Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät kompaktkamera med 14 megapixlar

Andersson WFC 1.0

  Art.nr: 181446
  • 14 megapixlar
  • 5x zoom
  • Vattentät ned till 5 meter
  • 2,4 tums LCD-skärm
  • Filminspelning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson WFC 1.0 är en liten och kompakt äventyrskamera som har möjlighet att fånga fantastiska bilder, både över och under vattnet. WFC 1.0 är vattentålig och klarar av att ta bilder på 5 meters djup, detta gör kameran extra rolig att ha med sig på exempelvis solsemestern. WFC 1.0 har en 14 megapixels sensor och en 5x digital zoom, vilket betyder att du kan komma nära ditt motiv och fånga kvalitativa bilder. Förutom detta så är kameran även utrustad med en 2,4 tums LCD-skärm som återspeglar dina bilder precis som de är. 

Vattentät ner till 5 meter

Med WFC 1.0 kan du fotografera under vattnet. Den är nämligen vattentät ner till 5 meter och kan användas under ytan i upp till 60 minuter. Perfekt för en dag med sol, bad och mycket lek vid poolkanten.

14 megapixlar

Sensorn på 14 megapixlar ger dig möjlighet att skriva ut stora bilder på det du själv fotograferat. Med fler megapixlar kan du också beskära, redigera och klippa i dina bilder utan kvalitetsförlust. Eftersom bilderna blir högupplösta är det enkelt att skriva ut själv eller lämna dem för framkallning. Oavsett hur du gör kommer du få fina resultat.

Strömförsörjning

Kameran använder sig utav enkla AA batterier, som är praktiska och enkla att ha med sig om man ska ut och resa etcetera. Detta därför att du slipper ta med dig kablar som du sedan måste hitta uttag och liknande för, med batterier är det det bara att sätta in dem i kameran och sedan börja fota. Rekomenderade batterier är Anderssons Extra life-batterier, för att hitta dessa kan du bland annat trycka här.

Om du är ute efter laddningsbara batterier så finner du dem här.

2,4 tums LCD-skärm

WFC 1.0 har en stark och färgrik skärm på 2,4 tum. Där du direkt efter att bilden är tagen kan se och utläsa ditt resultat. På det här sättet kan du helt enkelt ta en ny bild om den första inte föll dig i smaken. 

Användavänlig

Till sist kan det också vara värt att nämna att kameran är mycket användavänlig, det är enkel att navigera igenom alla menyer och kameran är enkel att förstå sig på. Detta kan vara mycket användbart ifall att någon yngre fotograf skulle vilja använda WFC 1.0. Men självklart är det lika skönt för mer erfarna att slippa krångliga menyer. Kameran väger bara 130g och kan lätt tas med till bla. stranden

Andersson Andersson WFC 1.0 Andersson WFC 1.0 är en liten och kompakt äventyrskamera som har möjlighet att fånga fantastiska bilder, både över och under vattnet. WFC 1.0 är vattentålig och klarar av att ta bilder på 5 meters djup, detta gör kameran extra rolig att ha med sig på exempelvis solsemestern. WFC 1.0 har en 14 megapixels sensor och en 5x digital zoom, vilket betyder att du kan komma nära ditt motiv och fånga kvalitativa bilder. Förutom detta så är kameran även utrustad med en 2,4 tums LCD-skärm som återspeglar dina bilder precis som de är. Vattentät ner till 5 meterMed WFC 1.0 kan du fotografera under vattnet. Den är nämligen vattentät ner till 5 meter och kan användas under ytan i upp till 60 minuter. Perfekt för en dag med sol, bad och mycket lek vid poolkanten.14 megapixlarSensorn på 14 megapixlar ger dig möjlighet att skriva ut stora bilder på det du själv fotograferat. Med fler megapixlar kan du också beskära, redigera och klippa i dina bilder utan kvalitetsförlust. Eftersom bilderna blir högupplösta är det enkelt att skriva ut själv eller lämna dem för framkallning. Oavsett hur du gör kommer du få fina resultat.StrömförsörjningKameran använder sig utav enkla AA batterier, som är praktiska och enkla att ha med sig om man ska ut och resa etcetera. Detta därför att du slipper ta med dig kablar som du sedan måste hitta uttag och liknande för, med batterier är det det bara att sätta in dem i kameran och sedan börja fota. Rekomenderade batterier är Anderssons Extra life-batterier, för att hitta dessa kan du bland annat trycka här.Om du är ute efter laddningsbara batterier så finner du dem här.2,4 tums LCD-skärmWFC 1.0 har en stark och färgrik skärm på 2,4 tum. Där du direkt efter att bilden är tagen kan se och utläsa ditt resultat. På det här sättet kan du helt enkelt ta en ny bild om den första inte föll dig i smaken. AnvändavänligTill sist kan det också vara värt att nämna att kameran är mycket användavänlig, det är enkel att navigera igenom alla menyer och kameran är enkel att förstå sig på. Detta kan vara mycket användbart ifall att någon yngre fotograf skulle vilja använda WFC 1.0. Men självklart är det lika skönt för mer erfarna att slippa krångliga menyer. Kameran väger bara 130g och kan lätt tas med till bla. stranden Kompaktkamera 3,2 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Foto
  3. Kompaktkamera