Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Canon Speedlite 430 EX II

Canon Speedlite 430 EX II

  Art.nr: 116863
 • Uppföljaren till Speedlite 430 EX
 • Tystare än föregångaren
 • Ledtal 43
 • Kan styras fullt ut via menyn på kameran
 • 20% kortare uppladdningstid mellan exponeringarna

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Speedlite 430EX II ersätter Canons Speedlite 430EX och ger snabb, tyst uppladdning och fullständig kontroll via menysystemet på kompatibla EOS-kameror. Den är perfekt både för amatörer och proffs som behöver en mångsidig blixt för alla tillfällen.

blixten är vinklings- och vridbar

Funktioner

Speedlite 430EX II har en mängd funktioner som gör den enkel att använda och ger maximal flexibilitet. Uppladdningstiden har reducerats med ungefär 20 % och uppladdningen är tyst för att minska störningar. Ett metallfäste med omdesignade anslutningsstift ger mycket stabil kommunikation mellan kameran och blixten. Det finns även en ny snabbfrigörings- och låsmekanism för snabb anslutning till kameran.
När Speedlite 430EX II används i manuellt läge har den inställningar i 1/3 steg för ökad precision. När Speedlite 430EX II används med kompatibla EOS-kameror kan alla inställningar dessutom kontrolleras via kamerans menysystem, vilket gör det möjligt att snabbt och intuitivt byta inställningar.

Systemblixt
Speedlite 430EX II är en nyckelkomponent i det inbyggda blixtsystemet för både analoga och digitala kameror och den är fullständigt kompatibel med det avståndslänkade E-TTL II-systemet som finns på nya EOS-kameror. Den kan också användas som en slavenhet i kombination med en masterenhet för trådlös blixtutlösning.

Vitbalanskompensation
Små variationer i blixtens spänning och ljusstyrka kan destabilisera vitbalansen i respektive bilder i en bildserie. Speedlite 430EX II kompenserar detta genom att överföra färginformation från blixten till kameran. Den här informationen används sedan till att optimera vitbalansinställningen för varje enskild bild. Den här funktionen fungerar när kameran är inställd på Automatisk VB eller Blixtmetod.

Matchande sensorstorlek
När Speedlite 430EX II monteras på kompatibla digitala EOS-kameror känner den av om sensorn är helbild, APS-C eller APS-H. Blixtens zoomläge justeras sedan automatiskt, och den blixtutlysning och laddning som behövs optimeras för varje bild.

Fullt utrustad för fullständig kontroll
Övriga funktioner på Speedlite 430EX II omfattar blixtsynkronisering med första och andra ridån, exponeringskompensation och nio funktioner för egen programmering.

Tillbehör
Speedlite 430EX II kan användas med följande tillbehör: Canon förlängningssladd OC-E3 och Speedlite-blixthållare SB-E2. OC-E3 har en praktisk snabbfrigörings- och låsmekanism och ger trådansluten flexibilitet på korta avstånd med Speedlite 430EX II. Speedlite-blixthållaren SB-E2 är utformad särskilt för bröllops- och pressfotografering och gör att Speedlite 430EX II kan monteras på ena sidan av kameran ? vilket tar bort de skarpa, onaturliga skuggor som kan uppstå på ena sidan av motivet vid fotografering i porträttläge med en kameramonterad blixt

Drivs med 4xAA-batterier.

Komplettera ditt köp

(26 st)
 • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
 • Rengöringsspray 200 ml
 • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

Canon Canon Speedlite 430 EX II 2805B007 Speedlite 430EX II ersätter Canons Speedlite 430EX och ger snabb, tyst uppladdning och fullständig kontroll via menysystemet på kompatibla EOS-kameror. Den är perfekt både för amatörer och proffs som behöver en mångsidig blixt för alla tillfällen. blixten är vinklings- och vridbar Funktioner Speedlite 430EX II har en mängd funktioner som gör den enkel att använda och ger maximal flexibilitet. Uppladdningstiden har reducerats med ungefär 20 % och uppladdningen är tyst för att minska störningar. Ett metallfäste med omdesignade anslutningsstift ger mycket stabil kommunikation mellan kameran och blixten. Det finns även en ny snabbfrigörings- och låsmekanism för snabb anslutning till kameran. När Speedlite 430EX II används i manuellt läge har den inställningar i 1/3 steg för ökad precision. När Speedlite 430EX II används med kompatibla EOS-kameror kan alla inställningar dessutom kontrolleras via kamerans menysystem, vilket gör det möjligt att snabbt och intuitivt byta inställningar. Systemblixt Speedlite 430EX II är en nyckelkomponent i det inbyggda blixtsystemet för både analoga och digitala kameror och den är fullständigt kompatibel med det avståndslänkade E-TTL II-systemet som finns på nya EOS-kameror. Den kan också användas som en slavenhet i kombination med en masterenhet för trådlös blixtutlösning. Vitbalanskompensation Små variationer i blixtens spänning och ljusstyrka kan destabilisera vitbalansen i respektive bilder i en bildserie. Speedlite 430EX II kompenserar detta genom att överföra färginformation från blixten till kameran. Den här informationen används sedan till att optimera vitbalansinställningen för varje enskild bild. Den här funktionen fungerar när kameran är inställd på Automatisk VB eller Blixtmetod. Matchande sensorstorlek När Speedlite 430EX II monteras på kompatibla digitala EOS-kameror känner den av om sensorn är helbild, APS-C eller APS-H. Blixtens zoomläge justeras sedan automatiskt, och den blixtutlysning och laddning som behövs optimeras för varje bild. Fullt utrustad för fullständig kontroll Övriga funktioner på Speedlite 430EX II omfattar blixtsynkronisering med första och andra ridån, exponeringskompensation och nio funktioner för egen programmering. Tillbehör Speedlite 430EX II kan användas med följande tillbehör: Canon förlängningssladd OC-E3 och Speedlite-blixthållare SB-E2. OC-E3 har en praktisk snabbfrigörings- och låsmekanism och ger trådansluten flexibilitet på korta avstånd med Speedlite 430EX II. Speedlite-blixthållaren SB-E2 är utformad särskilt för bröllops- och pressfotografering och gör att Speedlite 430EX II kan monteras på ena sidan av kameran ? vilket tar bort de skarpa, onaturliga skuggor som kan uppstå på ena sidan av motivet vid fotografering i porträttläge med en kameramonterad blixt Drivs med 4xAA-batterier. Kamerablixt 4,8 9 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. Foto
 3. Kamerablixt