Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

EISA-vinnande golvhögtalare med nydanande design

JBL Studio 190BK

  Art.nr: 162137
  • 3-vägs golvhögtalare
  • Dubbla baselement
  • Nydanande design
  • Förstklassig tydlighet och realism i ljudet
  • Guldpläterade kontakter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Studio 190 blev EISA-vinnare som bästa högtalare 2011-2012.

Det dramatiska och nydanande utseende på JBL Studio 190 är långt ifrån konventionellt. De rymmer välbeprövad teknik och avancerade material som ger dynamisk bredd, perfekt precision och den rymdmässiga transparens som länge varit kännetecknande för det legendariska JBL-ljudet.

Studio 190-högtalarna har dubbla bashögtalare och mellanregistermembran med PolyPlas-koner med hög uteffekt, samt CMMD Lite-diskanthögtalare med upphovsrättsskyddade Bi-Radial-vågguider och ger förstklassig skärpa och realism i kombination med ett enastående bassvar. Använd dem tillsammans med andra högtalare ur Studio 1-serien för en otroligt realistisk hemmabioupplevelse, eller använd dem på egen hand för att uppleva din musik som du aldrig hört den förr.

Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter. JBL Studio 190 har också möjlighet till bi-wire-anslutning vilket innebär att man driver mellanregister/diskant och baselemtet separerat från varandra för en ännu bättre ljudåtergivning.

Paketet innehåller två stycken högtalare (i separata kartonger).

Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

JBL JBL Studio 190BK JBL Studio 190 blev EISA-vinnare som bästa högtalare 2011-2012. Det dramatiska och nydanande utseende på JBL Studio 190 är långt ifrån konventionellt. De rymmer välbeprövad teknik och avancerade material som ger dynamisk bredd, perfekt precision och den rymdmässiga transparens som länge varit kännetecknande för det legendariska JBL-ljudet. Studio 190-högtalarna har dubbla bashögtalare och mellanregistermembran med PolyPlas-koner med hög uteffekt, samt CMMD Lite-diskanthögtalare med upphovsrättsskyddade Bi-Radial-vågguider och ger förstklassig skärpa och realism i kombination med ett enastående bassvar. Använd dem tillsammans med andra högtalare ur Studio 1-serien för en otroligt realistisk hemmabioupplevelse, eller använd dem på egen hand för att uppleva din musik som du aldrig hört den förr. Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter. JBL Studio 190 har också möjlighet till bi-wire-anslutning vilket innebär att man driver mellanregister/diskant och baselemtet separerat från varandra för en ännu bättre ljudåtergivning. Paketet innehåller två stycken högtalare (i separata kartonger). Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör. HiFi-högtalare 5 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. HiFi-högtalare