Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Systemkamera med Bluetooth och Full HD-video

Nikon D3400 + AF-P 18-55 VR

  Art.nr: 236139
 • Överför bilder till mobilen med Bluetooth
 • Serietagning med 5 bilder per sekund
 • Tyst zoomobjektiv med bildstabilisering
 • Guideläge med steg-för-steg-hjälp
 • Full HD-video i 60p

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta bättre bilder med Nikon D3400 och medföljande 18-55 mm zoomobjektiv med bildstabilisering. Nikon D3400 är en systemkamera som är perfekt för dig som vill kunna göra mer med ditt fotograferande, vara kreativ, testa och lära dig mer. Det mångsidiga objektivet fokuserar snabbt och nästan ljudlöst och låter dig ta bättre vardagsbilder. Bildstabiliseringen låter dig ta skarpare bilder även i svagt ljus.
Och lugn, du kan vara helt nybörjare på systemkameror, för Nikons guideläge hjälper dig att lära känna din D3400 för att ta precis så där bra bilder som du vill.

Varför en Nikon D3400?

Har du lessnat på den slöa mobilkameran och de intetsägande bilderna från din mobiltelefon när du försöker fotografera familjens nya hundvalp eller barnen som leker? Eller ska du kanske ut och resa och vill imponera på kompisarna där hemma med riktigt grymma bilder, som dessutom blir dina egna minnen att se tillbaka på?

Nikon D3400 är ersättaren till D3300 som Nikons nya instegsmodell och passar dem som vill ta steget från mobilfotografering till mer kreativt och högkvalitativt fotograferande. Kameran är snabb och levererar bildkvalitet som får dina vänner att tappa hakan. En systemkamera är perfekt för allt ifrån spontana ögonblicksbilder till vackra porträtt med mjuk bakgrundsoskärpa. Dessutom har du möjlighet till både zoom och serietagning som slår vilken mobilkamera som helst på fingrarna.

Nikon AF-P 18-55mm F/3,5-5,6 VR

Kompakt och lätt objektiv med bilstabilsering

I detta kit ingår AF-P 18-55mm F/3,5-5,6 VR. Det är ett kompakt objektiv som tar liten plats i kameraväskan och har ett zoomomfång från vidvinkel (18 mm) till normal/standard (55 mm). Det passar bra till all möjlig vardaglig fotografering och fartfyllda HD-filmer.
Maximal bländare är f/3,5 för 18 mm och f/5,6 för 55 mm.
AF-P är för Nikons nya stegmotor för autofokusen. Den fokuserar snabbt och exakt, och framför allt mycket tystare än tidigare. Det passar speciellt bra när du filmar!

VR står för VibrationsReducering och innebär att objektivet parerar upp små skakningar som uppstår när man fotograferar och håller kameran i handen. Det ger dig skarpare bilder oavsett om du fotograferar landskap, porträtt eller gruppbilder. Speciellt bra är VR när ljuset är lite sämre.

Nikon VR Objektiv med bildstabilisering / vibrationsreducering

Fördelar med en systemkamera

Så fort du håller Nikon D3400 i handen så känner du att det är fotografering på riktigt. Utformningen och den optiska sökaren gör det mycket mer givande att ta bilder än med en smartphone eller kompaktkamera. Titta i sökaren så får du tydlig översikt genom objektivet. Sökaren blockerar solljus och distraktioner så att du kan fokusera på motivet. 

Nikon D3400 systemkamera

Självklart kan du även använda den 3 tum stora LCD-displayen på baksidan som sökare (Live view) för tillfällen då du fotograferar i till exempel höga, låga eller trånga vinklar.

En systemkamera betyder också just att den är del i ett system. Utöka ditt system med NIKKOR-objektiv och blixtar för att ta ditt fotograferande till ännu en nivå.

Snabb, smidig och säker

Oavsett vad du vill fotografera så kommer Nikon D3400 ta sig an utmaningen galant. Det knivskarpa autofokus-systemet kommer hitta motivet direkt och behålla fokusen på rätt ställe.
För riktigt snabba eller händelserika motiv är det perfekt att köra igång serietagningen. Låt kameran smattra på med fem bilder per sekund och välj sedan ut den bästa bilden - eller allihop!
Den stora sensorn i DX-format med 24,2 megapixlar jobbar ihop med en kraftfull EXPEED 4-processor och objektivet för att ge dig vackra och detaljrika bilder. 

Du kan fortsätta fotografera även på festen på natten, på konserten, på kvällspromenaden eller inomhus i dålig belysning tack vare ett brett ISO-omfång på 100 till 25 600. Ett högre ISO ger dig skarpa bilder även om ljuset är svagt utan att du behöver använda blixt, så du kan behålla den speciella stämningen i bilden.

Nikon D3400 systemkamera

Guideläget hjälper dig steg för steg

En vanlig tanke om systemkameror när man är nybörjare är att det skulle vara avancerat och svårt. Men du kan precis som med en mobil "sikta och skjuta"  med Auto-läget, men med ett betydligt bättre resultat. Då läser kameran själv av omgivningen och motivet och justerar alla inställningar.

