Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

65" 4K UHD Smart-TV med aktiv HDR och golvstativ i valfri färg

LG 65UK6750PLD + Andersson ATS Vit

  Art.nr: C464_8
 • IPS 4K-Panel med välutvecklad bildskärm
 • Ultra HD (3840 x 2160) med uppskalning
 • Smart TV för hela familjen
 • DTS Virtual : X
 • Livfulla färger genom aktiv 4K HDR

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • LG 65UK6750PLD + Andersson ATS Vit
 • LG 65UK6750PLD
 • Andersson ATS - Vit
65" 4K UHD Smart-TV med aktiv HDR och golvstativ i valfri färg

9 980:-

LG 65UK6750PLD är en 65-tums TV som ger dig den senaste tekniken gällande 4K-upplösning med uppskalning, bildförbättring, berikande surroundljud samt ett roligt och lättnavigerat gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att hantera. Denna Smart TV med webOS 3.5 ger dig direkt åtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att behöva ansluta med andra handhållna enheter.

Paketlösning med golvstativ i olika färgalternativ

Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ett golvstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt golvstativ i valfri färg till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som kommer stå stabilt på dess tre ben som även har speciellt halkskydd. Häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning.

Denna paketlösning finns med golvstativet i flera olika färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp.

Observera att det kan krävas en vinklad strömkabel vid användning av denna TV-modell och stativ på grund av placeringen av strömanslutningen.

Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med golvstativ och TV föreställer en 55" TV monterad.

LG 65" 4K UHD Smart-TV med aktiv HDR och DTS Virtual : X ljud

7 990:-

LG 65UK6750PLD är en 65 tums TV som ger dig den senaste tekniken gällande 4K-upplösning med uppskalning, bildförbättring, berikande surroundljud samt ett roligt och lättnavigerat gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att hantera. Denna Smart TV med webOS 3.5 ger dig direkt åtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att behöva ansluta med andra handhållna enheter.

Upplösning som imponerar

Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en fantastisk skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix.
Med hjälp av uppskalning till 4K förbättras bildmaterial som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar.

Kontrastförbättring med aktiv HDR-teknik

LG:s egna HDR-bearbetning analyserar och optimerar HDR-bilden scen för scen för en fylligare och mer färgrik tittarupplevelse med miljarder olika färger. Eftersom all dagens TV och en stor majoritet av Blu-ray och streaming tjänster sänds i SDR (Standard Dynamic Range), så skalar LG upp bilden till HDR-lik kvalitet för att ge dig en enastående bildupplevelse även av vanliga TV-sändningar som känns ännu mer levande och verklighetstrogna.

Välutvecklad bildskärm

Med en IPS 4K-panel får du bra bild oavsett betraktningsvinkel som möjliggör att du fortfarande har samma konsekventa kontrast och fylliga färger när du använder din TV från olika perspektiv.

Förhöjd toppljusstyrka

Genom användningen av teknik som ultraluminiscens ihop med lokal ljusdämpning får du även här ökad detaljrikedom och ytterligare förbättrad kontrast. Allt tack vare justering av bakgrundsljuset och individuellt aktivt avdela block i bilden för ökad kontrast.

DTS Virtual : X

65UK670PLD kommer med DTS Virtual : X, vilket ger en multidimensionell ljudupplevelse. Den gör det möjligt att erbjuda ett rikt ljud med endast de inbyggda högtalarna i TV:n.

Smart TV fylld med underhållning

Med LG webOS 3.5 får du enkel och intuitiv Smart TV som alla i familjen klarar av att använda. Gränssnittet är skräddarsytt för att ge dig en bättre TV-upplevelse utan att du ska behöva anstränga dig. På startskärmen växlar du direkt mellan appar, kanaler, videotjänster och ansluter enkelt tillbehör utan massa krångel.

Se på Netflix eller YouTube, lyssna på musik eller håll dig uppdaterad på Twitter. webOS 3.5 är ett snyggt och enkelt gränssnitt som du enkelt styr antingen via den medföljande fjärrkontrollen eller din smartphone. Fungerar med både iOS och Android. Med inbyggd webbläsare får du även möjlighet att fritt utforska internet och alla dina bekanta hemsidor direkt i din TV.

Stöd för Magic Remote

Med LG Magic Remote kan du styra allt på TV:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Magic Remote gör att du spenderar mindre tid med att navigera i menyer och istället kan njuta av din underhållning. Få snabbt och enkelt kontroll över hemmets underhållning på ett bekvämt och innovativt sätt. 

