Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Populär och portabel MIDI-controller!

Numark MIXTRACK PRO II

  Art.nr: 187178
  • 2-kanals controller
  • Portabel
  • MIDI-kompatibel
  • Ström via laptop (USB)
  • Serato DJ Intro medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Numark MIXTRACK PRO II är en 2-kanals controller. Den är portabel och kan laddas via din laptop genom USB-anslutningen och kan därför användas var som helst, oberoende av eluttag. Den kommer med Serato DJ Intro och har MIDI-anslutning för kompatibilitet med de flesta DJ-mjukvarorna idag.

Portabel design

MIXTRACK PRO II har en portabel design som gör det enkelt att använda den vart du vill. Datorn strömför controllern via USB, vilket innebär att du inte måste vara i närheten av ett eluttag för att kunna mixa. Ta med dig din laptop och controller och skapa dina mixar precis vart du vill. Med MIXTRACK PRO II får du en total frihet.

Funktioner

MIXTRACK PRO II är en 2-kanals controller med ett flertal funktioner, tekniker och anslutningar för en stor flexibilitet och ett smidigt användande. Den har utrustats med hot cues, looping, 16 bakgrundsbelysta multifunktions-drumpads, effektkontroller, EQ och mycket mer. Den har även MIC-ingång, RCA-utgång och dubbla hörlursutgångar (3,5 mm & 6,35 mm).

Kompatibel med Mac och Windows

Numark Numark MIXTRACK PRO II Numark MIXTRACK PRO II är en 2-kanals controller. Den är portabel och kan laddas via din laptop genom USB-anslutningen och kan därför användas var som helst, oberoende av eluttag. Den kommer med Serato DJ Intro och har MIDI-anslutning för kompatibilitet med de flesta DJ-mjukvarorna idag. Portabel design MIXTRACK PRO II har en portabel design som gör det enkelt att använda den vart du vill. Datorn strömför controllern via USB, vilket innebär att du inte måste vara i närheten av ett eluttag för att kunna mixa. Ta med dig din laptop och controller och skapa dina mixar precis vart du vill. Med MIXTRACK PRO II får du en total frihet. Funktioner MIXTRACK PRO II är en 2-kanals controller med ett flertal funktioner, tekniker och anslutningar för en stor flexibilitet och ett smidigt användande. Den har utrustats med hot cues, looping, 16 bakgrundsbelysta multifunktions-drumpads, effektkontroller, EQ och mycket mer. Den har även MIC-ingång, RCA-utgång och dubbla hörlursutgångar (3,5 mm & 6,35 mm). Kompatibel med Mac och Windows DJ-mixer 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. DJ-utrustning
  3. DJ-mixer