När du känner dig redo att lära dig mer, vill testa och experimentera så har Nikon ett Guideläge som hjälper dig att utvecklas som fotograf. Läget är som en expert du alltid har med dig som visar exakt hur du ska ställa in din kamera för att alltid få fantastiska foton och filmer.
Snart lär du dig och kan testa dig fram för att få bilder som sticker ut från mängden. Lek med långa slutartider för att fånga vågorna som sköljer in på stranden, panorera kameran ihop med barnet som just lärt sig cykla eller ta fina porträtt med suddig bakgrund.

Dela med dig av dina foton via Nikon Snapbridge

Dela med dig av dina bilder

Idag vill vi kunna dela med oss av våra bilder på sociala medier och till vänner omgående. Tack vare Nikon SnapBridge kan du hålla en konstant lågenergikrävande Bluetooth-uppkoppling mellan D3400 och din smartphone så du synkar dina bilder till din mobil medan du fotograferar. Bara öppna din telefon så är bilderna där, redo att delas och glänsa på sociala nätverk inom sekunder!

Tack vare den konstanta uppkopplingen behöver du inte ansluta gång på gång. Du behöver inte heller vara rädd att uppkopplingen ska dra slut på kameran batteri och du kan självklart använda din mobil som vanligt under tiden.

Fånga fina filmer i Full HD

Stillbilder i all ära, men vissa stunder och händelser vill vi minnas i rörlig bild. Nikon D3400 spelar in jämna, detaljerade och högupplösta filmer i Full HD med bildfrekvenser upp till 60 bilder per sekund. Det gör att filmen blir jämn och fin, oavsett kamerarörelser. Kontinuerlig autofokus ser till att motiven blir skarpa även när det blir spännande.

Nikon D3400
Nikon D3400

Specialeffekter och Picture Control

I kameran finns tio olika effekter att välja mellan när du vill lägga extra konstnärlig känsla i dina bilder. Bara välj en effekt för motivet du ska fotografera, som till exempel Selektiv färg eller Leksakskamera.
Tack vare retuscheringsmenyn kan du även lägga till stämningsfulla effekter i efterhand.

För mer avancerade alternativ kan du använda Picture Controls för att finjustera exempelvis kontrast och mättnad så att bilderna ser ut precis som du vill att de ska göra. Du kan även beskära bilder på plats. Tryck bara på i-knappen vid zoomvisning. 

Bra batteritid

Ta upp till 1200 bilder på en enda laddning. Litumjonbatteriet EN-EL14a ger dig lång batteritid tack vare sin höga kapacitet och kamerans energisnåla utformning.

Exempelbilder tagna med Nikon D3400

Testbild Nikon D3400


Testbild Nikon D3400


Exempelbild Nikon D3400


Exempelbild Nikon 3400


Titta även på

(3 st)
 • Inkl. 18-55 mm + 70-300 mm
 • Överför bilder till mobilen med Bluetooth
 • Serietagning med 5 bilder per sekund

6 990:-

Titta även på

(3 st)
 • Inkl. 18-55 mm + 70-300 mm
 • Överför bilder till mobilen med Bluetooth
 • Serietagning med 5 bilder per sekund

