Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

65" 4K UHD Smart-TV och bordsstativ i olika utföranden

LG 65UK6750PLD + Andersson BHM 2.0 Svart

  Art.nr: C464_1
 • IPS 4K-Panel med välutvecklad bildskärm
 • Ultra HD (3840 x 2160) med uppskalning
 • Smart TV för hela familjen
 • DTS Virtual : X
 • Livfulla färger genom aktiv 4K HDR

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • LG 65UK6750PLD + Andersson BHM 2.0 Black
 • LG 65UK6750PLD
 • Andersson BHM 2.0 Black
65" 4K UHD Smart-TV och bordsstativ i olika utföranden

8 789:-

LG 65UK6750PLD är en 65-tums TV som ger dig den senaste tekniken gällande 4K-upplösning med uppskalning, bildförbättring, berikande surroundljud samt ett roligt och lättnavigerat gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att hantera. Denna Smart TV med webOS 3.5 ger dig direkt åtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att behöva ansluta med andra handhållna enheter.

Paketlösning med bordsstativ i olika utföranden

Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ytterligare ett bordsstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt bordsstativ i valfri färg och form till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som även kommer stå stabilt med din TV monterad. Anpassa höjd och lutning, häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning.

Denna paketlösning finns med bordsstativ olika form- och färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp.

Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med det extra bordsstativet och TV föreställer en 55" TV monterad.

LG 65" 4K UHD Smart-TV med aktiv HDR och DTS Virtual : X ljud

7 990:-

LG 65UK6750PLD är en 65 tums TV som ger dig den senaste tekniken gällande 4K-upplösning med uppskalning, bildförbättring, berikande surroundljud samt ett roligt och lättnavigerat gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att hantera. Denna Smart TV med webOS 3.5 ger dig direkt åtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att behöva ansluta med andra handhållna enheter.

Upplösning som imponerar

Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en fantastisk skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix.
Med hjälp av uppskalning till 4K förbättras bildmaterial som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar.

Kontrastförbättring med aktiv HDR-teknik

LG:s egna HDR-bearbetning analyserar och optimerar HDR-bilden scen för scen för en fylligare och mer färgrik tittarupplevelse med miljarder olika färger. Eftersom all dagens TV och en stor majoritet av Blu-ray och streaming tjänster sänds i SDR (Standard Dynamic Range), så skalar LG upp bilden till HDR-lik kvalitet för att ge dig en enastående bildupplevelse även av vanliga TV-sändningar som känns ännu mer levande och verklighetstrogna.

Välutvecklad bildskärm

Med en IPS 4K-panel får du bra bild oavsett betraktningsvinkel som möjliggör att du fortfarande har samma konsekventa kontrast och fylliga färger när du använder din TV från olika perspektiv.

Förhöjd toppljusstyrka

Genom användningen av teknik som ultraluminiscens ihop med lokal ljusdämpning får du även här ökad detaljrikedom och ytterligare förbättrad kontrast. Allt tack vare justering av bakgrundsljuset och individuellt aktivt avdela block i bilden för ökad kontrast.

DTS Virtual : X

65UK670PLD kommer med DTS Virtual : X, vilket ger en multidimensionell ljudupplevelse. Den gör det möjligt att erbjuda ett rikt ljud med endast de inbyggda högtalarna i TV:n.

Smart TV fylld med underhållning

Med LG webOS 3.5 får du enkel och intuitiv Smart TV som alla i familjen klarar av att använda. Gränssnittet är skräddarsytt för att ge dig en bättre TV-upplevelse utan att du ska behöva anstränga dig. På startskärmen växlar du direkt mellan appar, kanaler, videotjänster och ansluter enkelt tillbehör utan massa krångel.

Se på Netflix eller YouTube, lyssna på musik eller håll dig uppdaterad på Twitter. webOS 3.5 är ett snyggt och enkelt gränssnitt som du enkelt styr antingen via den medföljande fjärrkontrollen eller din smartphone. Fungerar med både iOS och Android. Med inbyggd webbläsare får du även möjlighet att fritt utforska internet och alla dina bekanta hemsidor direkt i din TV.

Stöd för Magic Remote

Med LG Magic Remote kan du styra allt på TV:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Magic Remote gör att du spenderar mindre tid med att navigera i menyer och istället kan njuta av din underhållning. Få snabbt och enkelt kontroll över hemmets underhållning på ett bekvämt och innovativt sätt. 

