Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Inspelningsbar digital-TV-mottagare med två TV-tuners

Andersson SPB 2.2

  Art.nr: 182929
  • Digital-TV-mottagare (DVB-T)
  • MPEG2/4-stöd
  • HDMI / 1080p
  • Två TV-tuners, se ett program och spela in ett annat
  • Plats för hårddisk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson SPB 2.2 är en digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T, MPEG2/4*) som gör att man kan se de fria okodade kanalerna i marknätet. Mottagaren är utrustad med PVR-funktion (inspelning) via ansluten USB-enhet eller installerad hårddisk (2,5-tums SATA), två TV-mottagare som innebär att man kan se ett program samtidigt som man spelar in ett annat samt HDMI-utgång och stöd för Full HD 1080p-signal.

USB och plats för hårddisk

För att börja spela in på din nya digital-TV-mottagare behöver man antingen ansluta en USB-enhet till USB-ingången på baksidan av mottagaren eller installera en 2,5-tums SATA-hårddisk (max 2TB). Hårddisken installeras enkelt genom att öppna luckan på framsidan av mottagaren och där installera disken.

HDMI-utgång och stöd för 1080p

Förutom klassisk analog scartutgång är digital-TV-mottagaren även utrustad med en modern digital HDMI-utgång för bästa möjliga överföring till en modern TV eller projektor. För perfekt bildåtergivning oavsett bildvisarens upplösning kan mottagaren skicka ut HDMI-signal på ändå upp till Full HD 1080p.

För anslutning av ljudet, om man inte använder HDMI även för detta, har man tillgång till koaxial digital ljudutgång på baksidan av mottagaren<

Två TV-tuners för flexibel användning

Tack vare två inbyggd TV-tuners kan man spela in ett program samtidigt som man tittar på ett annat program. Perfekt för de tillfällen man egentligen vill se två olika program som råkar gå på TV samtidigt.

Mottagaren är även utrustad med time shift-funktion vilket är perfekt om det råkar ringa mitt under den viktiga matchen. Bara tryck på paus och mottagaren fortsätter spela in och när du är klar trycker du bara på play och fortsätter titta där du var samtidigt som mottagaren fortsätter att spela in så du inte missar någonting.

Uppspelning av foto, musik och film

Andersson SPB 2.2 digital-TV-mottagare har även stöd för uppspelning av foto (JPEG, BMP), musik (MP3, WMA) och filmer (AVI, MKV). Allt du behöver göra är att ansluta en USB-enhet till din mottagaren och du kan börja använda den som mediaspelare också.

* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

Andersson Andersson SPB 2.2 Andersson SPB 2.2 är en digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T, MPEG2/4*) som gör att man kan se de fria okodade kanalerna i marknätet. Mottagaren är utrustad med PVR-funktion (inspelning) via ansluten USB-enhet eller installerad hårddisk (2,5-tums SATA), två TV-mottagare som innebär att man kan se ett program samtidigt som man spelar in ett annat samt HDMI-utgång och stöd för Full HD 1080p-signal. USB och plats för hårddisk För att börja spela in på din nya digital-TV-mottagare behöver man antingen ansluta en USB-enhet till USB-ingången på baksidan av mottagaren eller installera en 2,5-tums SATA-hårddisk (max 2TB). Hårddisken installeras enkelt genom att öppna luckan på framsidan av mottagaren och där installera disken. HDMI-utgång och stöd för 1080p Förutom klassisk analog scartutgång är digital-TV-mottagaren även utrustad med en modern digital HDMI-utgång för bästa möjliga överföring till en modern TV eller projektor. För perfekt bildåtergivning oavsett bildvisarens upplösning kan mottagaren skicka ut HDMI-signal på ändå upp till Full HD 1080p. För anslutning av ljudet, om man inte använder HDMI även för detta, har man tillgång till koaxial digital ljudutgång på baksidan av mottagaren&lt; Två TV-tuners för flexibel användning Tack vare två inbyggd TV-tuners kan man spela in ett program samtidigt som man tittar på ett annat program. Perfekt för de tillfällen man egentligen vill se två olika program som råkar gå på TV samtidigt. Mottagaren är även utrustad med time shift-funktion vilket är perfekt om det råkar ringa mitt under den viktiga matchen. Bara tryck på paus och mottagaren fortsätter spela in och när du är klar trycker du bara på play och fortsätter titta där du var samtidigt som mottagaren fortsätter att spela in så du inte missar någonting. Uppspelning av foto, musik och film Andersson SPB 2.2 digital-TV-mottagare har även stöd för uppspelning av foto (JPEG, BMP), musik (MP3, WMA) och filmer (AVI, MKV). Allt du behöver göra är att ansluta en USB-enhet till din mottagaren och du kan börja använda den som mediaspelare också. * Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion. Digitalbox för marksänd TV 2,8 5 349 SEK 349 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Digitalbox
  3. Digitalbox för marksänd TV