Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfullt, kompakt 5.1 hemmabio med Bluetooth

LG BH6240SN

  Art.nr: 202841
  • 1000 Watt uteffekt
  • Äkta biokänsla med 5.1-ljud
  • Kraftfull subwoofer
  • Strömma musik via Bluetooth
  • Kompatibel med alla TV-apparater

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG BH6240 är ett komplett, kompakt 5.1 Full HD hemmabiosystem med stöd för 3D och Bluetooth. Du får en akustisk spridning och en dynamisk återgivning som bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fem stycken högtalare, byggda av högkvalitativa komponenter, får alla tittare ett mäktigt hemmabioljud som gör sig perfekt med alla genrer av film. Om du vill lyssna på din musik parkopplar du enkelt din telefon eller surfplatta för att strömma ljud från till exempel Spotify.

Njut av musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. BH6240 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

Om din telefon eller surfplatta inte är utrustad med Bluetooth kan du ansluta din enhet via 3,5 mm stereoingång.

USB-ingång för uppspelning av musik och film

För flexibel uppspelning av media är BH6240 utrustad med en USB-ingång på framsidan. Här kan man enkelt ansluta valfri USB-enhet och spela upp musik eller film med hög kvalitet. Du har stöd för dom populäraste videoformaten som till exempel .MKV och .MP4.

Smidigt med SIMPLINK

Hemunderhållning ska inte vara komplicerat. Därför gör LG det enkelt att koppla ihop och kontrollera allt med en enda fjärrkontroll - för en sömlös och enklare upplevelse.

Med SIMPLINK behöver du bara en fjärrkontroll för ditt hemmabio och din TV. Det enda du behöver göra är att ansluta systemet via HDMI. Enkelt och smidigt.

Enkel att ansluta med HDMI

Utrustad med HDMI-utgång kan BH6240 kopplas till valfri spelkonsoll, TV, Blu-ray eller DVD som är utrustad med HDMI. BH6240 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till hemmabiosystemet. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter.

Hemmabiosystemet är också utrustat med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsoll för ett levande och kraftfullt spelljud.

Dolby Digital för den ultimata filmupplevelsen

Eftersom Dolby Digital, som är världens populäraste standard för digitalt flerkanaligt ljud, utnyttjar människoörats naturliga sätt att bearbeta ljud, upplever du surroundljudet med överlägsen kvalitet och verklighetstrogna ledljud.

Ta kontrollen med din telefon

Tappa aldrig bort fjärrkontrollen igen - låt din smarta telefon bli din smarta fjärrkontroll. Ladda bara ner applikationen och börja använd din Android-telefon eller iPhone/iPad för att få tillgång till en hel värld av underhållning från LG. Applikationen är självklart gratis och är kompatibel med det senaste operativsystemet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

LG LG BH6240SN BH6240SN LG BH6240 är ett komplett, kompakt 5.1 Full HD hemmabiosystem med stöd för 3D och Bluetooth. Du får en akustisk spridning och en dynamisk återgivning som bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fem stycken högtalare, byggda av högkvalitativa komponenter, får alla tittare ett mäktigt hemmabioljud som gör sig perfekt med alla genrer av film. Om du vill lyssna på din musik parkopplar du enkelt din telefon eller surfplatta för att strömma ljud från till exempel Spotify.Njut av musik trådlöstFilmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. BH6240 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.Om din telefon eller surfplatta inte är utrustad med Bluetooth kan du ansluta din enhet via 3,5 mm stereoingång.USB-ingång för uppspelning av musik och filmFör flexibel uppspelning av media är BH6240 utrustad med en USB-ingång på framsidan. Här kan man enkelt ansluta valfri USB-enhet och spela upp musik eller film med hög kvalitet. Du har stöd för dom populäraste videoformaten som till exempel .MKV och .MP4.Smidigt med SIMPLINKHemunderhållning ska inte vara komplicerat. Därför gör LG det enkelt att koppla ihop och kontrollera allt med en enda fjärrkontroll - för en sömlös och enklare upplevelse.Med SIMPLINK behöver du bara en fjärrkontroll för ditt hemmabio och din TV. Det enda du behöver göra är att ansluta systemet via HDMI. Enkelt och smidigt.Enkel att ansluta med HDMIUtrustad med HDMI-utgång kan BH6240 kopplas till valfri spelkonsoll, TV, Blu-ray eller DVD som är utrustad med HDMI. BH6240 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till hemmabiosystemet. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter.Hemmabiosystemet är också utrustat med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsoll för ett levande och kraftfullt spelljud.Dolby Digital för den ultimata filmupplevelsenEftersom Dolby Digital, som är världens populäraste standard för digitalt flerkanaligt ljud, utnyttjar människoörats naturliga sätt att bearbeta ljud, upplever du surroundljudet med överlägsen kvalitet och verklighetstrogna ledljud.Ta kontrollen med din telefonTappa aldrig bort fjärrkontrollen igen - låt din smarta telefon bli din smarta fjärrkontroll. Ladda bara ner applikationen och börja använd din Android-telefon eller iPhone/iPad för att få tillgång till en hel värld av underhållning från LG. Applikationen är självklart gratis och är kompatibel med det senaste operativsystemet. Hemmabiosystem 4,8 6 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hemmabio
  3. Hemmabiosystem