6 990:-

Nikon Nikon D3400 + AF-P 18-55 VR VBA490K001 Ta bättre bilder med Nikon D3400 och medföljande 18-55 mm zoomobjektiv med bildstabilisering. Nikon D3400 är en systemkamera som är perfekt för dig som vill kunna göra mer med ditt fotograferande, vara kreativ, testa och lära dig mer. Det mångsidiga objektivet fokuserar snabbt och nästan ljudlöst och låter dig ta bättre vardagsbilder. Bildstabiliseringen låter dig ta skarpare bilder även i svagt ljus. Och lugn, du kan vara helt nybörjare på systemkameror, för Nikons guideläge hjälper dig att lära känna din D3400 för att ta precis så där bra bilder som du vill. Varför en Nikon D3400? Har du lessnat på den slöa mobilkameran och de intetsägande bilderna från din mobiltelefon när du försöker fotografera familjens nya hundvalp eller barnen som leker? Eller ska du kanske ut och resa och vill imponera på kompisarna där hemma med riktigt grymma bilder, som dessutom blir dina egna minnen att se tillbaka på? Nikon D3400 är ersättaren till D3300 som Nikons nya instegsmodell och passar dem som vill ta steget från mobilfotografering till mer kreativt och högkvalitativt fotograferande. Kameran är snabb och levererar bildkvalitet som får dina vänner att tappa hakan. En systemkamera är perfekt för allt ifrån spontana ögonblicksbilder till vackra porträtt med mjuk bakgrundsoskärpa. Dessutom har du möjlighet till både zoom och serietagning som slår vilken mobilkamera som helst på fingrarna. Kompakt och lätt objektiv med bilstabilsering I detta kit ingår AF-P 18-55mm F/3,5-5,6 VR. Det är ett kompakt objektiv som tar liten plats i kameraväskan och har ett zoomomfång från vidvinkel (18 mm) till normal/standard (55 mm). Det passar bra till all möjlig vardaglig fotografering och fartfyllda HD-filmer.Maximal bländare är f/3,5 för 18 mm och f/5,6 för 55 mm.AF-P är för Nikons nya stegmotor för autofokusen. Den fokuserar snabbt och exakt, och framför allt mycket tystare än tidigare. Det passar speciellt bra när du filmar! VR står för VibrationsReducering och innebär att objektivet parerar upp små skakningar som uppstår när man fotograferar och håller kameran i handen. Det ger dig skarpare bilder oavsett om du fotograferar landskap, porträtt eller gruppbilder. Speciellt bra är VR när ljuset är lite sämre. Fördelar med en systemkamera Så fort du håller Nikon D3400 i handen så känner du att det är fotografering på riktigt. Utformningen och den optiska sökaren gör det mycket mer givande att ta bilder än med en smartphone eller kompaktkamera. Titta i sökaren så får du tydlig översikt genom objektivet. Sökaren blockerar solljus och distraktioner så att du kan fokusera på motivet.  Självklart kan du även använda den 3 tum stora LCD-displayen på baksidan som sökare (Live view) för tillfällen då du fotograferar i till exempel höga, låga eller trånga vinklar. En systemkamera betyder också just att den är del i ett system. Utöka ditt system med NIKKOR-objektiv och blixtar för att ta ditt fotograferande till ännu en nivå. Snabb, smidig och säker Oavsett vad du vill fotografera så kommer Nikon D3400 ta sig an utmaningen galant. Det knivskarpa autofokus-systemet kommer hitta motivet direkt och behålla fokusen på rätt ställe.För riktigt snabba eller händelserika motiv är det perfekt att köra igång serietagningen. Låt kameran smattra på med fem bilder per sekund och välj sedan ut den bästa bilden - eller allihop!Den stora sensorn i DX-format med 24,2 megapixlar jobbar ihop med en kraftfull EXPEED 4-processor och objektivet för att ge dig vackra och detaljrika bilder.  Du kan fortsätta fotografera även på festen på natten, på konserten, på kvällspromenaden eller inomhus i dålig belysning tack vare ett brett ISO-omfång på 100 till 25 600. Ett högre ISO ger dig skarpa bilder även om ljuset är svagt utan att du behöver använda blixt, så du kan behålla den speciella stämningen i bilden. Guideläget hjälper dig steg för steg En vanlig tanke om systemkameror när man är nybörjare är att det skulle vara avancerat och svårt. Men du kan precis som med en mobil "sikta och skjuta"  med Auto-läget, men med ett betydligt bättre resultat. Då läser kameran själv av omgivningen och motivet och justerar alla inställningar. När du känner dig redo att lära dig mer, vill testa och experimentera så har Nikon ett Guideläge som hjälper dig att utvecklas som fotograf. Läget är som en expert du alltid har med dig som visar exakt hur du ska ställa in din kamera för att alltid få fantastiska foton och filmer. Snart lär du dig och kan testa dig fram för att få bilder som sticker ut från mängden. Lek med långa slutartider för att fånga vågorna som sköljer in på stranden, panorera kameran ihop med barnet som just lärt sig cykla eller ta fina porträtt med suddig bakgrund. Dela med dig av dina bilder Idag vill vi kunna dela med oss av våra bilder på sociala medier och till vänner omgående. Tack vare Nikon SnapBridge kan du hålla en konstant lågenergikrävande Bluetooth-uppkoppling mellan D3400 och din smartphone så du synkar dina bilder till din mobil medan du fotograferar. Bara öppna din telefon så är bilderna där, redo att delas och glänsa på sociala nätverk inom sekunder! Tack vare den konstanta uppkopplingen behöver du inte ansluta gång på gång. Du behöver inte heller vara rädd att uppkopplingen ska dra slut på kameran batteri och du kan självklart använda din mobil som vanligt under tiden. Fånga fina filmer i Full HD Stillbilder i all ära, men vissa stunder och händelser vill vi minnas i rörlig bild. Nikon D3400 spelar in jämna, detaljerade och högupplösta filmer i Full HD med bildfrekvenser upp till 60 bilder per sekund. Det gör att filmen blir jämn och fin, oavsett kamerarörelser. Kontinuerlig autofokus ser till att motiven blir skarpa även när det blir spännande. Specialeffekter och Picture Control I kameran finns tio olika effekter att välja mellan när du vill lägga extra konstnärlig känsla i dina bilder. Bara välj en effekt för motivet du ska fotografera, som till exempel Selektiv färg eller Leksakskamera.Tack vare retuscheringsmenyn kan du även lägga till stämningsfulla effekter i efterhand. För mer avancerade alternativ kan du använda Picture Controls för att finjustera exempelvis kontrast och mättnad så att bilderna ser ut precis som du vill att de ska göra. Du kan även beskära bilder på plats. Tryck bara på i-knappen vid zoomvisning.  Bra batteritid Ta upp till 1200 bilder på en enda laddning. Litumjonbatteriet EN-EL14a ger dig lång batteritid tack vare sin höga kapacitet och kamerans energisnåla utformning. Exempelbilder tagna med Nikon D3400 Systemkamera 5 6 4490 SEK 4490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Foto
 3. Systemkamera