Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

GoPro Hero – enkel och smidig actionkamera

GoPro Hero

  Art.nr: 210491
  • 1080/30p-videoinspelning
  • Vattentät till 40 meter
  • Vidvinkellins / SuperView
  • QuikCapture
  • 5 MP/5 b/s-fotografering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smidiga GoPro Hero är en prisvärd kamera för dig som vill ta steget in i actionkamera-världen. Kameran kan spela in i 1080/30p-läge och 720/60p-läge och har smarta funktioner så som QuikCapture som låter dig starta kameran och börja filma med endast en knapptryckning samt Burst Photo-läge som tar stillbilder i upp till 5 bilder/sekund.

GoPro Hero är byggd för att att tåla tuffa tag och är din givna följeslagare på alla slags äventyr som skall filmas. Kameran är även vattentät ner till 40 meters djup.

Filma med klassisk GoPro-kvalitet

Din nya Hero-actionkamera spelar in film med samma höga GoPro-kvalitet som har gjort de tidigare modellerna så populära. Välja mellan att filma i Full HD 1080p-läge i 30 bilder per sekund eller HD-läge 720p i hela 60 bilder per sekund.  Tack vare vidvinkellins och SuperView-teknik samt Auto Low Light-läge får du den fulla upplevelsen av dig och din omgivning, under alla tänkbara förutsättningar.

Flexibel stillbildsfotografering

Med GoPro Hero kan man stillbilder i 5 MP i upp till 5 bilder per sekund.  Dessutom har kameran ett time lapse-läge som tar en bild varje halv sekund, perfekt för tillfällen när du vill fotografera dina aktiviteter men inte kommer åt avtryckaren.

Vidvinkellins och SuperView för en uppslukande upplevelse

Med GoPro Hero:s vidvinkellins och SuperView-videoläget fångar man mer av omgivningarna än med andra actionkameror. Nu kan du njuta av den fulla, uppslukande filmupplevelsen – oavsett vilket slags äventyr du har varit ute på.

GoPro Hero

Auto Low Light-läge

Låt kameran hjälpa dig till bästa möjliga resultat. Med Auto Low Light-läget justerar kameran själv hur många bilder per sekund som skall spelas in baserat på hur det omgivande ljuset är. Resultatet? Bästa möjliga återgivning även i mörkare omgivningar helt utan att man själv behöver justera inställningarna.

QuikCapture

Med din nya actionkamera är du alltid redo att fånga ögonblicken när de dyker upp. QuikCapture-läget gör att du kan starta din kamera och börja filma med enbart en knapptryckning. Tryck en gång för att börja spela in film, tryck och håll nere knappen i två sekunder för att börja fotografera time lapse-fotografier, svårare än så är det inte.

GoPro GoPro Hero CHDHA-301 Smidiga GoPro Hero är en prisvärd kamera för dig som vill ta steget in i actionkamera-världen. Kameran kan spela in i 1080/30p-läge och 720/60p-läge och har smarta funktioner så som QuikCapture som låter dig starta kameran och börja filma med endast en knapptryckning samt Burst Photo-läge som tar stillbilder i upp till 5 bilder/sekund.GoPro Hero är byggd för att att tåla tuffa tag och är din givna följeslagare på alla slags äventyr som skall filmas. Kameran är även vattentät ner till 40 meters djup.Filma med klassisk GoPro-kvalitetDin nya Hero-actionkamera spelar in film med samma höga GoPro-kvalitet som har gjort de tidigare modellerna så populära. Välja mellan att filma i Full HD 1080p-läge i 30 bilder per sekund eller HD-läge 720p i hela 60 bilder per sekund.  Tack vare vidvinkellins och SuperView-teknik samt Auto Low Light-läge får du den fulla upplevelsen av dig och din omgivning, under alla tänkbara förutsättningar.Flexibel stillbildsfotograferingMed GoPro Hero kan man stillbilder i 5 MP i upp till 5 bilder per sekund.  Dessutom har kameran ett time lapse-läge som tar en bild varje halv sekund, perfekt för tillfällen när du vill fotografera dina aktiviteter men inte kommer åt avtryckaren.Vidvinkellins och SuperView för en uppslukande upplevelseMed GoPro Hero:s vidvinkellins och SuperView-videoläget fångar man mer av omgivningarna än med andra actionkameror. Nu kan du njuta av den fulla, uppslukande filmupplevelsen – oavsett vilket slags äventyr du har varit ute på.Auto Low Light-lägeLåt kameran hjälpa dig till bästa möjliga resultat. Med Auto Low Light-läget justerar kameran själv hur många bilder per sekund som skall spelas in baserat på hur det omgivande ljuset är. Resultatet? Bästa möjliga återgivning även i mörkare omgivningar helt utan att man själv behöver justera inställningarna.QuikCaptureMed din nya actionkamera är du alltid redo att fånga ögonblicken när de dyker upp. QuikCapture-läget gör att du kan starta din kamera och börja filma med enbart en knapptryckning. Tryck en gång för att börja spela in film, tryck och håll nere knappen i två sekunder för att börja fotografera time lapse-fotografier, svårare än så är det inte. Actionkamera 4,3 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Foto
  3. Actionkamera