Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel USB-DAC och hörlursförstärkare i ett för bättre musikupplevelse

HRT microStreamer

  Art.nr: 191467
  • Liten och kompakt
  • Omvandlar ljudet till en musikalisk upplevelse
  • USB-driven, ingen extern strömkälla krävs
  • Aluminiumhölje
  • Plug and play

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HRT microStreamer

Liten nog att passa i handflatan och lätt nog att bära i skjortfickan, är microStreamer utformad med portabilitet i åtanke. HRT microStreamer drivs via USB och är ett högpresterande externt ljudkort för datorer, surfplattor, smartphones eller annan kompatibel enhet. Det är även en hörlursförstärkare med en analog volymkontroll som låter dig ansluta microStreamer mellan din dator och hörlurar. Du kan även ansluta den mellan din dator och stereo för att få ut bästa möjliga ljud från ditt hemmaljudsystem.

Liten portabel USB-DAC

Liten men naggande god (ljudkvalitet)

Låt inte den ringa storleken, knappt 6,5 cm lång, lura dig - microStreamer har förmågan att omvandla ljudet från din dator, smartphone eller surfplatta till en toppmodern musikalisk upplevelse som kommer övertyga även de mest kritiska lyssnarna. 

Plug and play

Precis som med övriga HRT-produkter, är microStreamer enkel att ansluta och använda. Du kopplar helt enkelt in den medföljande USB-kabeln i microStreamer och den andra änden i din dators USB-port. Sedan är det bara att plugga in hörlurarna i microStreamer. Nu är du redo att uppleva din musik med bästa möjliga ljud.

För mobila enheter

Den medföljande USB-kabeln passar direkt i datorns USB-port. För mobila enheter behövs en adapter för att fungera.

För Apple-produkter med pin30-kontakt (tex iPhone, iPad och iPod)

För Apple-produkter med lightningkontakt (tex iPhone 5 och iPad 4)

För Android-telefoner med microUSB (OBS! Fungerar ej med Samsung Galaxy S4)

HRT HRT microStreamer microStreamer HRT microStreamerLiten nog att passa i handflatan och lätt nog att bära i skjortfickan, är microStreamer utformad med portabilitet i åtanke. HRT microStreamer drivs via USB och är ett högpresterande externt ljudkort för datorer, surfplattor, smartphones eller annan kompatibel enhet. Det är även en hörlursförstärkare med en analog volymkontroll som låter dig ansluta microStreamer mellan din dator och hörlurar. Du kan även ansluta den mellan din dator och stereo för att få ut bästa möjliga ljud från ditt hemmaljudsystem. Liten men naggande god (ljudkvalitet) Låt inte den ringa storleken, knappt 6,5 cm lång, lura dig - microStreamer har förmågan att omvandla ljudet från din dator, smartphone eller surfplatta till en toppmodern musikalisk upplevelse som kommer övertyga även de mest kritiska lyssnarna.  Plug and playPrecis som med övriga HRT-produkter, är microStreamer enkel att ansluta och använda. Du kopplar helt enkelt in den medföljande USB-kabeln i microStreamer och den andra änden i din dators USB-port. Sedan är det bara att plugga in hörlurarna i microStreamer. Nu är du redo att uppleva din musik med bästa möjliga ljud.För mobila enheterDen medföljande USB-kabeln passar direkt i datorns USB-port. För mobila enheter behövs en adapter för att fungera.För Apple-produkter med pin30-kontakt (tex iPhone, iPad och iPod)För Apple-produkter med lightningkontakt (tex iPhone 5 och iPad 4)För Android-telefoner med microUSB (OBS! Fungerar ej med Samsung Galaxy S4) Förstärkare 2 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Förstärkare