Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hemmabioreceiver för film- och musikälskaren!

Onkyo TX-NR828

  Art.nr: 198679
  • 7.2-kanals hemmabioreceiver
  • 175 Watt per kanal
  • 3D- & 4K-redo
  • Audyssey MultEQ
  • Audyssey Dynamic Volume

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Högupplöst ljud med större detaljrikedom

Med TX-NR828 kan du njuta av film och musik i äkta hi-fi kvalitet. Utrustad med codecfunktioner för högupplöst ljud (192 kHz/24 bitar) spelar receivern upp Hi-Fi FLAC- eller WAV-filer galant. Du kommer att uppleva musiken precis så som det är tänkt att den ska upplevas.

HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel

Med stöd för 3D-material kan du använda din nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV.

Audyssey MultEQ - automatisk rumskalibrering

Audyssey's ljudteknik har prisats av många och används idag av många tillverkare tack vare deras goda kvalité. Den automatiska ljudkalibreringen sköts med den medföljande mikrofonen som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Tekniken känner av distorsion skapad av väggar, möbler och andra objekt och anpassar sedan ljudet för att uppnå bästa möjliga ljud. Röster blir mer fokuserade, musikaliska instrument och ljudeffekter får en exakt lokalisering, och ljudbilden optimeras. Det är bara att följa de enkla instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum.

Audyssey Dynamic Volume

Audyssey Dynamic Volume övervakar ljudstyrkan hos programmaterialet och ser till att den valda ljudnivån konstant bibehålls – även om du byter signalkälla eller kanal på din TV. Lågmäld dialog lyfts fram, högljudda passager i materialet bibehåller sin effekt och reklaminslag blir mindre inträngande. Kort och gott ger tekniken en mer balanserad ljudbild som höjer lyssnarupplevelsen och gör att ljudet passar lika bra till både film, TV och spel.

Zone 2 för ljud i flera rum samtidigt

Tack vare stöd för Zone 2 kan man genom samma hemmabioreceiver få ljud på två separata ställen i hemmet samtidigt. Kolla på film i vardagsrummet samtidigt som en annan familjemedlem lyssnar på musik i ett annat rum. Tack vare Zone2 kan man få två separata ljud att spelas upp via hemmabioreceivern för ett bra ljud i fler än ett rum samtidigt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Onkyo Onkyo TX-NR828 11828B Högupplöst ljud med större detaljrikedom Med TX-NR828 kan du njuta av film och musik i äkta hi-fi kvalitet. Utrustad med codecfunktioner för högupplöst ljud (192 kHz/24 bitar) spelar receivern upp Hi-Fi FLAC- eller WAV-filer galant. Du kommer att uppleva musiken precis så som det är tänkt att den ska upplevas. HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel Med stöd för 3D-material kan du använda din nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV. Audyssey MultEQ - automatisk rumskalibrering Audyssey's ljudteknik har prisats av många och används idag av många tillverkare tack vare deras goda kvalité. Den automatiska ljudkalibreringen sköts med den medföljande mikrofonen som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Tekniken känner av distorsion skapad av väggar, möbler och andra objekt och anpassar sedan ljudet för att uppnå bästa möjliga ljud. Röster blir mer fokuserade, musikaliska instrument och ljudeffekter får en exakt lokalisering, och ljudbilden optimeras. Det är bara att följa de enkla instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum. Audyssey Dynamic Volume Audyssey Dynamic Volume övervakar ljudstyrkan hos programmaterialet och ser till att den valda ljudnivån konstant bibehålls – även om du byter signalkälla eller kanal på din TV. Lågmäld dialog lyfts fram, högljudda passager i materialet bibehåller sin effekt och reklaminslag blir mindre inträngande. Kort och gott ger tekniken en mer balanserad ljudbild som höjer lyssnarupplevelsen och gör att ljudet passar lika bra till både film, TV och spel. Zone 2 för ljud i flera rum samtidigt Tack vare stöd för Zone 2 kan man genom samma hemmabioreceiver få ljud på två separata ställen i hemmet samtidigt. Kolla på film i vardagsrummet samtidigt som en annan familjemedlem lyssnar på musik i ett annat rum. Tack vare Zone2 kan man få två separata ljud att spelas upp via hemmabioreceivern för ett bra ljud i fler än ett rum samtidigt. Receiver 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Receiver