Flertalet anslutningsmöjligheter

För att få ut mer av din nya TV har LG implementerat många anslutningsmöjligheter för att kunna ge dig gott om alternativ för hur du vill ta in din underhållning i ditt rum. Anslut enkelt trådlöst via Wi-Fi eller med nätverkskabel i ethernetuttaget om du hellre önskar den möjligheten. Med fyra separata HDMI ingångar har du möjlighet att samtidigt ha flera källor anslutna som blu-ray-spelare och spelkonsoler utan att behöva tänka på trassel med kablar.

Andersson Golvstativ till TV i modern och högkvalitativ vit-design

1 990:-

Andersson Artstand är ett TV-ställ för hemmet, kontoret eller studion, Med sin unika design med eleganta träben och en höjd på 138,5 cm får du ett snyggt TV-ställ som passar in överallt, perfekt för dig som kanske har tappat bort TV-foten eller som vill att din TV ska passa in bättre bland övriga möbler. Stativet monteras enkelt ihop på ett par minuter och du får möjlighet att rotera din TV samt döljer dess kablar elegant längs det bakre benet.

Nedanför ser ni när Orvar Säfström kör en klassisk unboxing och visar hur snabbt och lätt det går att skruva ihop ett Andersson ATS TV-stativ. 

Andersson Art Stand

Passar de flesta TV-modeller

Golvstativet har en VESA-standard upp till 600x400 mm och passar till TV-modeller från 32 till 65 tum som har en maximal vikt på 35 kg. De stabila träbenen har särskilda skydd i ändarna som förhindrar stativet från att glida runt och är skonsamt mot dina golv. För att göra monteringen lätt och smidig medföljer ett installations-kit med skruvar i olika storlekar och en bruksanvisning. 

Andersson Art Stand

Unikt TV-ställ för både hem och kontor

Andersson Artstand är unikt designat för att passa för både hemmet och på kontoret. Ställets ben är i starkt hållbart trä och själva stativet är byggt i slitstark metall. Utformad i utsökt vit och minimalistisk design gör din TV till en unik och häpnadsväckande inredningsdetalj.

Roterbart i 360 grader för den perfekta vinkel

Andersson Artstand är anpassat för såväl hemmet som för arbetslivet. TV-stativet är snurrbart från 0 till 360 grader vilket gör att varje plats får en perfekt betraktningsvinkel. Perfekt för möten på kontoret eller när du vill hitta den perfekta vinkeln mot soffan i vardagsrummet.

Andersson Art Stand
Andersson Art Stand

Praktisk kabeldöljning

Med TV-ställets smarta kabeldöljning slipper du bekymra om tråkiga sladdar som hänger ner. Fäst enkelt sladden längs ställets ben och få ordning och reda i hemmet eller på kontoret.

För dig som vill känna dig extra trygg i placeringen medföljer även en säkerhetsvajer som du valfritt kan använda till förankra stativet i väggen bakom.

Andersson Art Stand

Produktinformation

 • Passar TV från 32 till 65 tum
 • Maxvikt: 35 kg
 • VESA upp till 600x400
 • Dimensioner: 1385 x 873 x 420 mm
 • Benlängd: Bakre ben: 610 mm, Främre ben: 740 mm
 • Vikt: 4,68 kg
 • Går att snurra 360 grader
 • Halkskydd
 • Integrerad kabeldöljning

Detaljerad VESA-kompatibilitet

 • 200x200
 • 300x200
 • 300x300
 • 400x200
 • 400x300
 • 400x400
 • 600x300
 • 600x400

I förpackningen finns

 • TV-ställ
 • Installations-kit med skruvar i olika storlekar (M5X14, M6X14, M6X30, M8X30, M8X50)
 • Användarmanual
 • Säkerhetsvajer
ATS Vit - Tillbehör

Observera att bilderna illustrerar TV monterad på stativet som inte medföljer vid köp.

C464_8 LG 65UK6750PLD + Andersson ATS Vit LG 65UK6750PLD är en 65-tums TV som ger dig den senaste tekniken gällande 4K-upplösning med uppskalning, bildförbättring, berikande surroundljud samt ett roligt och lättnavigerat gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att hantera. Denna Smart TV med webOS 3.5 ger dig direkt åtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att behöva ansluta med andra handhållna enheter. Paketlösning med golvstativ i olika färgalternativ Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ett golvstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt golvstativ i valfri färg till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som kommer stå stabilt på dess tre ben som även har speciellt halkskydd. Häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning. Denna paketlösning finns med golvstativet i flera olika färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp. Observera att det kan krävas en vinklad strömkabel vid användning av denna TV-modell och stativ på grund av placeringen av strömanslutningen. Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med golvstativ och TV föreställer en 55" TV monterad. TV och stativ 9980 SEK 9980 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. TV och stativ