Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt soundbar med trådlös subwoofer

HarmanKardon SB 20

  Art.nr: 241395
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • Biokänsla med virtuellt surroundljud
 • Enkel "Plug n' Play"-anslutning
 • Trådlös subwoofer
 • Design som matchar dagens platta TV-apparater

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Harman Kardon SB 20 erbjuder dig allt du behöver för att höja underhållningsnivån hemma i soffan. Med ett biolikt ljud kommer film till liv, med trådlös musikuppspelning blir det både roligare och enklare att lyssna på din favoritmusik och med en trådlös subwoofer blir installationen stilren.

Virtuell surround skapar stämning

En soundbar utan virtuell surround är en ganska platt ljudupplevelse. Men här skiner SB 20 med en grym surround-teknik som gör att filmer blir mer levande hemma i soffan. Du får ett mycket mer bioaktigt ljud som klarar av att leverera volym i både action- och äventyrsfilmer.

Trådlös ljuduppspelning

Filmer och serier är inte den enda du vill uppleva med bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse. Med Bluetooth kan du strömma musik direkt från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Ljudet är kristallklart och du har en räckvidd på 10 meter.

Kom igång utan krångel

Med enkel "Plug n' Play"-lösning behöver du bara ansluta din soundbar med HDMI till din TV och du är igång. Det finns också optisk ljudingång som lämpar sig perfekt till extra spelkonsol eller Blu-ray-spelare.

Design som matchar dagens platta TV-apparater

En elegant, kompakt design och en lättplacerad trådlös subwoofer gör att SB 20 passar utmärkt tillsammans dagens platta TV-skärmar. Den kompakta designen leverar dock fortfarande ett levande ljud som verkligen hjälper dig få ut hela upplevelsen av både film och musik - något det inbyggda ljudet i din TV inte kan mätas sig med.

Snygg och enkel installation med trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver du inte tänka på krånglig kabeldragning som ska gå kors och tvärs över hela vardagsrummet. Detta resulterar i både en enklare installation och en mycket mer stilren lösning. Du får också en större frihet vart du kan placera subwoofern.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(17 st)
 • Strömma enkelt musik via Bluetooth
 • Fantastisk ljudkvalitet
 • Virtuell Surround för äkta biokänsla

5 990:-

HarmanKardon HarmanKardon SB 20 HKSB20BLKEP Harman Kardon SB 20 erbjuder dig allt du behöver för att höja underhållningsnivån hemma i soffan. Med ett biolikt ljud kommer film till liv, med trådlös musikuppspelning blir det både roligare och enklare att lyssna på din favoritmusik och med en trådlös subwoofer blir installationen stilren. Virtuell surround skapar stämning En soundbar utan virtuell surround är en ganska platt ljudupplevelse. Men här skiner SB 20 med en grym surround-teknik som gör att filmer blir mer levande hemma i soffan. Du får ett mycket mer bioaktigt ljud som klarar av att leverera volym i både action- och äventyrsfilmer. Trådlös ljuduppspelning Filmer och serier är inte den enda du vill uppleva med bra, fylligt ljud. När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse. Med Bluetooth kan du strömma musik direkt från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Ljudet är kristallklart och du har en räckvidd på 10 meter. Kom igång utan krångel Med enkel "Plug n' Play"-lösning behöver du bara ansluta din soundbar med HDMI till din TV och du är igång. Det finns också optisk ljudingång som lämpar sig perfekt till extra spelkonsol eller Blu-ray-spelare. Design som matchar dagens platta TV-apparater En elegant, kompakt design och en lättplacerad trådlös subwoofer gör att SB 20 passar utmärkt tillsammans dagens platta TV-skärmar. Den kompakta designen leverar dock fortfarande ett levande ljud som verkligen hjälper dig få ut hela upplevelsen av både film och musik - något det inbyggda ljudet i din TV inte kan mätas sig med. Snygg och enkel installation med trådlös subwoofer Med en trådlös subwoofer behöver du inte tänka på krånglig kabeldragning som ska gå kors och tvärs över hela vardagsrummet. Detta resulterar i både en enklare installation och en mycket mer stilren lösning. Du får också en större frihet vart du kan placera subwoofern. Soundbar 2,9 7 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Soundbar