Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Plånboksvänligt premiumljud

Mackie CR4 är riktigt bra studiohögtalare som levererar fantastiskt referensljud. Med noggrant utvalda komponenter så finns inget som motsvarar CR4 i sin prisklass.

Premiumkomponenter

Högtalarelement med hög uteffekt, de rätta formerna och materialvalen skapar en otroligt gedigen högtalare som levererar fantastiskt ljud. Ingen annan högtalare i denna klass ger något liknande.

Smarta funktioner

Med CR4 får du volymkontroll på framsidan och även AUX-ingång som är perfekt för att koppla in telefon eller surfplatta.  Med en switch bestämmer du vilken högtalare som ska vara höger och vänster.

Diskret logo

I sin studio så är det viktigt att ens eget varumärke får mest uppmärksamhet. Därför har CR4 en diskret, men ändå väldigt snygg Mackie-logo som pryder framsidan.

Många medföljande tillbehör

  • Akustiska kuddar som dämpar vibrationer.
  • RCA-sladd för anslutning till PC/Mac.
  • 3,5 mm stereosladd för smartphones med mera.
  • Högtalarkablar till högtalarna.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Mackie Mackie CR4 MAC-CR4 Plånboksvänligt premiumljud Mackie CR4 är riktigt bra studiohögtalare som levererar fantastiskt referensljud. Med noggrant utvalda komponenter så finns inget som motsvarar CR4 i sin prisklass. Premiumkomponenter Högtalarelement med hög uteffekt, de rätta formerna och materialvalen skapar en otroligt gedigen högtalare som levererar fantastiskt ljud. Ingen annan högtalare i denna klass ger något liknande. Smarta funktioner Med CR4 får du volymkontroll på framsidan och även AUX-ingång som är perfekt för att koppla in telefon eller surfplatta.  Med en switch bestämmer du vilken högtalare som ska vara höger och vänster. Diskret logo I sin studio så är det viktigt att ens eget varumärke får mest uppmärksamhet. Därför har CR4 en diskret, men ändå väldigt snygg Mackie-logo som pryder framsidan. Många medföljande tillbehör Akustiska kuddar som dämpar vibrationer.RCA-sladd för anslutning till PC/Mac.3,5 mm stereosladd för smartphones med mera.Högtalarkablar till högtalarna. HiFi-högtalare 4,4 19 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. HiFi-högtalare