Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentåliga, flexibla utomhushögtalare

Andersson ORS 2.0 - White

  Art.nr: 182208
  • Uteffekt på 100 Watt
  • Vattentålig: IPX5-klassificerad
  • Frekvensomfång: 60 - 20 000 Hz
  • Kan placeras stående eller liggande
  • Justerbart väggfäste medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ORS 2.0 är ett par snygga, välljudande utomhushögtalare som passar utmärkt på exempelvis en uteserveringen, badanläggningar och andra platser där vanliga värme- och fuktkänsliga högtalare inte kan användas. Högtalarna har en maximal uteffekt på 100 Watt och kan användas tillsammans med de flesta förstärkare och receivers på marknaden idag.

Vattentålig: IPX5-klassificerad

ORS 2.0 är vattentåliga högtalare och har fått IPX-klassificeringen IPX-5, vilket innebär att de i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra. Högtalarna kan användas både inomhus och utomhus och de kan väggmonteras eller ställas på en yta.

Justerbart väggfäste medföljer

Med högtalarna får du väggfästen för väggmontering i både stående eller liggande position. Fästena är även justerbara för att man enkelt ska kunna vinkla högtalarna för en optimal lyssningsposition.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson ORS 2.0 - White ORS 2.0 är ett par snygga, välljudande utomhushögtalare som passar utmärkt på exempelvis en uteserveringen, badanläggningar och andra platser där vanliga värme- och fuktkänsliga högtalare inte kan användas. Högtalarna har en maximal uteffekt på 100 Watt och kan användas tillsammans med de flesta förstärkare och receivers på marknaden idag. Vattentålig: IPX5-klassificerad ORS 2.0 är vattentåliga högtalare och har fått IPX-klassificeringen IPX-5, vilket innebär att de i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra. Högtalarna kan användas både inomhus och utomhus och de kan väggmonteras eller ställas på en yta. Justerbart väggfäste medföljer Med högtalarna får du väggfästen för väggmontering i både stående eller liggande position. Fästena är även justerbara för att man enkelt ska kunna vinkla högtalarna för en optimal lyssningsposition. HiFi-högtalare 4,1 12 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. HiFi-högtalare