Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

10-18 mm vidvinkelobjektiv med bildstabilisator

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

  Art.nr: 205688
  • f/4,5-5,6
  • När du vill få med mer av motivet
  • Optisk bildstabilisator i fyra steg
  • Jämn och ljudlös fokusering
  • Närgräns på endast 22 cm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM är ett kompakt och lätt zoomobjektiv med ultravidvinkel som låter dig få med mer i varje bild du fotograferar, perfekt att ha med på t.ex. resan för dig som tar bilder på dramatiska landskap eller arkitektur. Vidvinkelobjektivet har inbyggd bildstabilisator som tillåter längre slutartider.

Kompakt och lätt

Med det här kompakta och lätta (240 g) zoomobjektivet med ultravidvinkel på 10–18 mm får du med mer på bilden – även om du är nära motivet – så att du får den bästa bilden varje gång utan att backa. Det är utformat för digitala EOS-systemkameror med sensorer i APS-C-storlek och ger extra effekt i landskaps- och stadsbilder, och du kan enkelt fotografera interiörer och arkitektur.

Smidig och nästan ljudlös STM-fokusering för filmning

Det är enkelt att spela in skarpa högkvalitetsfilmer med stegmotorteknik (STM). Då får stadig och nästan ljudlös kontinuerlig fokusering så att filmerna blir jämna och filmljudet bara fångar omgivningens ljud i stället för fokuseringsmotorns. Bildstabilisatorn motverkar kamerarörelser när du spelar in film utan stativ.

Skarpa bilder med bildstabilisator i fyra steg

Canon EF-S 10–18 mm f/4.5-5.6 IS ger skarpare bilder i alla situationer, särskilt vid fotografering utan stativ i svagt ljus. Objektivet har en optisk bildstabilisator i fyra steg som ger enastående bilder i svagt ljus och stadigare filminspelning.

Hög bildkvalitet

Objektivet är specialgjort för digital fotografering och har asfäriska linser och UD-glas, som korrigerar eventuella asfäriska och kromatiska aberrationer som annars kunde förstöra bilderna. Objektivet är dessutom försett med Super Spectra-ytbehandling som bidrar till att garantera korrekt färgbalans och hög kontrast och att motverka slöjor och reflexer så att du kan ta vackra bilder under alla ljusförhållanden. Som extra tillbehör finns ett speciellt motljusskydd som minskar risken för slöjbildning ytterligare.

Ta kontrollen med en särskild manuell fokusring

Använd din kreativitet med hjälp av den särskilda manuella fokuskontrollringen som gör att du kan fokusera manuellt hela tiden även när du spelar in filmscener eller använder filter.

Minsta närgräns 0,22 meter

Med fokusavstånd på bara 0,22 m kan du komma närmare motivet och ändå få ett ultrabrett synfält.

Bakgrundsoskärpa

Den 7-bladiga cirkelformade bländaren ger snygg bakgrundsoskärpa vid fotografering med stor bländaröppning. Effekten skapar en känsla av djup i bilden och gör så att motivet syns tydligt mot bakgrunden.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM 9519B005 Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM är ett kompakt och lätt zoomobjektiv med ultravidvinkel som låter dig få med mer i varje bild du fotograferar, perfekt att ha med på t.ex. resan för dig som tar bilder på dramatiska landskap eller arkitektur. Vidvinkelobjektivet har inbyggd bildstabilisator som tillåter längre slutartider.Kompakt och lättMed det här kompakta och lätta (240 g) zoomobjektivet med ultravidvinkel på 10–18 mm får du med mer på bilden – även om du är nära motivet – så att du får den bästa bilden varje gång utan att backa. Det är utformat för digitala EOS-systemkameror med sensorer i APS-C-storlek och ger extra effekt i landskaps- och stadsbilder, och du kan enkelt fotografera interiörer och arkitektur.Smidig och nästan ljudlös STM-fokusering för filmningDet är enkelt att spela in skarpa högkvalitetsfilmer med stegmotorteknik (STM). Då får stadig och nästan ljudlös kontinuerlig fokusering så att filmerna blir jämna och filmljudet bara fångar omgivningens ljud i stället för fokuseringsmotorns. Bildstabilisatorn motverkar kamerarörelser när du spelar in film utan stativ.Skarpa bilder med bildstabilisator i fyra stegCanon EF-S 10–18 mm f/4.5-5.6 IS ger skarpare bilder i alla situationer, särskilt vid fotografering utan stativ i svagt ljus. Objektivet har en optisk bildstabilisator i fyra steg som ger enastående bilder i svagt ljus och stadigare filminspelning.Hög bildkvalitetObjektivet är specialgjort för digital fotografering och har asfäriska linser och UD-glas, som korrigerar eventuella asfäriska och kromatiska aberrationer som annars kunde förstöra bilderna. Objektivet är dessutom försett med Super Spectra-ytbehandling som bidrar till att garantera korrekt färgbalans och hög kontrast och att motverka slöjor och reflexer så att du kan ta vackra bilder under alla ljusförhållanden. Som extra tillbehör finns ett speciellt motljusskydd som minskar risken för slöjbildning ytterligare.Ta kontrollen med en särskild manuell fokusringAnvänd din kreativitet med hjälp av den särskilda manuella fokuskontrollringen som gör att du kan fokusera manuellt hela tiden även när du spelar in filmscener eller använder filter.Minsta närgräns 0,22 meterMed fokusavstånd på bara 0,22 m kan du komma närmare motivet och ändå få ett ultrabrett synfält.BakgrundsoskärpaDen 7-bladiga cirkelformade bländaren ger snygg bakgrundsoskärpa vid fotografering med stor bländaröppning. Effekten skapar en känsla av djup i bilden och gör så att motivet syns tydligt mot bakgrunden. Canon-objektiv 4,9 9 2349 SEK 2349 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Foto
  3. Objektiv
  4. Canon-objektiv