Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med bärbar DVD och trådlösa hörlurar!

NextBase Click 7 Lite Duo + IR-Hörl.x2

  Art.nr: 199503
  • 2 st skärmar
  • 2 st trådlösa hörlurar
  • Krocktestad
  • Click & Go-teknik
  • Smart, säker anslutning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

NextBase Click 7 Lite Duo är ett dubbelpaket med två skärmar(varav en är utrustad med DVD). Spelaren presenteras med den nya Click & Go teknologin, ett intelligent monteringssystem för bilen.

äker Click & Go-teknik

Det patenterade Click & Go fästet är inte som alla andra fästen. Click & Go har designats för att vara extra säkert och enkelt att använda. Byggkvalitet som består och ett perfekt system som låser fast din Click 7 säkert när du är ute på vägarna. Detta fästet har passerat den europeiska krocktest-standarden och ser till att din familj är säker i baksätet.

Kristallklar, högupplöst bild

Bekvämt och trådlöst

Skärmen använder sig av LED-bakgrundsbelysning för att få en mycket
bättre kontrast och ljusstyrka som sedan bidrar till en kristallklar, högupplöst bild.
Det betyder att även om det är soligt ute kommer man kunna se vad som visas på skärmen.
Varje spelare använder sig av inbyggd IR-mottagare vilket möjliggör användning av trådlösa hörlurar så att barnen där bak kan titta på film samtidigt som det spelas musik från radion. Att titta på filmen med hörlurar minskar också buller och störande ljud så att det är full fokus på filmen.

 

Smart, säker anslutning

Slipp besvärliga kablar och jobbigt placerade knappar. Strömkabeln, som ansluts i cigarettuttaget kopplar du enkelt in i fästet och sedan fäster du bara skärmen i fästet och skärmen får ström. Eftersom skärmen är avtagbar kan du enkelt förvara den inomhus säkert och tryggt. Om du är mitt i en film när du måste koppla bort skärmen behöver du inte oroa dig att hitta tillbaka till rätt minut, när du fäster skärmen på fästet igen hittar den tillbaka till där filmen slutade förra gången.

Med ljud- och bild-anslutningar kan man enkelt ansluta spelaren till en TV. På så vis kan man exempelvis ansluta spelaren till TV:n i stugan och med fjärrkontrollen kan man styra DVD-spelaren från soffan. Underhållningen behöver inte ta slut när bilen stannar.

Du kan också dela skärmen så att filmen visas på två stycken enheter, du behöver inte ens en extra kabel.

Detta ingår i paketet:

NextBase NextBase Click 7 Lite Duo + IR-Hörl.x2 NextBase Click 7 Lite Duo är ett dubbelpaket med två skärmar(varav en är utrustad med DVD). Spelaren presenteras med den nya Click & Go teknologin, ett intelligent monteringssystem för bilen. äker Click & Go-teknik Det patenterade Click & Go fästet är inte som alla andra fästen. Click & Go har designats för att vara extra säkert och enkelt att använda. Byggkvalitet som består och ett perfekt system som låser fast din Click 7 säkert när du är ute på vägarna. Detta fästet har passerat den europeiska krocktest-standarden och ser till att din familj är säker i baksätet. Kristallklar, högupplöst bild Bekvämt och trådlöst Skärmen använder sig av LED-bakgrundsbelysning för att få en mycket bättre kontrast och ljusstyrka som sedan bidrar till en kristallklar, högupplöst bild. Det betyder att även om det är soligt ute kommer man kunna se vad som visas på skärmen. Varje spelare använder sig av inbyggd IR-mottagare vilket möjliggör användning av trådlösa hörlurar så att barnen där bak kan titta på film samtidigt som det spelas musik från radion. Att titta på filmen med hörlurar minskar också buller och störande ljud så att det är full fokus på filmen.   Smart, säker anslutning Slipp besvärliga kablar och jobbigt placerade knappar. Strömkabeln, som ansluts i cigarettuttaget kopplar du enkelt in i fästet och sedan fäster du bara skärmen i fästet och skärmen får ström. Eftersom skärmen är avtagbar kan du enkelt förvara den inomhus säkert och tryggt. Om du är mitt i en film när du måste koppla bort skärmen behöver du inte oroa dig att hitta tillbaka till rätt minut, när du fäster skärmen på fästet igen hittar den tillbaka till där filmen slutade förra gången. Med ljud- och bild-anslutningar kan man enkelt ansluta spelaren till en TV. På så vis kan man exempelvis ansluta spelaren till TV:n i stugan och med fjärrkontrollen kan man styra DVD-spelaren från soffan. Underhållningen behöver inte ta slut när bilen stannar. Du kan också dela skärmen så att filmen visas på två stycken enheter, du behöver inte ens en extra kabel. Detta ingår i paketet: Bärbar DVD 1790 SEK 1790 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo
  3. Bärbar DVD