Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bärbar DVD med två 7-tums skärmar!

Andersson PED 2.2 Twin

  Art.nr: 164314
  • Dubbla 7-tums LED-skärmar
  • USB-ingång
  • Hörlursutgång
  • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kompakt, bärbar DVD-spelare med extra 7-tums LED-skärm och breda uppspelningsmöjligheter. Med dubbla skärmar kan man spela upp en film som sedan visas på båda skärmarna samtidigt. PED 2.2 har utrustats med USB-ingång för anslutning av USB-minnen. Den har även hörlursutgång samt fjärrkontroll för extra bekvämlighet. Den kan spela upp DVD+-R/RW-skivor, CD-R/RW-skivor, VCD, MP3, WMA, JPEG, Kodak Picture CD och MPEG4-filmer (DivX/Xvid).

USB-ingång

Philips Full HD 3D Ready PED 2.2 är utrustad med USB-ingång vilket ger möjlighet till uppspelning av musik och bilder direkt från USB-minnen.
 

Breda uppspelningsmöjligheter

Förutom att spelaren är kompatibel med de vanligaste formaten så kan den även spela upp musik, foto och filmer med normal, repeterad eller programmerad uppspelning samt slumpvis uppspelning. PED 2.2 har även möjlighet till föräldralås för den som önskar begränsa vilka filmer som kan spelas på DVD-spelaren.

Perfekt i bilen och i stugan

DVD-spelaren är utrustad med både inbyggda högtalare samt hörlursuttag för de tillfällen man vill se på film eller lyssna på musik utan att störa omgivningen. Dessutom har PED 2.2 utrustats med en A/V-utgång som gör det möjligt att koppla den till din TV eller projektor och använda den i hemmet. På så vis behöver man endast en enda DVD-spelare som man kan använda både i bilen, hemmet och i stugan. Ta med den överallt.

Fjärrkontroll, A/V-kabel, manual, AC-adapter, fäste till nackstöd och 12-volts-kabel till bilen medföljer.

OBS! Man kan inte spela upp två olika filmer samtidigt då bara ena skärmen är utrustad med DVD-spelare.

Tryckfel i manualen - Spelaren har ej inbyggt batteri.

 

Andersson Andersson PED 2.2 Twin Kompakt, bärbar DVD-spelare med extra 7-tums LED-skärm och breda uppspelningsmöjligheter. Med dubbla skärmar kan man spela upp en film som sedan visas på båda skärmarna samtidigt. PED 2.2 har utrustats med USB-ingång för anslutning av USB-minnen. Den har även hörlursutgång samt fjärrkontroll för extra bekvämlighet. Den kan spela upp DVD+-R/RW-skivor, CD-R/RW-skivor, VCD, MP3, WMA, JPEG, Kodak Picture CD och MPEG4-filmer (DivX/Xvid). USB-ingång PED 2.2 är utrustad med USB-ingång vilket ger möjlighet till uppspelning av musik och bilder direkt från USB-minnen.   Breda uppspelningsmöjligheter Förutom att spelaren är kompatibel med de vanligaste formaten så kan den även spela upp musik, foto och filmer med normal, repeterad eller programmerad uppspelning samt slumpvis uppspelning. PED 2.2 har även möjlighet till föräldralås för den som önskar begränsa vilka filmer som kan spelas på DVD-spelaren. Perfekt i bilen och i stugan DVD-spelaren är utrustad med både inbyggda högtalare samt hörlursuttag för de tillfällen man vill se på film eller lyssna på musik utan att störa omgivningen. Dessutom har PED 2.2 utrustats med en A/V-utgång som gör det möjligt att koppla den till din TV eller projektor och använda den i hemmet. På så vis behöver man endast en enda DVD-spelare som man kan använda både i bilen, hemmet och i stugan. Ta med den överallt. Fjärrkontroll, A/V-kabel, manual, AC-adapter, fäste till nackstöd och 12-volts-kabel till bilen medföljer. OBS! Man kan inte spela upp två olika filmer samtidigt då bara ena skärmen är utrustad med DVD-spelare. Tryckfel i manualen - Spelaren har ej inbyggt batteri.   Bärbar DVD 3,2 5 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo
  3. Bärbar DVD