgänglig på vänster sida TV:n.

Med stöd för HDR (High Dynamic Range) och HLG (Hybrid Log Gamma) får du ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar där du får bättre bildkvalitet med utökad realism i både färg och ljus och du kan ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Dolby Vision hjälper till med att ge dig ytterligare verklighetstrogen färgåtergivning med miljarder av färger samt utökad ljusstyrka från ursprungssignalen och i slutändan levererar en otrolig detaljnivå. 

DTS för bättre ljudåtergivning

För att du skall få en bättre helhetslösning direkt ur din TV har HL8000-serien även DTS-HD för att kunna ge dig klart och kraftfullt ljud utan extra enheter anslutna. Du får även stöd för DTS TruSurround som kan ge dig virtuellt surroundljud för en bättre dynamik och omslutande känsla.

Snygg design på både insidan och utsidan

Inte nog med att ha producerats med en stilfull utsida har Hitachi även ett snyggt gränssnitt med smarTVue inuti din nya TV. Du navigerar snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är

Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då behovet inte är lika stort för portabla enheter med mindre skärm och för att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande.

Enkel anslutning till ditt nätverk och tillgång till webbläsare

När du vill koppla upp din TV mot nätet väljer du mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Den dedikerade internetknappen på din fjärrkontroll öppnar en portalsida där du når många internetbaserade program med bland annat en webbläsare. Du kan även med rätt mjukvara spela upp media-filer som finns sparade på en dator ansluten i samma nätverk för att på ett enkelt sätt ta del av ditt sparade mediabibliotek. 

Spegla din skärm från både android-mobil och dator

Ansluten till samma nätverk kan du enkelt spegla allt som händer på dina handhållna enheter med hjälp av Miracast. Perfekt när du vill dela med dig av dina bilder eller filmer på en större skärm.

Integrerad mediaspelare för film, musik och bilder genom USB

Anslut ett USB-minne eller extern hårddisk och dela enkelt ditt innehåll på den stora skärmen. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för exempelvis .MKV-format kan du titta på högupplöst material utan krångel.

Gott om varierande anslutningsmöjligheter

För att kunna täcka de flesta behov har denna TV det mesta möjligheter att vara kompatibel med mer än bara genom trådlöshet. Du får exempelvis HDMI, VGA, YPBPR (komposit), komponent för bild men även ljud, SPDIF för optiskt ljud, bashögtalar-anslutning för ännu kraftigare ljud och slutligen Ethernet för internet och data samt CI-anslutning för programkort.

Spela in dina program på extern källa och pausa Live-TV

Går programmet du vill se exempelvis på natten eller när du är arbetar och du använder programkort i din TV kan du använda PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du navigerar enkelt till önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använder sökfunktionen så du slipper leta och du bekräftar bara ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket. Skulle du bli avbruten i ditt TV-tittande eller själv vill ta ett avbrott kan du även pausa i direktsändning då innehållet tillfälligt lagras på det anslutna lagringsmediet.

Andersson Elegant bordsstativ till TV i stilfull design

799:-

Andersson BHM 2.0 är ett stabilt och justerbart TV-stativ i elegant utförande som passar perfekt i vardagsrummet, i barnrummet eller på kontoret . TV-stativet kan användas för alla slags TV från 32 till 65 tum med VESA upp till 600x400 mm och en maxvikt på 40 kg. Med en elegant och modern design, snygg glasfot samt integrerad kabeldöljning kombinerat med flera höjdinställningar får du en perfekt upplevelse var du än placerar din TV.

Praktiskt TV-stativ i stilrent utförande

Andersson BHM 2.0 passar perfekt för dig som kanske saknar TV-fot alternativt vill att din TV skall passa bättre in bland övrig inredning eller om du eftersträvar den optimala höjden eller vinkeln utan att byta ut din mediamöbel. Den snygga glasfoten har ett djup på 280 mm och passar för de flesta TV-möbler. 

Justerbart TV-stativ

TV-stativet har en VESA-standard upp till 600x400 och passar de flesta TV-modeller från 32 till 65 tum med en maxvikt på 40 kg. Stativet har fyra förinställda höjdlägen och det går att justera vinkeln från -10 till 10 grader för en trivsam betraktningsvinkel som passar dina behov. Observera däremot att det kan finnas begränsningar i anpassningen av höjden vid montering av större TV-modell.

TV-ställ Andersson

Integrerad kabeldöljning

Få bort tråkiga sladdar mellan TV och TV-bänk med hjälp av stativets smarta integrerade kabeldöljning. Kablarna placeras i utrymmet bakom TV:n och du får rent och snyggt på din TV-möbel.

Andersson BHM 2.0 - TV-ställ

Produktinformation:

 • Passar TV från 32 till 65 tum
 • Maxvikt: 40 kg
 • VESA upp till 600x400
 • Fotens djup: 280 mm
 • Fotens bredd: 600 mm
 • Vikt: 8.1 kg
 • Integrerad kabeldöljning
 • Fyra förinställda höjdlägen (611 mm, 658 mm, 705 mm, 752 mm)
 • Lutningsbar -10 till +10 grader
 • Enkel installation

Detaljerad VESA-kompatibilitet

 • 100x100
 • 200x100
 • 200x200
 • 300x200
 • 300x300
 • 400x200
 • 400x300
 • 400x400
 • 600x300
 • 600x400

Finns i förpackningen

 • TV-stativ
 • Installations-kit (M5X14, M6X14, M8X20, M6X30, M8X30-skruvar)
 • Användarmanual
 • Säkerhetstråd
C459_1 Hitachi 43HL8000 + Andersson BHM 2.0 Svart Med Hitachi 43HL8000 får du en välutvecklad variant av deras Elite-serie som nu inte bara ger en knivskarp bild i 4K-upplösning, utan är nu även vässad med stöd för HDR och Dolby Vision som ger optimerad och ökad kontrast samt färgåtergivning. Dess lättöverskådliga gränssnitt ger direkt åtkomst till appar som Netflix och YouTube, men du kan även spegla din smartphone samt surfplatta, eller använda FollowMe TV för att ta med dig bilden i din handhållna enhet till andra rum. Paketlösning med bordsstativ i olika utföranden Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ytterligare ett bordsstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt bordsstativ i valfri färg och form till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som även kommer stå stabilt med din TV monterad. Anpassa höjd och lutning, häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning. Denna paketlösning finns med bordsstativ olika form- och färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp. Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med det extra bordsstativet och TV föreställer en 55" TV monterad. TV och stativ 5089 SEK 5089 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. TV och stativ