Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Zoomobjektiv med ultravidvinkel och bildstabilisator

Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

  Art.nr: 205678
  • Brännvidd: 16-35 mm
  • f/4
  • Optisk bildstabilistor i fyra steg
  • Snabb och tyst autofokus
  • Närgräns på endast 28 cm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon EF 16-35mm f/4L IS USM är ett professionellt zoomobjektiv som låter dig ta fantastiska bilder på landskap och arkitektur med hjälp av fast bländare f/4, ultravidvinkel och bildstabilisator. Idealisk för proffs och entusiaster.

Zoomobjektiv med 16–35 mm ultravidvinkel

Det här högpresterande zoomobjektivet med fast bländare och ultravidvinkel kombinerar överlägsna optiska prestanda med flexibilitet och är därför idealisk för landskap, bilder på arkitektur, fotojournalistik, resor och allmänt bruk – klara och skarpa bilder med obetydlig distorsion.

Kvalitet i L-serien

L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är damm- och fukttåliga.

Konstant bländaröppning på f/4

Den maximala bländaröppningen f/4 är idealisk för många ljusförhållanden och håller sig konstant över hela brännvidden, så det blir ingen variation i slutartid eller ISO vid zoomning.

Skarpa bilder med bildstabilisator i fyra steg

Canon EF 16–35 mm f/4L IS USM ger stadig fotografering i alla situationer, särskilt vid fotografering utan stativ i svagt ljus eller med makroinställning. Objektivet har Canons bildstabilisator i fyra steg och identifierar automatiskt om du fotograferar normalt eller gör en panoreringsrörelse, och växlar till det bildstabilisatorläge som är optimalt för situationen.

Ultraljudsfokusering

En ultraljudsmotor av ringtyp fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Tack vare manuell upphävning kan du finjustera fokus utan att gå ifrån autofokusläget.

Jämn bakgrundsoskärpa

Den nio-bladiga cirkelformade bländaren ger områden utanför fokus en mjukare och mer enhetlig känsla, så att motivet i förgrunden framträder skarpt mot den vackra och suddiga bakgrunden.

Enastående bildkvalitet

Canon EF 16-35 mm f/4L IS USM har tre asfäriska linser vilket ger skärpa från hörn till hörn och kontrast i hela brännvidden. Två UD-linser (Ultra Low Dispersion) eliminerar i princip all kromatisk aberration. Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och förbättrar kontraster. Det minskar även slöjor och reflexer – ett vanligt problem som orsakas av att ljus reflekteras av kamerans sensor. Fluorine-ytbehandlingen förhindrar att damm eller vattendroppar fastnar på den främre eller bakre linsen så att bildkvaliteten blir den bästa möjliga.

Minsta närgräns 0,28m

Med fokusavstånd på bara 0,28 m genom hela zoomintervallet kan du komma närmare motivet och ändå få ett brett synfält.

Icke-roterande främre lins

Lätt att använda med 77 mm-filter tack vare en icke-roterande främre lins.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon EF 16-35mm f/4L IS USM 9518B005 Canon EF 16-35mm f/4L IS USM är ett professionellt zoomobjektiv som låter dig ta fantastiska bilder på landskap och arkitektur med hjälp av fast bländare f/4, ultravidvinkel och bildstabilisator. Idealisk för proffs och entusiaster.Zoomobjektiv med 16–35 mm ultravidvinkelDet här högpresterande zoomobjektivet med fast bländare och ultravidvinkel kombinerar överlägsna optiska prestanda med flexibilitet och är därför idealisk för landskap, bilder på arkitektur, fotojournalistik, resor och allmänt bruk – klara och skarpa bilder med obetydlig distorsion.Kvalitet i L-serienL-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är damm- och fukttåliga.Konstant bländaröppning på f/4Den maximala bländaröppningen f/4 är idealisk för många ljusförhållanden och håller sig konstant över hela brännvidden, så det blir ingen variation i slutartid eller ISO vid zoomning.Skarpa bilder med bildstabilisator i fyra stegCanon EF 16–35 mm f/4L IS USM ger stadig fotografering i alla situationer, särskilt vid fotografering utan stativ i svagt ljus eller med makroinställning. Objektivet har Canons bildstabilisator i fyra steg och identifierar automatiskt om du fotograferar normalt eller gör en panoreringsrörelse, och växlar till det bildstabilisatorläge som är optimalt för situationen.UltraljudsfokuseringEn ultraljudsmotor av ringtyp fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Tack vare manuell upphävning kan du finjustera fokus utan att gå ifrån autofokusläget.Jämn bakgrundsoskärpaDen nio-bladiga cirkelformade bländaren ger områden utanför fokus en mjukare och mer enhetlig känsla, så att motivet i förgrunden framträder skarpt mot den vackra och suddiga bakgrunden.Enastående bildkvalitetCanon EF 16-35 mm f/4L IS USM har tre asfäriska linser vilket ger skärpa från hörn till hörn och kontrast i hela brännvidden. Två UD-linser (Ultra Low Dispersion) eliminerar i princip all kromatisk aberration. Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och förbättrar kontraster. Det minskar även slöjor och reflexer – ett vanligt problem som orsakas av att ljus reflekteras av kamerans sensor. Fluorine-ytbehandlingen förhindrar att damm eller vattendroppar fastnar på den främre eller bakre linsen så att bildkvaliteten blir den bästa möjliga.Minsta närgräns 0,28mMed fokusavstånd på bara 0,28 m genom hela zoomintervallet kan du komma närmare motivet och ändå få ett brett synfält.Icke-roterande främre linsLätt att använda med 77 mm-filter tack vare en icke-roterande främre lins. Canon-objektiv 5 2 9990 SEK 9990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Foto
  3. Objektiv
  4. Canon-objektiv