Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fullmatad bilstereo med Bluetooth och handsfree

Sony WX-GT90BT

  Art.nr: 200953
  • 4x52 Watt
  • 2-DIN
  • 3 st lågnivåutgångar
  • Bluetooth med handsfree
  • USB- och AUX-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av musik från alla olika källor

WX-GT90BT är utformad för att du ska kunna ta med dig din uppkopplade livsstil till bilen. Den spelar inte bara CD-skivor, utan också låtar från din iPod, iPhone, Android-smartphone eller ditt USB-minne. En AUX- och USB-ingång fram gör det enkelt att koppla dina bärbara enheter till tunerns ljudsystem.

Den har också stöd för App-kontroll på vissa utvalda appar. Anslut bara din iPod, iPhone eller Android-smartphone via USB-anslutningen och lyssna på din favoritmusik direkt från musikbiblioteket på din smartphone eller från tredjeparts applikationer som Spotify och Rdio.

Hantera samtal säkert med Bluetooth

WX-GT90BT har en inbyggd mikrofon så att du kan prata i telefonen via handsfree med Bluetooth®-anslutning, perfekt om du vill fortsätta hålla digkoncentrerad på vägen medans du pratar telefon. Huvudenheten ansluter till telefonens adressbok så att du får reda på vem som ringer, enkelt och smidigt.

Säker, enkel kontroll med App Remote

Välj låtar, vrid upp volymen eller hantera samtal säkert med kostnadsfria App Remote. Hämta appen till din smartphone och få fullständig kontroll nära till hands.

Damma av din CD-samling

WX-GT90BT är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i riktigt hög kvalitet, tillsammans med ett par schyssta högtalare blir bilresan alltid trevlig!

Sony Sony WX-GT90BT WXGT90BT.EUR Njut av musik från alla olika källorWX-GT90BT är utformad för att du ska kunna ta med dig din uppkopplade livsstil till bilen. Den spelar inte bara CD-skivor, utan också låtar från din iPod, iPhone, Android-smartphone eller ditt USB-minne. En AUX- och USB-ingång fram gör det enkelt att koppla dina bärbara enheter till tunerns ljudsystem.Den har också stöd för App-kontroll på vissa utvalda appar. Anslut bara din iPod, iPhone eller Android-smartphone via USB-anslutningen och lyssna på din favoritmusik direkt från musikbiblioteket på din smartphone eller från tredjeparts applikationer som Spotify och Rdio.Hantera samtal säkert med BluetoothWX-GT90BT har en inbyggd mikrofon så att du kan prata i telefonen via handsfree med Bluetooth®-anslutning, perfekt om du vill fortsätta hålla digkoncentrerad på vägen medans du pratar telefon. Huvudenheten ansluter till telefonens adressbok så att du får reda på vem som ringer, enkelt och smidigt.Säker, enkel kontroll med App RemoteVälj låtar, vrid upp volymen eller hantera samtal säkert med kostnadsfria App Remote. Hämta appen till din smartphone och få fullständig kontroll nära till hands.Damma av din CD-samlingWX-GT90BT är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i riktigt hög kvalitet, tillsammans med ett par schyssta högtalare blir bilresan alltid trevlig! Bilstereo 4,6 5 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bilstereo