Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Imponerande 4-kanals controller fullmatad med funktioner

Numark NS7 II

  Art.nr: 198764
  • 4-kanals controller
  • Två stora 7-tums jog-hjul
  • Anslagskänsliga pads
  • Visuell feedback
  • Inbyggt 24-bitars ljudkort

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta ditt artistskap till en ny imponerande nivå

Fyra kanaler, "slip mats" av högkvaltiet, motoriserade fat och en full uppsättning av rattar och filter för att dina mixar till högsta möjliga nivå. NS7II är den mest responsiva DJ controllern ute på någonsin skapad, i stortsätt varje centimer är fylld med funktier och finesser som kommer till liv under din mix. Du får oöverträffad visuell feedback, problem fri anslutning med MIDI och den mest omfattande intergrationen av Serato DJ tillgänglig. 

Kraftfull, nytänkade teknik smälter samman perferkt i denna controller för att ge dig bästa möjliga upplevelse i en robust, exklusiv och stilren lösning.

)

Det bästa av två världar

Med NS7II får du det bästa av två världar. Konsten av mix och scratch föddes på vinyl, med NS7II får du den riktiga, klassiska känslan med stora 7 tums motordrivna jog-hjul som drivs via MIDI anslutning med otroliga 3600 "ticks" per rotation. Du kan också välja mellan hög- eller lågvridmoment, så att när det kommer till känsla, respons och kvalitet finns det inget som slår NS7II.

Njut av högkvalitativa komponenter

Akai Professional - hjärtat av musikproduktion i årtioenden. NS7II kommer med två dynamiska prestandadäck framtagna av Akai Professional. Varje anslagskänsliga pad är utrustade med "multicolor" för enkel visuell feedback under pågende mix. Padsen kan användas för att till exempel loopa, cuea, sampla och slicea med fart och precision. Du kan göra allt från mixa och producera i realtid, ta ditt artistskap till en helt ny nivå!

Anslut alla dina enheter

NS7II är redo för vad som helst, den fungerar utan en dator, vilket innebär att du kan ansluta upp till fyra externa enheter utan att ens starta datorn. Anslut till exempel skivspelare, MP3-spelare eller annan musikkälla som du vill mixa och sampla musik ifrån. Utrustad med ett inbyggt 24-bitars ljudkort får du audiophile-klass på alla dina mixar. Ljudet är riktigt rent och klart, och basen får alla gunga!
 

     

Numark Numark NS7 II 1040110262 Ta ditt artistskap till en ny imponerande nivå Fyra kanaler, "slip mats" av högkvaltiet, motoriserade fat och en full uppsättning av rattar och filter för att dina mixar till högsta möjliga nivå. NS7II är den mest responsiva DJ controllern ute på någonsin skapad, i stortsätt varje centimer är fylld med funktier och finesser som kommer till liv under din mix. Du får oöverträffad visuell feedback, problem fri anslutning med MIDI och den mest omfattande intergrationen av Serato DJ tillgänglig.  Kraftfull, nytänkade teknik smälter samman perferkt i denna controller för att ge dig bästa möjliga upplevelse i en robust, exklusiv och stilren lösning. ) Det bästa av två världar Med NS7II får du det bästa av två världar. Konsten av mix och scratch föddes på vinyl, med NS7II får du den riktiga, klassiska känslan med stora 7 tums motordrivna jog-hjul som drivs via MIDI anslutning med otroliga 3600 "ticks" per rotation. Du kan också välja mellan hög- eller lågvridmoment, så att när det kommer till känsla, respons och kvalitet finns det inget som slår NS7II. Njut av högkvalitativa komponenter Akai Professional - hjärtat av musikproduktion i årtioenden. NS7II kommer med två dynamiska prestandadäck framtagna av Akai Professional. Varje anslagskänsliga pad är utrustade med "multicolor" för enkel visuell feedback under pågende mix. Padsen kan användas för att till exempel loopa, cuea, sampla och slicea med fart och precision. Du kan göra allt från mixa och producera i realtid, ta ditt artistskap till en helt ny nivå! Anslut alla dina enheter NS7II är redo för vad som helst, den fungerar utan en dator, vilket innebär att du kan ansluta upp till fyra externa enheter utan att ens starta datorn. Anslut till exempel skivspelare, MP3-spelare eller annan musikkälla som du vill mixa och sampla musik ifrån. Utrustad med ett inbyggt 24-bitars ljudkort får du audiophile-klass på alla dina mixar. Ljudet är riktigt rent och klart, och basen får alla gunga!         DJ-mixer 9490 SEK 9490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. DJ-utrustning
  3. DJ-mixer