Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt actionkamera med dubbla NIKKOR-objektiv

Nikon Keymission 80 Black

  Art.nr: 1002039
  • Ta bilder i 12,4 mp och filma i Full HD
  • Vattentät och stöttålig
  • Lätthanterlig 1,7" touch-display
  • Ta 12 Megapixelfoton i HDR-läge
  • Stöd för GPS med geotaggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nikon KeyMission 80 är en actionkamera framtagen med robust och kompakt design du enkelt tar med dig i alla väder. På det vattentäta och stöttåliga kamerahuset hittar du två vidvinkelobjektiv åt båda hållen som ger dig utmärkt resultat. En kamera med fokus framåt men även ytterligare ett placerad intill skärmen förberedd på både episka som alldagliga selfies.

Bra utrustning för snyggt inspelat material

Utöver att båda kameran har högkavlitativa NIKKOR-objektiv så fångar huvudkameran på framsidan effektiva 12,4 miljoner pixlar med bilder med upplösning på upp till 3968 x 2976 med optisk och elektronisk vibrationsreducering. Selfie-kameran ligger på 4,9 mp och 2528 x 1896 i upplösning med elektronisk vibrationsreducering, vilket imponerar av att döma på vardera storlek på objektiv i en kamera som väger nätta 74 gram.

Föredrar du att filma gör du det i Full HD-upplösning med båda kamerorna och kan göra det i upp till hela 40 minuter på en laddning.

Lätt att använda med smarta funktioner

Du får en actionkamera som är liten och lätt att ta med dig och du kan även montera den med det medföljande fästet på exempelvis livremmen eller ryggsäcken för att enkelt ta loss den när du vill börja använda den. Du styr enkelt över kamerans olika lättöverskådliga inställningar och funktioner direkt på den stora 230 000 punkters LCD-touch-displayen på baksidan där du även kan förhandsgranska och komponera dina bilder och videos.

Utöver att hålla i kameran där du även enkelt tar snygga panoramabilder kan du ha kameran monterad på dig och använda det dedikerade intervall-läget. När du är ute på stora som små äventyr fotograferar kameran automatiskt med jämna mellanrum och fångar bilder på situationer som du säkerligen annars inte skulle valt men som ofta får en trevlig känsla med extra spontan inlevelse som skapar en bredare historia att återberätta.

Anslut trådlöst till din kamera med Android och iOS

Du håller enkelt din kamera ansluten till din smartphone eller surfplatta med appen SnapBridge som tillåter dig komma åt dina bilder direkt för redigering eller delning. Aktiverar du appen och har den synkroniserad vid fotograferingstillfället så kan du även låta dina bilder geotaggas automatiskt med hjälp av exempelvis din telefons inbyggda GPS. SnapBridge-appen är kostnadsfri för både iOS i App Store och Android i Google Play Butik.

Nikon Nikon Keymission 80 Black VNA990E1 Nikon KeyMission 80 är en actionkamera framtagen med robust och kompakt design du enkelt tar med dig i alla väder. På det vattentäta och stöttåliga kamerahuset hittar du två vidvinkelobjektiv åt båda hållen som ger dig utmärkt resultat. En kamera med fokus framåt men även ytterligare ett placerad intill skärmen förberedd på både episka som alldagliga selfies. Bra utrustning för snyggt inspelat material Utöver att båda kameran har högkavlitativa NIKKOR-objektiv så fångar huvudkameran på framsidan effektiva 12,4 miljoner pixlar med bilder med upplösning på upp till 3968 x 2976 med optisk och elektronisk vibrationsreducering. Selfie-kameran ligger på 4,9 mp och 2528 x 1896 i upplösning med elektronisk vibrationsreducering, vilket imponerar av att döma på vardera storlek på objektiv i en kamera som väger nätta 74 gram. Föredrar du att filma gör du det i Full HD-upplösning med båda kamerorna och kan göra det i upp till hela 40 minuter på en laddning. Lätt att använda med smarta funktioner Du får en actionkamera som är liten och lätt att ta med dig och du kan även montera den med det medföljande fästet på exempelvis livremmen eller ryggsäcken för att enkelt ta loss den när du vill börja använda den. Du styr enkelt över kamerans olika lättöverskådliga inställningar och funktioner direkt på den stora 230 000 punkters LCD-touch-displayen på baksidan där du även kan förhandsgranska och komponera dina bilder och videos. Utöver att hålla i kameran där du även enkelt tar snygga panoramabilder kan du ha kameran monterad på dig och använda det dedikerade intervall-läget. När du är ute på stora som små äventyr fotograferar kameran automatiskt med jämna mellanrum och fångar bilder på situationer som du säkerligen annars inte skulle valt men som ofta får en trevlig känsla med extra spontan inlevelse som skapar en bredare historia att återberätta. Anslut trådlöst till din kamera med Android och iOS Du håller enkelt din kamera ansluten till din smartphone eller surfplatta med appen SnapBridge som tillåter dig komma åt dina bilder direkt för redigering eller delning. Aktiverar du appen och har den synkroniserad vid fotograferingstillfället så kan du även låta dina bilder geotaggas automatiskt med hjälp av exempelvis din telefons inbyggda GPS. SnapBridge-appen är kostnadsfri för både iOS i App Store och Android i Google Play Butik. Actionkameror 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Foto
  3. Actionkamera
  4. Actionkameror