Flertalet anslutningsmöjligheter

För att få ut mer av din nya TV har LG implementerat många anslutningsmöjligheter för att kunna ge dig gott om alternativ för hur du vill ta in din underhållning i ditt rum. Anslut enkelt trådlöst via Wi-Fi eller med nätverkskabel i ethernetuttaget om du hellre önskar den möjligheten. Med fyra separata HDMI ingångar har du möjlighet att samtidigt ha flera källor anslutna som blu-ray-spelare och spelkonsoler utan att behöva tänka på trassel med kablar.

Andersson Elegant bordsstativ till TV i stilfull design

799:-

Andersson BHM 2.0 är ett stabilt och justerbart TV-stativ i elegant utförande som passar perfekt i vardagsrummet, i barnrummet eller på kontoret . TV-stativet kan användas för alla slags TV från 32 till 65 tum med VESA upp till 600x400 mm och en maxvikt på 40 kg. Med en elegant och modern design, snygg glasfot samt integrerad kabeldöljning kombinerat med flera höjdinställningar får du en perfekt upplevelse var du än placerar din TV.

Praktiskt TV-stativ i stilrent utförande

Andersson BHM 2.0 passar perfekt för dig som kanske saknar TV-fot alternativt vill att din TV skall passa bättre in bland övrig inredning eller om du eftersträvar den optimala höjden eller vinkeln utan att byta ut din mediamöbel. Den snygga glasfoten har ett djup på 280 mm och passar för de flesta TV-möbler. 

Justerbart TV-stativ

TV-stativet har en VESA-standard upp till 600x400 och passar de flesta TV-modeller från 32 till 65 tum med en maxvikt på 40 kg. Stativet har fyra förinställda höjdlägen och det går att justera vinkeln från -10 till 10 grader för en trivsam betraktningsvinkel som passar dina behov. Observera däremot att det kan finnas begränsningar i anpassningen av höjden vid montering av större TV-modell.

TV-ställ Andersson

Integrerad kabeldöljning

Få bort tråkiga sladdar mellan TV och TV-bänk med hjälp av stativets smarta integrerade kabeldöljning. Kablarna placeras i utrymmet bakom TV:n och du får rent och snyggt på din TV-möbel.

Andersson BHM 2.0 - TV-ställ

Produktinformation:

 • Passar TV från 32 till 65 tum
 • Maxvikt: 40 kg
 • VESA upp till 600x400
 • Fotens djup: 280 mm
 • Fotens bredd: 600 mm
 • Vikt: 8.1 kg
 • Integrerad kabeldöljning
 • Fyra förinställda höjdlägen (611 mm, 658 mm, 705 mm, 752 mm)
 • Lutningsbar -10 till +10 grader
 • Enkel installation

Detaljerad VESA-kompatibilitet

 • 100x100
 • 200x100
 • 200x200
 • 300x200
 • 300x300
 • 400x200
 • 400x300
 • 400x400
 • 600x300
 • 600x400

Finns i förpackningen

 • TV-stativ
 • Installations-kit (M5X14, M6X14, M8X20, M6X30, M8X30-skruvar)
 • Användarmanual
 • Säkerhetstråd
C464_1 LG 65UK6750PLD + Andersson BHM 2.0 Svart LG 65UK6750PLD är en 65-tums TV som ger dig den senaste tekniken gällande 4K-upplösning med uppskalning, bildförbättring, berikande surroundljud samt ett roligt och lättnavigerat gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att hantera. Denna Smart TV med webOS 3.5 ger dig direkt åtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att behöva ansluta med andra handhållna enheter. Paketlösning med bordsstativ i olika utföranden Utöver originalstället som medföljer din TV finns detta alternativ där det även medföljer ytterligare ett bordsstativ med unik design och praktiska funktioner. Med ett snyggt bordsstativ i valfri färg och form till din TV får du en utsökt inredningsdetalj som även kommer stå stabilt med din TV monterad. Anpassa höjd och lutning, häng upp din smart-TV, dölj kabeln på baksidan och njut av designen sammanflätad med din favoritunderhållning. Denna paketlösning finns med bordsstativ olika form- och färgkombinationer. Klicka här eller på bilden nedanför för att se vad som finns tillgängligt just för dig och för att se denna TV på respektive stativ om du inte redan hamnat på din favorit som ni ser på bilden högst upp. Notera att storleken på TV:n eventuellt inte motsvarar produktbilden som är framtagen i illustrationssyfte. Samtliga produktbilder med det extra bordsstativet och TV föreställer en 55" TV monterad. TV och stativ 8789 SEK 8789 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. TV och stativ