Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel, kraftfull högtalare för mobil och surfplatta

Andersson BHS 3.0

  Art.nr: 198703
  • Bluetooth med stöd för NFC-pairing
  • Kraftfullt ljud och inbyggd subwoofer
  • Inbyggd mikrofon för samtal
  • 10 timmars batteritid
  • Inbyggd powerbank på 1A

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson BHS 3.0 låter dig njuta av din favoritmusik var du än är - i tältet, husvagnen, vardagsrummet eller på stranden. BHS 3.0 har ett riktigt imponerande ljud som verkligen visar att man inte behöver offra prestanda för att få ett bärbart alternativ. Högtalaren kan fylla ett helt rum med musik utan problem. Utrustad med två stycken högtalare och en subwoofer får verkligen musiken ett riktigt imponerande, kraftfullt ljud. 

Förutom ljudet är högtalaren fylld med smarta funktioner som Bluetooth, NFC, inbyggd handsfree och touch-knappar på ovansidan så att du enkelt kan byta låtar, höja eller sänka volymen eller svara på samtal utan att ha mobilen till hands.

Inbyggd powerbank

Tack vare USB-porten på baksidan samt det kraftfulla batteriet kan du ladda din telefon eller surfplatta samtidigt som du strömmar musik. USB-porten är på 1 Ampere och har inga problem med att ladda upp dagens smartphones. 

Det uppladdningsbara batteriet klarar av att leverera musik i hela 10 timmar så att du kan vara säker på att högtalaren överlever hela utflykten. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln. Det tar ungefär 5 timmar för batteriet att bli helt laddat. Om du är hemma kan du använda den medföljande strömadaptern medans du spelar upp musik så att batteriet håller sig fulladdat.

NFC-pairing

Att ansluta via NFC är väldigt enkelt. Du håller bara din smartphone som har stöd för NFC över NFC-loggan på högtalaren och väntar tills en ljudton bekräftar att telefonen är parkopplad med högtalaren.Sen är det bara att sätta igång musiken via Spotify, Google Play Music eller andra tjänster som finns tillgängliga idag.

Bluetooth

Eftersom BHS 3.0 både är portabel med 10 timmars batteritid och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning.

Du kan även ansluta din enhet till högtalaren via en 3,5 mm AUX-kabel om Bluetooth saknas. Kabel medföljer i kartongen

Inbyggd handsfree

BHS 3.0 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda, högkvalitativa mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal och videosamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal.

Mikrofonen ser till att du hörs tydligt och bakgrundsljudet filtreras bort. Ett perfekt alternativ när du sitter i möte eller lagar mat i köket och händerna är upptagna. När du lägger på samtalet återupptas musiken där den pausade så att du inte missar något av din favoritlåt!

OBS! Mobiltelefon medföljer ej.

Andersson Andersson BHS 3.0 Andersson BHS 3.0 låter dig njuta av din favoritmusik var du än är - i tältet, husvagnen, vardagsrummet eller på stranden. BHS 3.0 har ett riktigt imponerande ljud som verkligen visar att man inte behöver offra prestanda för att få ett bärbart alternativ. Högtalaren kan fylla ett helt rum med musik utan problem. Utrustad med två stycken högtalare och en subwoofer får verkligen musiken ett riktigt imponerande, kraftfullt ljud. Förutom ljudet är högtalaren fylld med smarta funktioner som Bluetooth, NFC, inbyggd handsfree och touch-knappar på ovansidan så att du enkelt kan byta låtar, höja eller sänka volymen eller svara på samtal utan att ha mobilen till hands. Inbyggd powerbank Tack vare USB-porten på baksidan samt det kraftfulla batteriet kan du ladda din telefon eller surfplatta samtidigt som du strömmar musik. USB-porten är på 1 Ampere och har inga problem med att ladda upp dagens smartphones.  Det uppladdningsbara batteriet klarar av att leverera musik i hela 10 timmar så att du kan vara säker på att högtalaren överlever hela utflykten. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln. Det tar ungefär 5 timmar för batteriet att bli helt laddat. Om du är hemma kan du använda den medföljande strömadaptern medans du spelar upp musik så att batteriet håller sig fulladdat. NFC-pairing Att ansluta via NFC är väldigt enkelt. Du håller bara din smartphone som har stöd för NFC över NFC-loggan på högtalaren och väntar tills en ljudton bekräftar att telefonen är parkopplad med högtalaren.Sen är det bara att sätta igång musiken via Spotify, Google Play Music eller andra tjänster som finns tillgängliga idag. Bluetooth Eftersom BHS 3.0 både är portabel med 10 timmars batteritid och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning. Du kan även ansluta din enhet till högtalaren via en 3,5 mm AUX-kabel om Bluetooth saknas. Kabel medföljer i kartongen Inbyggd handsfree BHS 3.0 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda, högkvalitativa mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal och videosamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal. Mikrofonen ser till att du hörs tydligt och bakgrundsljudet filtreras bort. Ett perfekt alternativ när du sitter i möte eller lagar mat i köket och händerna är upptagna. När du lägger på samtalet återupptas musiken där den pausade så att du inte missar något av din favoritlåt!OBS! Mobiltelefon medföljer ej. Med batteri 4,1 32 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Högtalare
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Med batteri