Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL GO är en allt-i-ett portabel högtalare i snygg svart design som strömmar musik och ljud via bluetooth från surfplattor och smartphones, med den inbyggda brusreducerande högtalarfunktionen kan du även ta telefonsamtal utan att behöva stänga av högtalaren.  

Stort ljud i kompakt storlek 

Med sin kompakta storlek passar den in i alla miljöer och den gör det med stil, förvara den i fickan eller i mindre fack på väska eller bag. Det är lätt att stirra sig blind på storleken när man ser JBL GO framför sig, men faktum är att den levererar ett otroligt kraftfullt och fylligt ljud trots sin kompakta storlek. 

Anslut via Bluetooth eller kabel

Strömma musik och ljud trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta. Har man inte stöd för Bluetooth kan man istället ansluta den medföljande ljudkabeln mellan spelare och enhet.

Titta även på

(31 st)
  • Bluetooth med stöd för NFC-pairing
  • Kraftfullt ljud och inbyggd subwoofer
  • Inbyggd mikrofon för samtal

399:-

JBL JBL GO - Red JBLGORED JBL GO är en allt-i-ett portabel högtalare i snygg svart design som strömmar musik och ljud via bluetooth från surfplattor och smartphones, med den inbyggda brusreducerande högtalarfunktionen kan du även ta telefonsamtal utan att behöva stänga av högtalaren.   Stort ljud i kompakt storlek  Med sin kompakta storlek passar den in i alla miljöer och den gör det med stil, förvara den i fickan eller i mindre fack på väska eller bag. Det är lätt att stirra sig blind på storleken när man ser JBL GO framför sig, men faktum är att den levererar ett otroligt kraftfullt och fylligt ljud trots sin kompakta storlek.  Anslut via Bluetooth eller kabel Strömma musik och ljud trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta. Har man inte stöd för Bluetooth kan man istället ansluta den medföljande ljudkabeln mellan spelare och enhet. Bluetooth-högtalare 5 1 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare