Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentålig Bluetooth-högtalare med ljuseffekter

Andersson BHL-1100

  Art.nr: 1002454
 • 4 högtalarelement varav två 5.25"-basar
 • Upp till 8 timmar batteritid
 • Vattentålig med IPX5-certifiering
 • Välj mellan olika ljussättningar
 • Anslut även microSD, USB och 3,5 mm AUX

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BHL-1100 är din snyggt designade och högst portabla högtalare du lätt tar med dig tack vare dess praktiska bärrem och där du vill dela med dig av underhållning med bredare ljudbild tack vare ytterligare högtalarelement i jämförelse med dess föregångare BHL-1000. Integrerat och kraftfullt batteri ger lång speltid och IPX5-certifiering gör den vattentålig så du kan känna dig trygg i användandet i alla väder.

Anslut på olika sätt och få ljud med bra effekt

Anslut exempelvis din Android- eller iOS-enhet trådlöst med Bluetooth eller med 3,5 mm AUX-kabel för ljudöverföring och du behåller kontrollen över allt som spelas upp direkt i exempelvis din smartphone. På högtalaren finns även knappar som låter dig välja nästa eller föregående spår om du väljer att ha all musik på ett microSD-kort eller USB-minne som du kopierat direkt från din dator.

Ljudet som spelas upp ger en bred ljudbild i hela rummet med en total uteffekt på 28 watt ur fyra separata högtalarelement, varav två 5.25-tums basar varav ett är passivt men som tillsammans ger tung basåtergivning utöver diskanten som ger klart ljud precis som du vill ha det. Justerar du inte volymen i ljudkällan kan du enkelt göra det på ovansidan högtalaren när du vill sänka eller att det skall studsa lite extra.

Bra batteritid och iögonfallande ljuseffekter

Du laddar enkelt högtalaren i anslutningen på ovansidan med hjälp av den medföljande micro-USB-kabeln och du får sammanlagd driftstid på upp till 8 timmar på en laddning. Skulle batteriet ta slut kan du ha kabeln ansluten när du lyssnar på din favoritmusik utan att den tar slut.

Reglage på ovansidan låter även dig växla mellan olika färger som lyser upp inifrån och även själva ljusstyrkan som avges. Låt högtalaren själv växla sömlöst mellan de olika färgerna och du får lite extra dynamik i musikupplevelsen.

Vattentålig med IPX5-certifiering

Du får gränslösa användningsområden då högtalaren är vattentålig och du kan ha med dig den i alla rum i hemmet, på jobbet men även till stranden och oavsett väder kommer musiken ge dig glädje i timmar.

Kraftfull men lätt att ta med

5,25"-basarna ger en viss indikation om hur stor högtalaren är, men trots sina dryga 49 cm i längd bär du lätt med dig din portabla högtalare med den valfritt monterade axelremmen då vikten stannar på låga 2.72 kg.

Titta även på

(67 st)
 • Dubbla passiva högtalarelement
 • 12 timmar batteritid
 • Sammankoppla massor av högtalare

849:-

Titta även på

(67 st)
 • Dubbla passiva högtalarelement
 • 12 timmar batteritid
 • Sammankoppla massor av högtalare

849:-

Andersson Andersson BHL-1100 BHL-1100 är din snyggt designade och högst portabla högtalare du lätt tar med dig tack vare dess praktiska bärrem och där du vill dela med dig av underhållning med bredare ljudbild tack vare ytterligare högtalarelement i jämförelse med dess föregångare BHL-1000. Integrerat och kraftfullt batteri ger lång speltid och IPX5-certifiering gör den vattentålig så du kan känna dig trygg i användandet i alla väder. Anslut på olika sätt och få ljud med bra effekt Anslut exempelvis din Android- eller iOS-enhet trådlöst med Bluetooth eller med 3,5 mm AUX-kabel för ljudöverföring och du behåller kontrollen över allt som spelas upp direkt i exempelvis din smartphone. På högtalaren finns även knappar som låter dig välja nästa eller föregående spår om du väljer att ha all musik på ett microSD-kort eller USB-minne som du kopierat direkt från din dator. Ljudet som spelas upp ger en bred ljudbild i hela rummet med en total uteffekt på 28 watt ur fyra separata högtalarelement, varav två 5.25-tums basar varav ett är passivt men som tillsammans ger tung basåtergivning utöver diskanten som ger klart ljud precis som du vill ha det. Justerar du inte volymen i ljudkällan kan du enkelt göra det på ovansidan högtalaren när du vill sänka eller att det skall studsa lite extra. Bra batteritid och iögonfallande ljuseffekter Du laddar enkelt högtalaren i anslutningen på ovansidan med hjälp av den medföljande micro-USB-kabeln och du får sammanlagd driftstid på upp till 8 timmar på en laddning. Skulle batteriet ta slut kan du ha kabeln ansluten när du lyssnar på din favoritmusik utan att den tar slut. Reglage på ovansidan låter även dig växla mellan olika färger som lyser upp inifrån och även själva ljusstyrkan som avges. Låt högtalaren själv växla sömlöst mellan de olika färgerna och du får lite extra dynamik i musikupplevelsen. Vattentålig med IPX5-certifiering Du får gränslösa användningsområden då högtalaren är vattentålig och du kan ha med dig den i alla rum i hemmet, på jobbet men även till stranden och oavsett väder kommer musiken ge dig glädje i timmar. Kraftfull men lätt att ta med 5,25"-basarna ger en viss indikation om hur stor högtalaren är, men trots sina dryga 49 cm i längd bär du lätt med dig din portabla högtalare med den valfritt monterade axelremmen då vikten stannar på låga 2.72 kg. Med batteri 1,5 2 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Högtalare
 3. Bluetooth-högtalare
 4. Med batteri