Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten, smidig högtalare med stort ljud

Ultimate Ears ROLL 2 - Blue

  Art.nr: 239970
  • Trådlös anslutning med Bluetooth
  • 360-graders ljud
  • Tåligt och vattentätt yttre
  • Upp till 9 timmar batteritid
  • Applikation till din telefon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En liten, smidig och kraftfull högtalare som är perfekt för alla användningsområden. Med styrktåligt och vattentätt yttre, trådlös anslutning och ett 360-graders ljud som imponerar kommer ROLL 2 till användning varje dag.

Ta med dig ROLL 2 överallt

Vattentät, stryktålig och en vikt på endast 330 gram är ROLL 2 en högtalare du tar med dig överallt, oavsett aktivitet. Med den trådlösa anslutningen slipper du krångel med kablar och annat som är iväg när du tränar, ligger vid stranden eller är ute på utflykt. ROLL 2 har också ett fäste som gör att du enkelt kan hänga högtalaren i t. ex. en karbinhake.

Imponerande ljud med naturlig spridning

Förutom ett balanserat ljud med bas som väcker musiken till liv får du en högtalare som klarar av att sprida ljudet i 360-grader. Detta gör att alla får samma, grymma ljudupplevelse vart du än placerar högtalaren.

Headline

30 meter trådlös anslutning, 9 timmar för musik och snabb laddning via USB från vägguttaget, bilen eller en powerbank som är kraftfull nog. Tillsammans med en gratis applikation till din Android- eller iOS-telefon blir det både enklare och roligare att lyssna.

Titta även på

(5 st)
  • Anslut trådlöst med Bluetooth
  • Ladda din mobil via högtalaren
  • Spela musik i upp 20 timmar

1 690:-

Ultimate Ears Ultimate Ears ROLL 2 - Blue 984-000667 En liten, smidig och kraftfull högtalare som är perfekt för alla användningsområden. Med styrktåligt och vattentätt yttre, trådlös anslutning och ett 360-graders ljud som imponerar kommer ROLL 2 till användning varje dag. Ta med dig ROLL 2 överallt Vattentät, stryktålig och en vikt på endast 330 gram är ROLL 2 en högtalare du tar med dig överallt, oavsett aktivitet. Med den trådlösa anslutningen slipper du krångel med kablar och annat som är iväg när du tränar, ligger vid stranden eller är ute på utflykt. ROLL 2 har också ett fäste som gör att du enkelt kan hänga högtalaren i t. ex. en karbinhake. Imponerande ljud med naturlig spridning Förutom ett balanserat ljud med bas som väcker musiken till liv får du en högtalare som klarar av att sprida ljudet i 360-grader. Detta gör att alla får samma, grymma ljudupplevelse vart du än placerar högtalaren. Headline 30 meter trådlös anslutning, 9 timmar för musik och snabb laddning via USB från vägguttaget, bilen eller en powerbank som är kraftfull nog. Tillsammans med en gratis applikation till din Android- eller iOS-telefon blir det både enklare och roligare att lyssna. Bluetooth-högtalare 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Bluetooth-högtalare