Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

HDTV-mottagare med hårddisk och två TV-tuners

Humax BXR-HD+2

  Art.nr: 187130
  • Digital-TV-mottagare (MPEG2/4) för Boxer
  • DVB-T/T2
  • Inspelningsfunktion och 500GB hårddisk
  • Två TV-tuners för att spela in eller titta på två olika kanaler
  • USB-ingång för foto, musik och film

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Humax BXR-HD+2 för Boxer bygger vidare på allt som gjorde föregångaren Humax BXR-HD+ så populär men har även fått mer internt RAM-minne vilket ger ett lyft för digital-TV-mottagarens övergripande prestanda.

Humax BXR-HD+2 är en digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T) som inte bara har stöd för MPEG2/4-sändningar via DVB-T utan även MPEG4/HDTV-kanaler i det nya DVB-T2-nätet. BXR-HD+2 har dessutom en inbyggd hårddisk på 500GB.

Tack vare medföljande WiFi-sticka kan du utnyttja internetfunktionerna trådlöst genom att koppla upp din mottagare mot ett befintligt trådlöst nätverk.

DVB-T2/MPEG4-mottagare för HDTV-kanaler

Numera sänds det även HDTV-kanaler i DVB-T2/MPEG4-format via det marksända nätet. Med HDTV-kanaler får man ännu bättre bildkvalitet och detta ger betraktaren en helt ny och bättre TV-upplevelse. Detta kräver en DVB-T2 box och för dig som vill ha en med inspelningsfunktion så är Humax BXR-HD+2 det perfekta valet för dig.

Inspelningsfunktion med 500GB hårddisk

Humax BXR-HD+2 innehåller egen hårddisk på 500GB (oformaterad storlek, faktisk storlek för inspelning är mindre) och tack vare två inbyggda TV-tuners för marksänd digital-TV så kan du titta på en kanal och spela in en annan. Boxen ger även möjlighet till bl.a. Time Shift som innebär att man kan pausa live-TV samt ger möjlighet att snabbspola i inspelade TV-program.

HDMI-utgång med 1080p-videouppskalning

För att man skall få bästa möjliga bildkvalitet på sin TV/projektor, även på standardupplösta kanaler, är Humax BXR-HD+2 digital-TV-mottagare utrustad med HDMI-utgång och videouppskalning till 720p/1080i/1080p. Videouppskalning innebär att även standardkanaler skalas upp till högre upplösning och ger en bättre bildupplevelse än en box utan videouppskalning.

USB-ingång för foto, musik och film

USB-ingång på baksidan av digital-TV-mottagaren ger möjlighet att spela upp foto (JPEG), musik (MP3) och film (XVid) direkt på sin TV/projektor via sin nya mottagare, kan det bli smidigare?

Smarta funktioner gör TV-upplevelsen ännu bättre

Digitalboxen är utrustad med EPG (elektronisk programguide) så du enkelt kan hålla koll på dina favoritprogram, det går även väldigt enkelt att programmera inspelningar av TV-program via programguiden. Utöver detta har den inbyggd text-TV-funktion och möjlighet till föräldrakontroll.

Anslutningar:
1 x HDMI-utgång (576p, 720p, 1080i, 1080p)
1 x Scartutgång (RGB)
1 x A/V-utgång (3xRCA)
1 x Optisk digital ljudutgång
1 x USB 2.0
1 x RF-in med 5V-matning för aktiv antenn
1 x RF-ut
1 x Kortläsare för Boxerkort

Mått i mm (BxHxD): 380x60x200
Effektförbrukning (normal/standby): 16 W (Max) / 0, 5 W

Medföljande tillbehör: Fjärrkontroll+batterier, bruksanvisning (svensk), HDMI-kabel, scartkabel, WiFi-sticka

Humax Humax BXR-HD+2 851056 Humax BXR-HD+2 för Boxer bygger vidare på allt som gjorde föregångaren Humax BXR-HD+ så populär men har även fått mer internt RAM-minne vilket ger ett lyft för digital-TV-mottagarens övergripande prestanda.Humax BXR-HD+2 är en digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T) som inte bara har stöd för MPEG2/4-sändningar via DVB-T utan även MPEG4/HDTV-kanaler i det nya DVB-T2-nätet. BXR-HD+2 har dessutom en inbyggd hårddisk på 500GB.Tack vare medföljande WiFi-sticka kan du utnyttja internetfunktionerna trådlöst genom att koppla upp din mottagare mot ett befintligt trådlöst nätverk.DVB-T2/MPEG4-mottagare för HDTV-kanalerNumera sänds det även HDTV-kanaler i DVB-T2/MPEG4-format via det marksända nätet. Med HDTV-kanaler får man ännu bättre bildkvalitet och detta ger betraktaren en helt ny och bättre TV-upplevelse. Detta kräver en DVB-T2 box och för dig som vill ha en med inspelningsfunktion så är Humax BXR-HD+2 det perfekta valet för dig.Inspelningsfunktion med 500GB hårddiskHumax BXR-HD+2 innehåller egen hårddisk på 500GB (oformaterad storlek, faktisk storlek för inspelning är mindre) och tack vare två inbyggda TV-tuners för marksänd digital-TV så kan du titta på en kanal och spela in en annan. Boxen ger även möjlighet till bl.a. Time Shift som innebär att man kan pausa live-TV samt ger möjlighet att snabbspola i inspelade TV-program.HDMI-utgång med 1080p-videouppskalningFör att man skall få bästa möjliga bildkvalitet på sin TV/projektor, även på standardupplösta kanaler, är Humax BXR-HD+2 digital-TV-mottagare utrustad med HDMI-utgång och videouppskalning till 720p/1080i/1080p. Videouppskalning innebär att även standardkanaler skalas upp till högre upplösning och ger en bättre bildupplevelse än en box utan videouppskalning.USB-ingång för foto, musik och filmUSB-ingång på baksidan av digital-TV-mottagaren ger möjlighet att spela upp foto (JPEG), musik (MP3) och film (XVid) direkt på sin TV/projektor via sin nya mottagare, kan det bli smidigare?Smarta funktioner gör TV-upplevelsen ännu bättreDigitalboxen är utrustad med EPG (elektronisk programguide) så du enkelt kan hålla koll på dina favoritprogram, det går även väldigt enkelt att programmera inspelningar av TV-program via programguiden. Utöver detta har den inbyggd text-TV-funktion och möjlighet till föräldrakontroll.Anslutningar:1 x HDMI-utgång (576p, 720p, 1080i, 1080p)1 x Scartutgång (RGB)1 x A/V-utgång (3xRCA)1 x Optisk digital ljudutgång1 x USB 2.01 x RF-in med 5V-matning för aktiv antenn1 x RF-ut1 x Kortläsare för BoxerkortMått i mm (BxHxD): 380x60x200Effektförbrukning (normal/standby): 16 W (Max) / 0, 5 WMedföljande tillbehör: Fjärrkontroll+batterier, bruksanvisning (svensk), HDMI-kabel, scartkabel, WiFi-sticka Digitalbox för marksänd TV 4,2 4 3090 SEK 3090 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Digitalbox
  3. Digitalbox för marksänd TV