Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv, avancerad controller med inbyggt ljudkort!

Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2

  Art.nr: 193676
  • 4-kanals controller
  • Traktor Pro 2 medföljer
  • USB-driven
  • Inbyggt ljudkort
  • Plug & Play

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning


Exklusiv, kraftfull controller med inbyggt ljudkort!

Traktor Kontrol S4 är hårdvara och mjukvara i perfekt harmoni, framtagen och tillverkad för att skräddarsy en perfekt controller som erbjuder en otroligt levande och härlig DJ upplevelse.

Kontrol S4 är fullpackad med en 4-kanals mixer, inbyggt 24 bit/96 kHz ljudkort, en perfekt layout och medföljande Traktor PRO 2 mjukvara. En perfekt, innovativ lösning för DJs som vill ha de senaste teknikerna, funktionerna och tillförlitligheten av ny och innovativ teknik.

Full kontroll

Kontrol S4 är enkel att använda direkt ur lådan. Kontrollerna är smart placerade så att du lätt kommer åt alla knappar, till exemepl hot cues, looping och cross-fade.

Knapparna för cue points, loopar, sampels och effekter är färgade och lätta att se även när det är mörkt. En otroligt smart och trevlig detalj som gör att du alltid har full kontroll över din controller

Enkel att bära med sig

Kontrol S4 är perfekt för resande DJs eftersom den har allt du behöver i en kompakt och slimmad design. Med sin låga profil tar den inte upp mycket plats i väskan och du bär med dig från spelning till spelning utan problem.

Anslut dina tillbehör

Traktor Kontrol S4 är utrustad med ett otroligt kraftfullt och mångsidigt utförande. Du kan enkelt ansluta din CD-spelare, instrument, MIDI-utrustning och mycket mer.

Med alla dessa anslutningar inbyggda behöver du inte tänka på att bära med extra enheter när du ska ta med din S4.

Traktor Pro 2

Med den medföljande programvaran Traktor Pro 2 kan du använda din nya controller utan några gränser. Det finns en mängd olika remixer som är färdiga att användas och effekter som är redo att användas ihop med dina live mixar. Det finns också en mängd olika remixer från toppartister som är tillgängliga på nätet för nedladdning. Endast din kreativitet sätter gränsen.

 

Native Instruments Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK2 TRAKTORKONTROL-S4-MK2 Exklusiv, kraftfull controller med inbyggt ljudkort!Traktor Kontrol S4 är hårdvara och mjukvara i perfekt harmoni, framtagen och tillverkad för att skräddarsy en perfekt controller som erbjuder en otroligt levande och härlig DJ upplevelse.Kontrol S4 är fullpackad med en 4-kanals mixer, inbyggt 24 bit/96 kHz ljudkort, en perfekt layout och medföljande Traktor PRO 2 mjukvara. En perfekt, innovativ lösning för DJs som vill ha de senaste teknikerna, funktionerna och tillförlitligheten av ny och innovativ teknik.Full kontrollKontrol S4 är enkel att använda direkt ur lådan. Kontrollerna är smart placerade så att du lätt kommer åt alla knappar, till exemepl hot cues, looping och cross-fade.Knapparna för cue points, loopar, sampels och effekter är färgade och lätta att se även när det är mörkt. En otroligt smart och trevlig detalj som gör att du alltid har full kontroll över din controllerEnkel att bära med sigKontrol S4 är perfekt för resande DJs eftersom den har allt du behöver i en kompakt och slimmad design. Med sin låga profil tar den inte upp mycket plats i väskan och du bär med dig från spelning till spelning utan problem.Anslut dina tillbehörTraktor Kontrol S4 är utrustad med ett otroligt kraftfullt och mångsidigt utförande. Du kan enkelt ansluta din CD-spelare, instrument, MIDI-utrustning och mycket mer.Med alla dessa anslutningar inbyggda behöver du inte tänka på att bära med extra enheter när du ska ta med din S4.Traktor Pro 2Med den medföljande programvaran Traktor Pro 2 kan du använda din nya controller utan några gränser. Det finns en mängd olika remixer som är färdiga att användas och effekter som är redo att användas ihop med dina live mixar. Det finns också en mängd olika remixer från toppartister som är tillgängliga på nätet för nedladdning. Endast din kreativitet sätter gränsen.  DJ-mixer 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. DJ-utrustning
  3. DJ-mixer