Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull 4K-videokamera med HDR-filmning

Panasonic HC-VX870

  Art.nr: 214562
  • 4K-inspelning
  • 20x optisk zoom
  • Optisk bildstabilisering
  • WiFi / NFC
  • HDR-film

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic HC-VX870

HC-VX870 är en kraftfull videokamera som ger levande, verklighetstrogna bilder och filmer i upplösning upp till 4K. Kameran har mängder av funktioner och bland annat HDR-film inspelning som gör den optimal att använda oavsett ljusförhållande. HC-VX870 ligger perfekt i handen och väger endast 353 gram vilket gör den skön att filma längre videosekvenser med och tillsammans med optiska bildstabiliseringen på 5-axlar stabiliseras det hela vägen från vidvinkel till zoom. 

4K-videoinspelning för verklighetstrogna bilder

HC-VX870 är konstruerad för att filma i 4K-format (3840x2160) med en upplösning som är fyra gånger högre än Full HD. Detta passar en rad olika inspelningssituationer och ger extremt hög detaljeringsgrad. Modellen innehåller även AF-teknik med 4K-precision. En bildsensor med en avläsning på 60 FPS/50 FPS och en autofokusenhet möjliggör överlägsen fokushastighet, stabilitet och sökningsprestanda. I 4K-fotoläget kan enskilda rutor plockas fram ur en 4K-film och skrivas ut med skarpa detaljer i upp till A3-storlek.

Högkvalitativa kärntekniker gör 4K ännu bättre. Leica Dicomar är ett högpresterande objektiv som uppfyller Leica Camera AG:s hårda krav och som skapar de distinkta nyanser och subtila skuggningar som Leica-objektiven är kända för.

5-axis Hybrid O.I.S.+ och Level Shot-funktion

Hybrid O.I.S.+ är ett optiskt bildstabiliseringssystem som med hjälp av fem axlar korrigerar och stabiliserar hela vägen från vidvinkel till zoom. Inspelning av filmer blir skarpa, klara och utan skakningar i nästan alla situationer. 

Level Shot-funktionen känner av och korrigerar automatiskt när kameran lutar och bilden inte blir riktigt horisontell. På din nya kamera kan du välja mellan tre olika nivåer beroende på de just då aktuella filmförhållandena. 

HDR-film (High Dynamic Range)

Klara och skarpa detaljer även i ljusa och mörka bildpartier. Panasonic HC-VX870 har en helt unik HDR Move-funktion, som reducerar utfrätta högdagrar och igenbeckade skuggpartier genom att kombinera två bilder som tagits med olika exponeringstid. Detta gör att resultatet blir klarare och skarpare med finare nyansering, även vid svåra ljusförhållanden som till exempel motljus. *funktionen är inte tillgänglig i 4K-läge.

Trådlös Twin-kamera

Genom att använda din WiFi-anslutna smartphone som en sub-kamera kan du filma från två olika vinklar samtidigt. Och eftersom du filmar med olika kameror kan du välja att filma med den ena på litet längre avstånd och med en annan vinkel. Bild-i-bild helt enkelt.

Titta även på

Titta även på

Panasonic Panasonic HC-VX870 HC-VX870EG-K Panasonic HC-VX870 HC-VX870 är en kraftfull videokamera som ger levande, verklighetstrogna bilder och filmer i upplösning upp till 4K. Kameran har mängder av funktioner och bland annat HDR-film inspelning som gör den optimal att använda oavsett ljusförhållande. HC-VX870 ligger perfekt i handen och väger endast 353 gram vilket gör den skön att filma längre videosekvenser med och tillsammans med optiska bildstabiliseringen på 5-axlar stabiliseras det hela vägen från vidvinkel till zoom.  4K-videoinspelning för verklighetstrogna bilder HC-VX870 är konstruerad för att filma i 4K-format (3840x2160) med en upplösning som är fyra gånger högre än Full HD. Detta passar en rad olika inspelningssituationer och ger extremt hög detaljeringsgrad. Modellen innehåller även AF-teknik med 4K-precision. En bildsensor med en avläsning på 60 FPS/50 FPS och en autofokusenhet möjliggör överlägsen fokushastighet, stabilitet och sökningsprestanda. I 4K-fotoläget kan enskilda rutor plockas fram ur en 4K-film och skrivas ut med skarpa detaljer i upp till A3-storlek. Högkvalitativa kärntekniker gör 4K ännu bättre. Leica Dicomar är ett högpresterande objektiv som uppfyller Leica Camera AG:s hårda krav och som skapar de distinkta nyanser och subtila skuggningar som Leica-objektiven är kända för. 5-axis Hybrid O.I.S.+ och Level Shot-funktion Hybrid O.I.S.+ är ett optiskt bildstabiliseringssystem som med hjälp av fem axlar korrigerar och stabiliserar hela vägen från vidvinkel till zoom. Inspelning av filmer blir skarpa, klara och utan skakningar i nästan alla situationer. Level Shot-funktionen känner av och korrigerar automatiskt när kameran lutar och bilden inte blir riktigt horisontell. På din nya kamera kan du välja mellan tre olika nivåer beroende på de just då aktuella filmförhållandena.  HDR-film (High Dynamic Range) Klara och skarpa detaljer även i ljusa och mörka bildpartier. Panasonic HC-VX870 har en helt unik HDR Move-funktion, som reducerar utfrätta högdagrar och igenbeckade skuggpartier genom att kombinera två bilder som tagits med olika exponeringstid. Detta gör att resultatet blir klarare och skarpare med finare nyansering, även vid svåra ljusförhållanden som till exempel motljus. *funktionen är inte tillgänglig i 4K-läge. Trådlös Twin-kamera Genom att använda din WiFi-anslutna smartphone som en sub-kamera kan du filma från två olika vinklar samtidigt. Och eftersom du filmar med olika kameror kan du välja att filma med den ena på litet längre avstånd och med en annan vinkel. Bild-i-bild helt enkelt. Videokamera 3,5 4 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Foto
  3. Videokamera