Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös och vattentålig högtalare med kraftfullt ljud

Sony SRS-XB20 - Black

  Art.nr: 248457
 • 12 timmars batteritid
 • Sammankoppla flera högtalare
 • Ansluts trådlöst via Bluetooth
 • Djup bas med EXTRA BASS™
 • Vattentålig design med IPX5

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SRS-XB20 är din portabla och trådlösa högtalare med förhållandevis kraftfullt ljud, stilig design och har upp till 12 timmars driftstid. En vattentålig enhet med allt inneslutet i ett kompakt hölje du enkelt tar med i handen eller i väskan. Utseendemässigt tilltalande med dess distinkta dioder som lyser upp runt fronten vars ljuseffekter lätt justeras i en app.

Lyssna på musik med kraftfullt ljud

När du trycker på EXTRA BASS-knappen för du de dubbla högtalarelementen att förstärka de låga tonerna i frekvensbandet och du får djupare och markanta bastoner trots dess kompakta storlek på högtalare. Vill du få ytterligare kraftfullt ljud kan du sammankoppla upp till tio stycken av samma modell och synkronisera ljudet trådlöst med Bluetooth.

Utmärkt anknytbarhet

För enkel anslutning kan du kan ha tre olika ljudkällor sparade som smartphones eller surfplatta redo att i sin tur spela upp ditt val av underhållning. Med stöd för NFC håller du bara din smartphone nära högtalaren och du är redo att få igång musiken. Du får även ljudåtergivning av hög kvalitet då enheten stödjer LDAC som tillåter uppskattningsvis tre gånger så hög dataöverföring än traditionella trådlösa högtalare.

Du kan även enkelt ansluta med en 3,5 mm AUX-kabel om du inte kan eller vill ansluta ljudkällan trådlöst med Bluetooth.

Mångsidig app som skapar flexibla multiroom-möjligheter

Med Sony:s Music Center app (Songplay) kan du enkelt styra över de befintliga högtalare som finns och även skapa särskilda grupper dit du vill att musiken skall höras. Med en räckvidd på 10 meter mellan de olika enheterna kan du skapa ett enklare multiroom-system om enheterna inte är placerade för långt ifrån varandra i vardera rum. Du kan även välja musik som ligger lagrat på ditt hemnätverk eller NAS (hårddiskstation) för att strömma till ditt Bluetooth-system genom din smartphone eller surfplatta om du inte hittar rätt musik på exempelvis streaming-tjänster som Spotify.

Strömma musik trådlöst i högupplöst format.


Justera ljudet i din equaliser för ett ljud som passar dig.


Sätt upp grupper för uppspelning i flera enheter.


Använd din högtalare vart och när som helst

SRS-XB20 är även vattentålig med IPX5-klassning som gör att du kan använda den i olika miljöer och väderlekar. Batteritiden på hela 12 timmar gör det möjligt för dig att ha med dig din underhållning under långa resor och dagar - vart du än befinner dig.

Titta även på

(23 st)
 • 25 timmars speltid
 • Inbyggd mikrofon
 • USB-powerbank för laddning av mobil

1 179:-

Titta även på

(23 st)
 • 25 timmars speltid
 • Inbyggd mikrofon
 • USB-powerbank för laddning av mobil

1 179:-

Sony Sony SRS-XB20 - Black SRSXB20B.CE7 SRS-XB20 är din portabla och trådlösa högtalare med förhållandevis kraftfullt ljud, stilig design och har upp till 12 timmars driftstid. En vattentålig enhet med allt inneslutet i ett kompakt hölje du enkelt tar med i handen eller i väskan. Utseendemässigt tilltalande med dess distinkta dioder som lyser upp runt fronten vars ljuseffekter lätt justeras i en app. Lyssna på musik med kraftfullt ljud När du trycker på EXTRA BASS-knappen för du de dubbla högtalarelementen att förstärka de låga tonerna i frekvensbandet och du får djupare och markanta bastoner trots dess kompakta storlek på högtalare. Vill du få ytterligare kraftfullt ljud kan du sammankoppla upp till tio stycken av samma modell och synkronisera ljudet trådlöst med Bluetooth. Utmärkt anknytbarhet För enkel anslutning kan du kan ha tre olika ljudkällor sparade som smartphones eller surfplatta redo att i sin tur spela upp ditt val av underhållning. Med stöd för NFC håller du bara din smartphone nära högtalaren och du är redo att få igång musiken. Du får även ljudåtergivning av hög kvalitet då enheten stödjer LDAC som tillåter uppskattningsvis tre gånger så hög dataöverföring än traditionella trådlösa högtalare.Du kan även enkelt ansluta med en 3,5 mm AUX-kabel om du inte kan eller vill ansluta ljudkällan trådlöst med Bluetooth. Mångsidig app som skapar flexibla multiroom-möjligheter Med Sony:s Music Center app (Songplay) kan du enkelt styra över de befintliga högtalare som finns och även skapa särskilda grupper dit du vill att musiken skall höras. Med en räckvidd på 10 meter mellan de olika enheterna kan du skapa ett enklare multiroom-system om enheterna inte är placerade för långt ifrån varandra i vardera rum. Du kan även välja musik som ligger lagrat på ditt hemnätverk eller NAS (hårddiskstation) för att strömma till ditt Bluetooth-system genom din smartphone eller surfplatta om du inte hittar rätt musik på exempelvis streaming-tjänster som Spotify. Strömma musik trådlöst i högupplöst format. Justera ljudet i din equaliser för ett ljud som passar dig. Sätt upp grupper för uppspelning i flera enheter. Använd din högtalare vart och när som helst SRS-XB20 är även vattentålig med IPX5-klassning som gör att du kan använda den i olika miljöer och väderlekar. Batteritiden på hela 12 timmar gör det möjligt för dig att ha med dig din underhållning under långa resor och dagar - vart du än befinner dig. Med batteri 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bluetooth-högtalare
 3. Med batteri