Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

5.1 hemmabioreceiver med stöd för 4K- och 3D-uppspelning!

Pioneer VSX-423

  Art.nr: 195914
  • 5x130 Watt uteffekt
  • 4/1 HDMI in/utgångar
  • Redo för 4K-upplösning
  • Stöd för 3D-uppspelning
  • Smart rumksalibrering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

5.1 hemmabioreceiver med stöd för 4K- och 3D-uppspelning!

Allt du behöver för att uppleva riktigt bra kvalitet, till ett riktigt bra pris, det är VSX-423. Receivern är 130 förberedd för framtiden med 4K-stöd, fantastiska 130 Watt ljudåtergiving och ett innovativt Eco-läge är bara några av egenskaperna som gör den kraftfull och smart på samma gång. Med 4 HDMI ingångar kan du ansluta din spelkonsoll, Blu-ray-spelare, mediaspelare och fortfarande ha en HDMI ingång över. Om du vill spela upp musik från dina Apple-prylar har receiverns främre USB-ingång fullt stöd för musikuppspelning och kontroll. Även för dom nya enheterna som iPad Mini och iPhone 5.

Smart rumkalibrering

Ibland kan det vara svårt att hitta det perfekt läget för dina högtalare. Det är viktigt att ljudet kommer rätt så att du får precis den upplevelsen det är tänkt att du ska ha. MCACC analyserar det befintliga ljudfältet med en mikrofon, som sjävklart medföljer, för en professionell rumskalibrering. Den justerar efter kalibereringen varje högtalare beroende på avståndet, storlek och nivå för att uppnå perfektion.

Redo för 4K

Anslut din 4K-TV och låt dig imponeras av otrolig bildkvalitet när du tittar på dina favoritfilmer eller bilder. Med 4K-upplösning får du fyra gånger så stor detaljrikedom som Full HD erbjuder, och tillsammans med ett riktigt välljudande hemmabiosystem kopplat till din VSX-423 kommer du aldrig vilja lämna soffan igen.

Spara på pengar och miljön samtidigt

Med det innovativa Eco-läget i VSX-423 sparar du både på energi och pengar. Den analyserar dina källor i realtid, justerar strömförbrukningen och därefter möter dina behov. Eller så kan du välja en bestämd energibesparanade inställning just för dig. Du kan styra Eco-läget via frontpanelen eller fjärkontrollen - enkelt och smidigt.

Älskar dina iPrylar

Anslut din iPhone, iPod eller iPad direkt till receivern via USB och njut av din favoritmusik med otroligt hög kvalitet. Detta är perfekt om du använder dig av till exempel Spotify och har dina favoritlistor och låtar sparade på alla dina olika enheter. Med USB-ingången har du fullt stöd för musikuppspelning och kontroll. Även för dom nya enheterna som iPad Mini och iPhone 5.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Pioneer Pioneer VSX-423 VSX-423-K 5.1 hemmabioreceiver med stöd för 4K- och 3D-uppspelning! Allt du behöver för att uppleva riktigt bra kvalitet, till ett riktigt bra pris, det är VSX-423. Receivern är 130 förberedd för framtiden med 4K-stöd, fantastiska 130 Watt ljudåtergiving och ett innovativt Eco-läge är bara några av egenskaperna som gör den kraftfull och smart på samma gång. Med 4 HDMI ingångar kan du ansluta din spelkonsoll, Blu-ray-spelare, mediaspelare och fortfarande ha en HDMI ingång över. Om du vill spela upp musik från dina Apple-prylar har receiverns främre USB-ingång fullt stöd för musikuppspelning och kontroll. Även för dom nya enheterna som iPad Mini och iPhone 5. Smart rumkalibrering Ibland kan det vara svårt att hitta det perfekt läget för dina högtalare. Det är viktigt att ljudet kommer rätt så att du får precis den upplevelsen det är tänkt att du ska ha. MCACC analyserar det befintliga ljudfältet med en mikrofon, som sjävklart medföljer, för en professionell rumskalibrering. Den justerar efter kalibereringen varje högtalare beroende på avståndet, storlek och nivå för att uppnå perfektion. Redo för 4K Anslut din 4K-TV och låt dig imponeras av otrolig bildkvalitet när du tittar på dina favoritfilmer eller bilder. Med 4K-upplösning får du fyra gånger så stor detaljrikedom som Full HD erbjuder, och tillsammans med ett riktigt välljudande hemmabiosystem kopplat till din VSX-423 kommer du aldrig vilja lämna soffan igen. Spara på pengar och miljön samtidigt Med det innovativa Eco-läget i VSX-423 sparar du både på energi och pengar. Den analyserar dina källor i realtid, justerar strömförbrukningen och därefter möter dina behov. Eller så kan du välja en bestämd energibesparanade inställning just för dig. Du kan styra Eco-läget via frontpanelen eller fjärkontrollen - enkelt och smidigt. Älskar dina iPrylar Anslut din iPhone, iPod eller iPad direkt till receivern via USB och njut av din favoritmusik med otroligt hög kvalitet. Detta är perfekt om du använder dig av till exempel Spotify och har dina favoritlistor och låtar sparade på alla dina olika enheter. Med USB-ingången har du fullt stöd för musikuppspelning och kontroll. Även för dom nya enheterna som iPad Mini och iPhone 5. Receiver 4,7 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. HiFi
  3. Receiver