Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull och vattentålig bluetooth-högtalare

JBL Flip III

  Art.nr: 218354
  • Upp till 10 timmars speltid
  • Anslut upp till 3 ljudkällor
  • Högtalartelefon
  • Vattentålig
  • JBL Bass Radiator

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Flip III är en vattentålig, kompakt och portabel högtalare i fräck design. Via Bluetooth kan du ansluta upp till 3 smartphones eller surfplattor vilket gör att ni kan turas om att spela favoritlåtarna på festen. Det uppladdningsbara batteriet tillåter dig njuta av kraftigt och fylligt ljud i upp till 10 timmar. Inkommande samtal under uppspelning tar du emot med en enkelt knapptryckning.

Grymt ljud överallt

Med JBL Flip III kan du njuta av kraftigt och fylligt ljud från alla håll och i alla väder. Den runda utformningen gör att musiken låter lika bra vart du än står. Och tack vare att högtalaren är vattentålig behöver du inte oroa dig för regn eller stänk från ett glas. Du kan till och med rengöra den under rinnande vatten så länge du inte sänker ner den i vätska.

Låt fler spela sin favoritlåt

Med Bluetooth och möjlighet att ansluta upp till 3 smartphones eller surfplattor till högtalaren blir festen roligare. Turas om att spela favoritlåtarna och njut av kraftigt och fylligt ljud. De dubbla externa passiva elementen gör att du inte bara hör basen - du känner den också. Med 10 timmars batteritid håller högtalaren dig sällskap hela dagen.

Högtalartelefon

Ta emot samtal med JBL Flip III. Om din telefon skulle ringa vid uppspelning kan du svara via din högtalaren genom en enkel knapptryckning. Högtalaren är brus- och ekofri och ger ett kristallklart ljud.

Alla kan vara med

Din högtalare kan få sällskap. Med din JBL Connect-förberedda högtalare kan du bygga upp ett eget ljudsystem genom att ansluta fler kompatibla enheter. Det blir en förbättrad och mer social lyssnarupplevelse. 

JBL JBL Flip III JBLFLIP3BLK JBL Flip III är en vattentålig, kompakt och portabel högtalare i fräck design. Via Bluetooth kan du ansluta upp till 3 smartphones eller surfplattor vilket gör att ni kan turas om att spela favoritlåtarna på festen. Det uppladdningsbara batteriet tillåter dig njuta av kraftigt och fylligt ljud i upp till 10 timmar. Inkommande samtal under uppspelning tar du emot med en enkelt knapptryckning. Grymt ljud överallt Med JBL Flip III kan du njuta av kraftigt och fylligt ljud från alla håll och i alla väder. Den runda utformningen gör att musiken låter lika bra vart du än står. Och tack vare att högtalaren är vattentålig behöver du inte oroa dig för regn eller stänk från ett glas. Du kan till och med rengöra den under rinnande vatten så länge du inte sänker ner den i vätska. Låt fler spela sin favoritlåt Med Bluetooth och möjlighet att ansluta upp till 3 smartphones eller surfplattor till högtalaren blir festen roligare. Turas om att spela favoritlåtarna och njut av kraftigt och fylligt ljud. De dubbla externa passiva elementen gör att du inte bara hör basen - du känner den också. Med 10 timmars batteritid håller högtalaren dig sällskap hela dagen. Högtalartelefon Ta emot samtal med JBL Flip III. Om din telefon skulle ringa vid uppspelning kan du svara via din högtalaren genom en enkel knapptryckning. Högtalaren är brus- och ekofri och ger ett kristallklart ljud. Alla kan vara med Din högtalare kan få sällskap. Med din JBL Connect-förberedda högtalare kan du bygga upp ett eget ljudsystem genom att ansluta fler kompatibla enheter. Det blir en förbättrad och mer social lyssnarupplevelse.  Bluetooth-högtalare 4,9 9 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare