Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stationär högtalare med Bluetooth-anslutning

Marshall Stanmore

  Art.nr: 198641
  • Strömma musik med Bluetooth
  • Bra ljud
  • Marshall-design
  • AUX-ingång
  • Optisk digital-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Högtalare med Bluetooth och klassisk Marshall-design

Marshall Stanmore är skapad för dagens musikkällor. Smartphones, surfplattor och datorer är just nu dom vanligaste musikkällorna. Och dessa är utrustade med en mängd olika anslutningsmöjligheter och smarta tekniker som till exempel Bluetooth, för att enkelt strömma dina favoritmusik till din högtalare.

Bluetooth-anslutning

Utrustad med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPhone, iPad, surfplattor och mycket mer.

Kompakt med överraskande ljud

Trots sin kompakta design har Stanmore ett kristallklart, djupt och levande ljud som fyller hela rummet med dina favoritlåtar. Med sin vintageinspirerade design efterliknar den en hederlig Marshall förstärkare. 

198641 Marshall Marshall Stanmore Z04090097 Högtalare med Bluetooth och klassisk Marshall-designMarshall Stanmore är skapad för dagens musikkällor. Smartphones, surfplattor och datorer är just nu dom vanligaste musikkällorna. Och dessa är utrustade med en mängd olika anslutningsmöjligheter och smarta tekniker som till exempel Bluetooth, för att enkelt strömma dina favoritmusik till din högtalare. Bluetooth-anslutningUtrustad med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPhone, iPad, surfplattor och mycket mer.Kompakt med överraskande ljudTrots sin kompakta design har Stanmore ett kristallklart, djupt och levande ljud som fyller hela rummet med dina favoritlåtar. Med sin vintageinspirerade design efterliknar den en hederlig Marshall förstärkare.  Bluetooth-högtalare 4,7 12 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare