Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bärbar, smidig 2-kanals controller med många funktioner

Pioneer DDJ-SB

  Art.nr: 198762
  • 2-kanals controller
  • Två stora jog-hjul
  • Fry gummipads
  • Portabel
  • Slitstark

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Smidig, bärbar och funktionsrik

DDJ-SB är en mer kompakt och bärbar kontrollenhet än premiummodellen DDJ-SX och DDJ-SR, men är lika intuitiv att använda med plug and play-åtkomst till alla loopar, Hot Cues, samplingar och effekter i det medföljande programmet Serato DJ Intro. Om du vill ha ännu mer spännande plug and play-funktioner är det enkelt att uppgradera till fullversionen av Serato DJ.

DDJ-SB är konstruerad av robusta material med audiokomponenter av hög kvalitet. Resultatet är en slitstark kontrollenhet med en distinkt stil och och professionell känsla tack vare jog-hjul i aluminium.

Mer än bara mixar

Med ett tryck på Filter Fade kan du lägga på två högpassfilter på crossfadern så att du kan kontrollera både volym och basfilter med en hand. Att göra perfekta mixar har aldrig varit enklare.

Performance Pads med känsla

Fyra gummipads gör det möjligt trigga Hot Cue, automatisk loop, manuell loop och sampler, medan ytterligare fyra ger dig direktåtkomst till funktionerna Play, Cue, Sync och Shift.

Jog-hjul med låg latens

Två 112 mm stora jog-hjul i aluminium är hemligheten bakom de precisa scratchingmöjligheterna

Stöd för Serato DJ Intro och Serato DJ

DDJ-SB har dedikerade reglage för alla funktioner i det medföljande programmet Serato DJ Intro, inklusive loopar, fyra Hot Cues och fyra samplingar.

Enkelt att komma igång

Eftersom strömförsörjningen sker via USB och du ansluter enheten enkelt direkt till en bärbar eller stationär dator med den medföljande USB-kabeln slipper du bära med digan dra kablar och tillbehör för anslutning.

Pioneer Pioneer DDJ-SB 1022775 Smidig, bärbar och funktionsrik DDJ-SB är en mer kompakt och bärbar kontrollenhet än premiummodellen DDJ-SX och DDJ-SR, men är lika intuitiv att använda med plug and play-åtkomst till alla loopar, Hot Cues, samplingar och effekter i det medföljande programmet Serato DJ Intro. Om du vill ha ännu mer spännande plug and play-funktioner är det enkelt att uppgradera till fullversionen av Serato DJ. DDJ-SB är konstruerad av robusta material med audiokomponenter av hög kvalitet. Resultatet är en slitstark kontrollenhet med en distinkt stil och och professionell känsla tack vare jog-hjul i aluminium. Mer än bara mixar Med ett tryck på Filter Fade kan du lägga på två högpassfilter på crossfadern så att du kan kontrollera både volym och basfilter med en hand. Att göra perfekta mixar har aldrig varit enklare. Performance Pads med känsla Fyra gummipads gör det möjligt trigga Hot Cue, automatisk loop, manuell loop och sampler, medan ytterligare fyra ger dig direktåtkomst till funktionerna Play, Cue, Sync och Shift. Jog-hjul med låg latens Två 112 mm stora jog-hjul i aluminium är hemligheten bakom de precisa scratchingmöjligheterna Stöd för Serato DJ Intro och Serato DJ DDJ-SB har dedikerade reglage för alla funktioner i det medföljande programmet Serato DJ Intro, inklusive loopar, fyra Hot Cues och fyra samplingar. Enkelt att komma igång Eftersom strömförsörjningen sker via USB och du ansluter enheten enkelt direkt till en bärbar eller stationär dator med den medföljande USB-kabeln slipper du bära med digan dra kablar och tillbehör för anslutning. DJ-mixer 4 1 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. DJ-utrustning
  3. DJ-mixer